ΣΟΚ στην Κρήτη! Στο κενό από ύψος 15 μέτρων νεαρή γυναίκα

Κοινοποίηση:
εκαβ

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε, βαρύτατα τραυματισμένη μια νεαρή γυναίκα που – σύμφωνα με τις πληροφορίες – έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Το περιστατικό έγινε νωρίτερα στην περιοχή του Σταυρού στον Άγιο Νικόλαο με την γυναίκα 19 ετών,  να πέφτει από μπαλκόνι ύψους 15 μέτρων.
Οι συνθήκες της πτώσης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε αιμόφυρτη την 19χρονη.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Σε γουσταρω κοιτα ..για σενα λιωνω .. Σαν το ''ΧΙΟΝΙ '' αχ... ηρωινη λέει:

    Ηρωινη η γνωστη ιστορια !Ειδικα οσες οικογενεις εχουμε χρηστες και ζουμε σε ψηλους οροφους. Δωσε μου λεφτα-χι δεν σου δινω -δωσε μου γιατι θα πεσω απο το μπαλκονι – μα μολις σου δωσα τι τα εκανες. -δωσε μου σου λεω θα πεσω απο το μπαλκονι.. οι ψυχιατροι συμβολευουν συνηθως οτι αστους το κανουν απο θεατρινισμο και δεν θα πεσουν- ομως ποιος ψυχιατρος μετα παιρνει την ευθυνη -αυτοι ακροβατουν και απειλουν οτι θα πεσουν – το μυαλο τους ειναι το μυαλο ενος εξαρτημενου- 70% θα πεσουν .Το ρισκαρεις ?? καθημερινα ακουμε τετοιες ιστοριες.. ειναι που το κρατος μεριμνει για τους εξαρτημενους . Τετοια περιστατικα μεταφερονται αν προλαβεις με εισαγγελικη παραγγελια στα οξεα συνοδια αστυνιμιας και σε τρεις μερες τα αφηνουν για να ξανακανουν τα ιδια. Η θα πεσουν απο το μπαλκονι -η θα σε σκοτωσουν – η θα σε τραυματισουν …αλλα τι να πεις.. αυτο που λετε κανιβαλικα ολοι.. Αλλος ενας χρηστης λιγοτερος!

Comments are closed.