ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη: Ανείπωτη τραγωδία στην Επανομή! Νεκρό κοριτσάκι από ιατρικό λάθος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ιατρικο λαθοςς

Μία ανείπωτη τραγωδία ξετυλίγει δυστυχώς το κουβάρι της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, Iερέας έχασε την 14χρονη κόρη του από ιατρικό λάθος όπως ο ίδιος καταγγέλλει.

Ο πατέρας Βησσαρίων Καντούνης από τους πιο αγαπητούς Iερείς, πήγε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο διότι το κοριτσάκι ήταν παχύσαρκο, όμως, όπως καταγγέλλει ο Ιερέας ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο προφανώς λάθος και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή όπως αντιβίωση, κατέληξε.

Ο Iερέας που αναζητούσε τον γιατρό τον βρήκε σε ταξίδι στην Γερμανία και ο γιατρός τον καθησύχαζε πως όλα θα πάνε καλά και πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί μετά την εγχείρηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο Ιερέας με πόνο ψυχής.

Η εξόδιος ακολουθία της μικρής Γωγούς θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στις 16.00 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

politispress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ολοι γνωριζουμε οτι το επαγγελμα του ιατρου παντα θα μενει στο απυροβλητο λογω του οτι διαθετουν την οικονομικη επιφανεια βγαζοντας την “καθαρη” σε ολες τις καταστασεις ακομη και εαν κανουν λαθη.
    Ολοι μας εχουμε ζησει τετοιες καταστασεις στο οικογενειακο μας περιβαλλον.
    Δυστυχως.

  2. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ????ΚΑΛΑ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ 14ΧΡΟΝΟ Γ ΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ????? 14 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΣ??????ΓΙΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΣ ?????ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!

  3. Κε κινεζε δικαστή καλησπέρα. Τον συγκεκριμένο πάτερ τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σας εξηγήσω εάν στο σπίτι του προσεύχονται, νηστεύουν ή όχι. Σαν δικαστής που είστε, εξου και το παρατσούκλι σας, κρινατε και προφανώς είστε έτοιμος να δικασετε έναν άνθρωπο χωρίς να γνωριζετε τπτ για αυτόν. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι με τον ίδιο τρόπο που κρίνετε, δικαζετε θα κριθειτε, θα δικαστειτε κι εσείς. Μόνο που εσείς θα καταδικαστείτε από τον ύψιστο. Ντροπη σας κε δικαστή και όλοι οι υπόλοιποι που κρίνετε, την ίδια ώρα που ένας πατέρας σπαραζει εσείς τον καρφωνετε.

  4. Εγκληματίας ο γιατρός που έκανε την επέμβαση για τα λεφτά στο κοριτσάκι σ’ αυτήν την ηλικία.Επρεπε να την παροτρύνει σε άλλο τρόπο αδυνατίσματος, διατροφή και γυμναστική και ίσως ψυχολογική υποστήριξη..Χάθηκε ο ανθρωπισμός.

  5. Αυτό που δε ξέρετε είναι ότι όλοι όσοι βάζουν γαστρικό δακτύλιο αργά η γρήγορα πεθαίνουν. Κι ο λόγος είναι ότι δε μπορούν να ρευτούν . Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παθαίνουν ηλεκτρολυτικες διαταραχες.

  6. H xώρα έχει διαλυθεί στην κυριολεξία, όσοι ζούμε κάθε μέρα στην Ελλάδα, ζούμε καθαρά από ΤΥΧΗ. Έτσι και μπλέξεις με τους 2 πυλώνες ενός κράτους, την υγεία και τη δικαιοσύνη, και αρχίσεις τις επισκέψεις σε γιατρούς, νοσοκομεία και δικηγόρους, έχει διαλυθεί η ζωή σου. ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ πριν προλάβεις να πεις ΚΙΧ. Η ΕΝΤΕΚΑΤΑ (ΑΓΡΑΦΗ) ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ : ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.

  7. Να υποθεσω οτι στο σπιτι του παπα δεν υπαρχει ουτε νηστεια.

  8. Ρε τι γινετε στον ντουνια της Ελλαδας?

  9. 14 χρονων το πηγε να κανει γαστρικο δακτυλιο. που ειναι η πιστη στο θεο ρε φιλε παπα? ελεος δλδ.. λιγη διατροφη και προσευχη ρε παπα.

Comments are closed.