ΣΟΚ στην Ζάκυνθο! Πέθανε 77χρονος πλήρως εμβολιασμένος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε ΜΕΘ

Κοινοποίηση:
ΜΕΘ1

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες αργά τη νύχτα ένας 77χρονος από τη Ζάκυνθο.

Ο ίδιος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού από τις αρχές Αυγούστου, έχοντας παρουσιάσει βαριά συμπτώματα covid ήδη από τον προηγούμενο μήνα.
Ήταν πλήρως εμβολιασμένος και κατά πληροφορίες έπασχε από βαρύτατο υποκείμενο νόσημα.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν, ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος είχε κάνει γνωστό τον θάνατο ενός υγιούς -χωρίς υποκείμενα νοσήματα δηλαδή- ανδρός πλήρως εμβολιασμένου που και αυτός νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

«Έχουμε τον πρώτο θάνατο ασθενούς, πλήρως εμβολιασμένου, στη μονάδα μου, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Είναι μία από τις περιπτώσεις – εξαιρέσεις. Ο πρώτος θάνατος στις 13.000 που έχουμε, ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος», είχε δηλώσει κατά λέξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το μεγαλύτερο λάθος αυτοί το κάνουν.
    Πάνε και κάνουν την ιστορία ( το επομενο ειναι το λάθος)➡️και μετά από λίγο καιρό ξεσαλωνουν, πετάνε τις μάσκες, φιλιούνται αγκαλιάζονται με τα εγγόνια, πάνε σε κοσμο πολυ , κλπ κλπ και είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα πάθουν τίποτα γιατί έχουν κάνει την ιστορία.
    95% προστασία λένε οι ειδικοι και περίπου 75% στο νεο ιο Δ. Οποτε……100% προστασία δεν υπάρχει.
    Και κολλας, και μεταδίδεις,και νοσηλευεσαι και ψοφας.Οποτε νομίζω ,το QRcode είναι άκυρο, απαγορεύσεις άκυρες, λοκνταουν ακυρα και οι έλεγχοι άκυροι όλα άκυρα.
    Ο Μπόρις στο Αγγλι ίσως γι’αυτό τους άφησε αμολα όλους.Προσεξτε τους λέει και όλοι έξω.
    Και από ότι μαθαίνω,ίσως είμαι λάθος ,εάν είναι κάποιος εκεί να μας πει τι ισχύει, εκεί όταν πας σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει ταμίας,πας και τα περνάς από το σκάνερ μόνος σου ότι πάρεις και περνάς την κάρτα και φεύγεις.(οπότε οι ταμίες εδώ ίσως να ετοιμάζονται)
    Και επίσης χρήμα δεν δέχεται κανείς, δέχονται μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές.Ισως γι’αυτό τους άφησε και έξω ,κατάφερε να καταργήσει το χρήμα, τους εβαλε και κάτι ωραίες εφαρμογουλες(εθελοντικά τώρα) στο κινητο που ειδοποιούν εάν έχουν έρθει σε επαφή με κορονονιασμενο, λέω εγώ τώρα , υποθέσεις κάνω.

Comments are closed.