ΣΟΚ στην Γερμανία: Τουλάχιστον 7000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής επίθεσης από το 2015!!!

Κοινοποίηση:
gynaika_viasmos-

Τι μεταδίδεται…

Από το 2015, η Γερμανία έχει καταγράψει ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικών επιθέσεων από τους λεγόμενους αιτούντες άσυλο.

Η Neue Zürcher Zeitung  αναφέρει , επικαλούμενη στατιστικές από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκληματικής Αστυνομίας, ότι τουλάχιστον 7.000 γυναίκες ήταν θύματα τέτοιων εγκλημάτων. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

Το δικαστικό σώμα βρίσκεται, μεταξύ των άλλων, στο επίκεντρο της κριτικής επειδή δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στην λειτουργία του!

Η τρέχουσα συζήτηση όχι μόνο εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια, αλλά επικεντρώνεται και στην πολιτική ευθύνη από το 2015. Οι εκκλήσεις για μια αναθεωρημένη πολιτική ασύλου γίνονται όλο και πιο δυνατές και η κυβέρνηση αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική.

Μένει να φανεί τι συνέπειες θα έχει αυτή η συζήτηση για το πολιτικό τοπίο της Γερμανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στη Γερμανία πιο πολλούς μουσουλμάνους βλάπεις στους δρόμους παρά την ξανθή φυλή των Γερμανών…

  2. Οι τούρκοι ως εργατικά χέρια έχουν κάνει επέλαση στη Γερμανία από τη δεκαετία του ’90. Μπορεί και πιο πριν.

  3. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    1. Πουτινολάγνο ούγκανο, πιες υδροκυάνιο να ησυχάσουμε.

  4. Οικονομικοί και σεξουαλικά πεινασμένοι μετανάστες. Αν η Γερμανίδα δεν αντισταθεί δεν είναι βιασμός, φροντίστε τους πεινασμένους μετανάστες σας, είναι καταπιεσμένα άτομα! Καλά να πάθετε ρε Φρίτζιδες. Να δοκιμάσετε και εσείς τους λαθρομετανάστες που πληρώνετε τα εδώ καθίκια για να τους κρατάνε στην γη των Θεών την Ελλάδα.

Comments are closed.