ΣΟΚ στην Ένωση! – Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατηγορείται για δολοφονία

Κοινοποίηση:
sillipsi

Σαν… κεραυνός έπεσε η είδηση πως ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κατηγορείται για δολοφονία. Ο λόγος για τον Νίκολα Μάλμπασα, τον πρώην Σέρβο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα της Ενωσης την περίοδο 2005-06. Ο Μάλμπασα, σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ενός εμπόρου ναρκωτικών στη Σερβία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, επικαλούμενα αστυνομικές «πηγές», ο Μάλμπασα συνελήφθη για τη δολοφονία του 47χρονου Ιγκόρ Νέσκοβιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές της χώρας για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

nikola-malbasa

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ φέρεται να βρισκόταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του 47χρονου και πιθανολογείται πως λογομάχησαν, για άγνωστη προς το παρόν αιτία. Λίγη ώρα αργότερα ο Νέσκοβιτς βρέθηκε μαχαιρωμένος στο κάθισμα του οδηγού. Ο Νικολάι Μάλμπασα συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του εμπόρου ναρκωτικών και προφυλακίστηκε. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αρνείται, ωστόσο την κατηγορία της δολοφονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σιγα το σοκ ρε παιδια ενας μετριος ποδοσφαιριστης ηταν περασε ένα φεγγαρι και δεν ακουμπισε κανενας δεν τον θυμαται πλεον

Comments are closed.