ΣΟΚ στα Καλάβρυτα: 65χρονη πέθανε μετά το εμβόλιο της Pfizer(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, καθώς όπως μεταδίδει το gnomip. gr και το kalavrytanews, μια γυναίκα που είχε μεταβεί για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της, πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και ήδη ελέγχεται αν ο θάνατος της 65χρονης σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Είχε κάνει εμβόλιο της Pfizer.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Δεν έπρεπε να ακούσει το μητσοτάκη με τους λοιμοξιολόγους του που έχουν τον κόσμο να είναι κλοουν και να φοράει μάσκα σε εξωτερικό χώρο με 35 βαθμούς ούτε την προπαγάνδα με τους στραβελάκηδες και τους ευαγγελάτους. Δεν έπρεπε να πάει καλοκαιριάτικα να εμβολιαστεί για ένα ιο που έχει εξασθενήσει λόγω της ζέστης.

  2. Σωτήρη υπέρμαχε του εγκλεισμού των ελλήνων, πώς μειώνονται τα κρούσματα όταν πλέον δεν τηρεί κανένας τα μέτρα; Μπας και λέτε ψέματα όπως είπε ο σαρηγιάννης; Και σωτήρη ψάλτη, υπέρμαχε των εμβολιασμών, πώς γίνεται αυτοί που πεθαίνουν από κοροδοιό να έχουν ηλικία 78 έτη(και υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με όσα λέτε) και αυτοί από το εμβόλιο νεότεροι; ρωτάω ρε σωτήρη εσένα και τον βασιλακόπουλο που σύστηνε σε όλους και το αστραζένεκα ακόμα! Που μετά το αποσύρατε για τους κάτω των 60 αλλά μερικοί σας πιστέψανε και πεθάνανε. Και βάλατε και όριο 9 άτομα στις κηδείες κσι τότε συξάνονταν τα κρούσματα. και σήμερα τα ανοίξατε όλα και λέτε ότι μειώνονται και τα κρούσματα! Πολύ δούλεμα.

  3. Η επιχείρηση “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” του Μητσοτάκη έχει μάλλον για αρχηγό τον Αγιο Πέτρο!

    Φεύγουν συμπολίτες μας για ένα πείσμα του γουρλομάτη πρωθυπουργού μας….
    επειδή φαγώθηκε να εμβολιάσει τον κόσμο να νιώθουν οι ανεμβολίαστοι τουρίστες άνετα και σίγουρα

    Κακό ψώφο να έχεις Μητσοτάκη……κακό και αργό ψώφο.

  4. Το πρώτο που έκανε τι ήταν astra,pfizer,moderna; Είναι σίγουρο ότι δεν παθαίνεις κάτι; Αν μπερδέψεις μάρκες;πλήρη ανοσία ή ραδίκια ανάποδα πάει η δουλειά…

  5. Διορθώστε το!!! Ποιος διέδωσε το αναληθές; 56 χρονών είναι!!!!!!!!!!!!

    1. 5 λεπτα??? που το ξερης εσυ???

    2. ΠΗΓΕΣ ΜΟΣΧΕ ΤΟ ΚΑΝΕΣ?
      Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ?

    3. Οπωσδήποτε έφυγε από οτιδήποτε άλλο εκτός του εμβολίου (σανό που τρώτε οι άνθρωποι) Ότι τους κρατάνε μέσα 15 λεπτά τουλάχιστον δεν μετράνε Αλλά δεν πειράζει, εμείς τα βόδια θέλουμε να ζήσουμε χωρίς πειράματα στα κορμιά μας και να βόσκουμε υγιείς

    4. Γιατί λίγοι το έχουν κάνει και έχουν ταβλάρει εντός πενταλέπτου; Υπάρχει και βίντεο με νοσοκόμα από τις ΗΠΑ.

  6. Μας δουλεύουν κι απο πάνω, το ονομάζουν ΒΙΟΗΘΙΚΗ οι σατανιασμένοι.

  7. Στους νόμους της στατιστικής όταν το αστρα το χρησιμοποιουσαν σε μεγάλο βαθμό εδειξε και μεγάλα νούμερα στους θανατους. Τώρα που ακυρώθηκε και βάζουν τα άλλα 3 μπόλια έρχεται και σε αυτά μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας. Απλά τα πράγματα.

  8. 🤔Αλεργικο σοκ; Από τι;
    Είχε κάνει την πρώτη δόση και δεν έπαθε τίποτα αλεργικο,ισως η δεύτερη δόση έχει αλλες ουσίες. Ίσως.

  9. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ.

  10. Μην το κάνετε όλοι, πρέπει να μείνουν κάποιοι πίσω για να κάνουν τα μνημόσυνα. Όλα είναι ψέματα όλα είναι συνωμοσίες και μόνο ο βατραχομούρης που πούλησε την Ελλάδα έχει δίκιο. Ακόμα μία σπάνια περίπτωση που χάσαμε το μέτρημα. Έχουμε μέλλον ακόμα, θησαύρισαν τα γραφεία τελετών.

    1. Ποιός απ’ όλους τους βατραχομούρηδες; Γιατί, υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι φταίνε;;;

    2. Aυτό λέω και εγώ σε όλους με tact…δε το κάνω να έχετε κάποιον να σας κλάψει.

  11. Κι εξακολουθεί κόσμος και πηγαίνει για ραντεβού με το Χάρο, μετά από όλα αυτά τα αναρίθμητα συμβάντα!!! Ε όχι, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο ορισμένων!!! ΜΗΝ πάτε, θέλει πολύ μυαλό;;;

Comments are closed.