ΣΟΚ με τον Πακιστανό μέσα σε λεωφορείο στη Λάρισα!

Κοινοποίηση:
LARS

Στο λεωφορείο επέβαιναν και μαθητές με καθηγητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής
Ώρες αγωνίας έζησαν το πρωί της Παρασκευής οι επιβάτες υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Αθήνα για τη Λάρισα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης του λεωφορείου, πακιστανικής καταγωγής, λιποθύμησε. Άμεσα, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα ενώ γιατροί που συνταξίδευαν, έσπευσαν για βοήθεια. Όπως διαπιστώθηκε, ο άντρας έπασχε από φυματιώδη μηνιγγίτιδα, κάτι που προκάλεσε για αρκετά λεπτά πανικό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε στο προσωπικό του τηλέφωνο από επιβάτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε και ενημέρωσε για την υπόθεση τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όπως προέκυψε, ο Πακιστανός νοσηλεύονταν με τη συγκεκριμένη ασθένεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, από το οποίο και μετέβη στην Αθήνα για να συγκεντρώσει προσωπικά έγγραφα που κρίθηκαν απαραίτητα για τη νοσηλεία του, καθώς όπως ξεκαθαρίστηκε από το νοσηλευτικό ίδρυμα, η νόσος του δεν είναι μεταδοτική.

Ο Πακιστανός μετέβη στην Αθήνα, αλλά στην επιστροφή του υπέστη το λιποθυμικό επεισόδιο. Παρά τις διαβεβαιώσεις όμως ότι η συγκεκριμένη μορφή μηνιγγίτιδας δεν είναι μεταδοτική, με εντολή του υπουργού Υγείας κ. Κικίλια, έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ασθενή και να τον μεταφέρει προφανώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων, στο λεωφορείο επέβαιναν και μαθητές με καθηγητές στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Τελικά το δρομολόγιο συνεχίστηκε με περίπου μιάμιση ώρα καθυστέρηση.

Πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τι εκπαιδευτική εκδρομή, αρχές Αυγούστου;

  2. Εάν ήταν ελληνόπουλο θα έτρεχαν έτσι οι ελληναραδες υπουργουφηπουργοι;;;;;;;;?

  3. Αν ήταν ελληνόπουλο θα έτρεχαν έτσι;;;;;;;;;;;? Όλοι οι ελληναραδες υπουργουφηπουργοι;;;;;;;;;;?

  4. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

  5. σκαστε κοπροσκυλα . σας αξιζουν. και πολυ χειροτερα..
    πριν 5 χρονια κυνηγουσατε να σκοτωσετε τους Νεο Δημοκρατες, και τωρα τους κανατε κυβερνηση.
    χρυσοψαρα.. εεε χρυσοψαρα.. να ψωφησετε ολοι σας…..

  6. Στο πουλμανάκι και πίσω στο Πακιστάν βρωμιάριδες!
    Αυτοί και όλοι οι λάθρο μαζί με τους επίσης βρωμιάριδες αριστερούς έχουν διαλύσει την χώρα.
    ΟΥΣΤ!

  7. Γρηγορα!!…καποιος να του δωσει το φιλι της ζωης….

  8. Θα χτικιασουμε με ολα τα απλυτα και αρρωστα λεσια που μαζευτηκαν εδω περα.

  9. υποβλήθηκαν όλες οι φορολογικές δηλώσεις και έχει λεφτά το κράτος να τον κάνει καλά και να του δώκει επίδομα και διαμέρισμα με φως, νερό και ίντερνετ.

  10. ΜΑ ΑΦΟΎ ΚΑΝΈΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆ ΑΠΌ ΙΑΤΡΙΚΌ ΈΛΕΓΧΟ, ΌΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΆΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΈΣ ΧΏΡΕΣ, Η ΕΛΛΆΔΑ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΉ ΒΌΜΒΑ ΑΠΌ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΕΣ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΠΑΡΆΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ.

  11. ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ……. ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ……… ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ΄΄ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ-ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ………

  12. Σιχτιρ από δω…. μας φέρατε όλες τις αρρώστιες που με κόπο εξαφανίσαμε από τη χώρα μας… και έχουμε και νεοεισερχομενες που δεν γνωρίζαμε.:: ουστ

Comments are closed.