ΣΟΚ με ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ σε ΑΝΘΡΩΠΟ στην Κορινθία! Αγριεμένα σκυλιά επιτέθηκαν σε κοριτσάκι και το τραυμάτισαν σοβαρά (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
pitbull-kid_main01-365x244

Μία μητέρα καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε η μικρή της κόρη σε χωριό στην Κορινθία από δύο δεσποζόμενα σκυλιά. Η επιστολή της και η έκκληση για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης τους.

To loutrakiblog.gr δημοσιεύει την επιστολή της μητέρας η οποία περιγράφει πως το παιδί της τραυματίστηκε από την επίθεση των δύο σκυλιών, τα οποία έπιασαν το κοριτσάκι από τα μαλλιά και το πρόσωπο και το έσυραν στο έδαφος.

epithesi-skylou-paidi-768x1024

«Πριν από 1,5 μήνα το παιδί μου δέχθηκε επίθεση από δύο 30κιλα δεσποζόμενα (σκυλιά) σε παιδική χαρά σε ένα χωριό της Κορινθίας», αναφέρει αρχικά στην επιστολή της η μητέρα.
Στη συνέχεια περιγράφει την άγρια επίθεση των σκυλιών: «Εμφανίστηκαν από το πουθενά ήρθαν από πίσω μας το ένα έπεσε πάνω στο παιδί μου, έτρεχαν και πήδηξαν προφανώς κάτι κυνηγούσαν και καθώς το παιδί μου βρέθηκε εμπόδιο την άρπαξαν. Πρώτα το ένα από τα μαλλιά και μετά το άλλο από το πρόσωπο προσπαθώντας να της παρει το παγωτό. Την τίναξαν την έσυραν στο έδαφος, σε δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης στα 10 μέτρα τα φώναξε και έκανε στροφή και έφυγε, κατάφερα να απομακρύνω από το παιδί μου τα σκυλιά με κλωτσιές και πιάνοντας από το κολάρο το ένα. Τον ακολούθησαν αφού συνέχιζε να τα φωνάζει».

Η γυναίκα σημειώνει στην επιστολή της για τα σκυλιά: «Δεσποζόμενα ελεύθερα χωρίς λουρί. Αυτό που είδα κυρίως στο αρσενικό είναι ότι ήταν κουτάβια ακόμη, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ήταν ενήλικα.

Όχι, δεν ήθελαν να παίξουν. Δεν έχει σημασία η ράτσα, το ένα ημίαιμο ήταν, όχι δεν ήταν Πιτ, ήταν δύο σκυλιά από παράνομη γέννα σε ακατάλληλα χέρια μποντιμπιλνταρά.

Ήταν δύο σκυλιά όπου πριν χρονίσουν ήδη έμαθαν να κάνουν ζημιά, να παλεύουν και μεγαλώνοντας να σκοτώνουν. Ήταν δύο άτυχα δεσποζόμενα σε ακατάλληλα χέρια, χέρια δολοφονικά.

Πολλοί τον είχαν δει να βολτάρει με τα σκυλιά ελεύθερα δύο τρεις φορές κάνεις όμως δεν έκανε το σωστό, να διαμαρτυρηθεί.

Δύο τρεις είδαν το περιστατικό κάνεις δεν βοήθησε κάνεις δεν μίλησε.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως, με το ένα χέρι οδηγούσα και με το άλλο μίλαγα με το 100. Χτένισαν την περιοχή επί 3 μέρες πόρτα-πόρτα, είδαν αλλά δεν γνωρίζουν. Έκαναν τους πάντες και τα πάντα άνω κάτω. Πήγαν στον δήμο για να δουν τις καταχωρήσεις των τσιπ όλων των δεσποζόμενων, δεν υπήρχε βάση ούτε καταχωρήσεις στον δήμο.

Δεν μπορώ να πω πιο πολλά γιατί το έχει αναλάβει η αστυνομία και οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους αστυνομικούς του ΑΤ Κορίνθου και ιδιαίτερα στο τιμ που ανέλαβε την υπόθεση, στο πλήρωμα του περιπολικού και την ομάδα Δίας που δεν άφησαν πέτρα ασήκωτη.

Τις πρώτες μέρες είχε κλειδώσει ο εγκέφαλος και δεν άκουγα τίποτα. Με παρακάλεσαν όμως ο αρχιφύλακας και ο ΑΞΥΠ που ανέλαβαν να μην κάνω κάτι μόνη μου, να μην εμπλακώ και τους άκουσα. Τους έχω εμπιστοσύνη και δεν θα μπλεχτώ στα πόδια τους».

«Σταματήστε να στοχοποιείτε τα αδέσποτα για τα πάντα και βάλτε μυαλό»
Η μητέρα που έζησε τον εφιάλτη, βλέποντας τη σοκαριστική επίθεση στο κοριτσάκι της, σημειώνει στη συνέχεια της επιστολής πως δεν πρέπει να γίνεται στοχοποίηση των αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο λόγος που το ανεβάζω τώρα είναι για να καταλάβετε ότι δεν κινδυνεύετε από τα αδέσποτα αλλά από τα δεσποζόμενα, τα σκυλιά από παράνομη εκτροφή που πάνε σε ακατάλληλα χέρια, να μιλάτε όταν βλέπετε μάγκες με το σκυλί θηρίο και τούμπανο και άγριο όπως λένε ελεύθερο χωρίς λουρί, να μιλάτε όταν γίνεται αυτό γιατί το κακό δεν αργεί να φτάσει στην πόρτα όλων μας.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τα αδέσποτα για τα πάντα και βάλτε μυαλό. Μιλήστε, καταγγείλετε τον γείτονα, φίλο, γνωστό που τα αφήνουν ελεύθερα, που κάνουν γέννες της πίσω αυλής.

Γίνετε άνθρωποι επιτέλους και σταματήστε να καλύπτετε και να αγοράζετε από παράνομους. Τα αποτελέσματα τα είδατε.

Και επιτέλους ασχοληθείτε με τα κατοικίδια σας κοινωνικοποιήστε τα.

Όποιος έχει πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη των σκυλιών να απευθυνθεί στο ΑΤ Κορίνθου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Συγνώμη που ξαναγράφω σχόλιο αλλά θέλω να γράψω κάτι για να το μεταφέρουν όσοι θέλουν στα πιτσιρίκια αν έχουν για να προσέχουν.Αλλα και για τους ίδιους.
    1.Σε περίπτωση που ένα η περισσότερα αδέσποτα έχουν βρει κάτι και τρώνε η έχει πάει κάποιος να τους δώσει τροφή ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ μην προσπαθήσετε να περάσετε από κοντινή απόσταση. Αλλάξτε πέρασμα.
    Αυτό γιατί τα σκυλιά σκέπτονται αλλιώς , νομίζουν πως θα τους παρεις το φαγητο και αντιλαμβάνονται την κίνηση αυτή ως απειλή.
    2.Βλεπεις αγέλη μπροστά σε απόσταση,άλλαξε πάλι πέρασμα.Εαν αντιληφθείς πως σε κυνηγούν πέταξε οτι βάρος εχεις και ανεβα σε δεντρο.
    3.Τα αρσενικά, αδέσποτα και μη, προστατεύουν τα θηλυκά ιδίως σε εποχή ζευγαρώματος πιο πολύ.Εαν σας γαβγίσει το θυλικο το αρσενικό κατα 90% θα σας επιτεθεί.( Αυτο δεν υσχυει αν είσαι το αφεντικό τους.)
    4.Εαν έχετε στην οικογένεια σκυλίτσα με μικρά κουταβάκια μην αφήνετε μπόμπιρες να τα πλησιάσουν ,ούτε να πάνε στον χώρο της. Μονο το αφεντικό να τα βλέπει.Αν θέλει το πιτσιρίκι να χαϊδεψει ένα κουταβάκι παίρνουμε ένα και πάμε σε άλλο χώρο με το αφεντικό δίπλα πάντα.
    Σε περίπτωση που είναι αδέσποτο με κουτάβια μεγάλη προσοχή από μικρούς και μεγάλους.Δεν πάμε ποτέ να πιάσουμε αδέσποτο κουτάβι γιατί μπορεί να φοβηθεί να γαβγίσει απο τρόμο και να επιτεθεί η σκυλίτσα αν είναι λίγο πιο πέρα.(Το ίδιο ισχύει σε όλα τα ζώα,και με τις γάτες, ιδίως τα αγριογούρουνα.Αν πιάσεις γουρουνάκι και σε αντιληφθεί η μάνα τους θα σε βρει βουή μαύρη ⚰️ )
    5.Δεν ενοχλούμε ποτέ αδέσποτα με φωνές(κσουτ κσουτ η ουστ κτλπ) αν βρεθούμε στο ίδιο δρόμο-μονοπατι , αλλάζουμε εμείς πεζοδρόμιο για να περάσουμε,δεν πάμε να περάσουμε από δίπλα του.Αν είμαστε βιαστικοι η κάνουμε τρέξιμο (ακόμα χειρότερα) αυτό ίσως νομίσει πως του κάνουμε επίθεση και αμυνθεί.
    6.Εχουμε κουτάβι το πάμε βόλτα του κάνει επίθεση σκύλος η σκύλοι.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΤΕ γιατί θα μας γονατίσουν κάτω.
    Αν υπάρχει κάπου ψηλό σημειο το πετάμε πάνω και ανεβαίνουμε και εμείς.Αν προλάβουμε.
    7.Σε περίπτωση που μια γυναίκα έχει περίοδο μπορεί σκύλοι να αρχίσουν να την ακολουθούν και να τη μυριζουν από κοντινή απόσταση.Μην πανικοβληθειτε και τρέχετε.
    8.Μην τρώτε μπροστά-κοντα σε αδέσποτα.Εχετε πάντα τοίχο στην πλάτη αν βρίσκονται σκυλοι κοντα.Εχει τύχει παλιότερα νεαρός να τρώει σάντουιτς και να του κάνει επίθεση πισωπλατη αδέσποτο δαγκώνοντας τον άσχημα στο λαιμό.
    9.Βλεπουμε στον δρόμο σκύλο με το αφεντικό του να περπατούν, μην περνάτε από μπροστά του.Το καθήκον του σκύλου είναι να προστατεύσει το αφεντικό.Ισως να σας θεωρήσει απειλή,όσο εκπαιδευμένος ίσως και να είναι.Ποτε δεν ξέρεις!
    Η ίσως να είναι εκπεδευμενος αλλιώς!
    10.Δεν εμπιστευόμαστε μεγαλόσωμους σκύλους ΠΟΤΕ στα χέρια ανηλίκου και χαμηλού βάρους άνθρωπο.
    11.Τα παιδακια να μην τσιριξουν εάν απλα τρέξει κάποιο αδέσποτο δίπλα τους, μπορεί να το αντιληφθεί κάπως αλλιώς το τσιριγμα ο σκύλος.
    Υ.Γ. Με έχουν πάρει στο κυνήγι δύο φορές ντόπερμαν οικόσιτα, την πρώτη πήδηξε φράχτη και ανέβηκα σε δεντρο ,τη δεύτερη ένα άλλο είχε πηδήξει από μάντρα αυτοκινήτων βράδυ και είχε βρει κάτι και μασουλαγε ήρθα σε απόσταση 2 μέτρα από το σατανά.Εκανα αργά βήματα πίσω και πάντα να το βλέπω και άλλαξα πεζοδρόμιο.
    Ένα αρσενικό αδέσποτο με απειλούσε γιατί πήγα να περασω κοντά σε ένα θηλυκό και απομακρυνθηκα με ελαφρά.
    Και μου έχει επιτεθεί πιντσερακι μίνι μίας κοπέλας γνωστής.(πιο σατανιασμενα σκυλιά δεν έχω ξαναδεί)
    Σε έναν ξάδερφο,αδέσποτο του έκοψε μεζέ από το ποδι, η μάνα μου σε μικρότερη ηλικία το ίδιο,τον πατέρα μου αδέσποτο του επιτέθηκε και πήγε νοσοκομείο.Οσο για το τι έχουν πάθει φίλοι και γνωστοί άστο….

  2. Εδώ μέσα επικρατεί περισσότερο το μίσος κι ο κομπλεξισμός, παρά η λογική, απ’οτι βλέπω. Κι εγώ αν έβλεπα άνθρωπο να κακοποιούσε ζώο, σαφώς και θα το κατήγγειλα στην αστυνομία και θα έκανα το παν να τιμωρηθεί, δεν θα τον σκότωνα όμως. Το ίδιο θα έκανα όμως κι αν έβλεπα σκυλί να κακοποιεί άνθρωπο. Βάσει νόμου, τα δεσποζόμενα σκυλιά πρέπει να έχουν λουρί και όχι να περιφέρονται ελεύθερα, τουλάχιστον σε χώρους όπου υπάρχουν άνθρωποι. Και όσοι έχουν αποφασίσει να πάρουν σκυλί σπίτι, θα πρέπει να το κοινωνικοποιούν από μικρό κι όχι να το κάνουν άγριο, για να πουλάνε “μούρη”. Οι δεσμοί αγάπης μεταξύ του σκύλου και του ανθρώπου είναι πολύ ισχυροί δεν έχουν καμία σχέση με τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, γιατί η αγάπη του σκύλου προς τον άνθρωπο είναι ανιδιοτελής και παντοτινή. Οταν το καταλάβουν αυτό οι ιδιοκτήτες σκυλιών, τα πράγματα θα γίνουν πιο ομαλά για όλους !

    1. Συγχαρητήρια στη μάνα αυτή που διακρίνεται για την παιδεία της. Παρά τον πόνο του μικρού παιδιού της αναγνωρίζει πως δεν φταίνε τα αδέσποτα και γενικότερα τα ζώα…παρά ο κάθε μαλακας ιδιοκτήτης που εκπαιδεύει με επιθετικότητα τα σκυλιά του. Αυτά για να το βουλωσουν μερικοί που ψάχνουν ευθύνες όχι στα ζώα αλλα στα κατακάθια που υποτίθεται μεριμνούν για στα ως ιδιοκτήτες

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΓΑΤΕΣ!

  4. Πρεπει να επιβληθουν αυστηροι νομοι για μαλακες ιδιοκτητες.
    Τα ζωα δε φταινε…οι μαλακες τα μαθαινουν ετσι.

  5. Ρε Ανώνυμε γιατι το ζωο δεν φταίει αυτο το σφεντικο του φταίει

  6. Δεν είναι φιλοζωοι πριν την κρίση πείτε μου πόσοι είχαν σκύλους ?πήγαινες βόλτα κ έβλεπες έναν δύο κανέναν επί κρίσης κ μετά ένας δύο κανένας χωρίς σκύλο τα συμπεράσματα δικά σας.

  7. Καποιον εισαγγελεα θα καλεσει «η ειδικος» εδω μεσα?, και καποιον ψυχολογο για το σκυλι θα καλεσουν οι ελληνοειδης ψευτοφιλοζωοι??? …….. »»κοπρανα εχετε αλλα χαρτι υγειας δεν ηρθε»»…..σαπιοχωρα…. η φιλοζωΐα σας μαρανε

  8. Τα ζώα ποτέ δεν φταίνε. Απλά υπάρχουν αρκετοί άσχετοι μαλακες, διποδα ζώα στην κυριολεξία που δεν μπορούν οι ίδιοι να διαχειριστούν τον εαυτό τους και θέλουν να διαχειριστούν και τα ζώα. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

  9. Κλασικός κομπλεξικός πού αφήνει τα σκυλιά τού να βγαίνουνε βόλτα χωρίς λουρί γιατί τα έχει εκπεδευμένα και καλά και τα ελέγχει.
    Έτσι και μού ορμήξει τέτοιος σκύλος θα με χρυσοπληρώσει ο ουρακοτάγκος πού τον έχει.

  10. Εγώ όποιον δω να κακοποιει ζώα τον έχω σκοτώσει.Τέλος……….

    1. Κι εγώ οποίο σκυλί δω να κατακρεουργεί ανθρωπο, το έχω σκοτώσει και αυτό και τον ιδιοκτήτη. Απλα…

    2. Κι εγώ, αν σε δω να αγγίζεις άνθρωπο θα σε στείλω στο ΚΑΤ για πολύ καιρό Γιαννούλα.Τέλος………..

    3. Εάν σου επιτεθεί ένα η δύο η περισσότερα τι θα κάνεις θα ξαπλώσεις κάτω να σε ξεσκίσουν η θα κάνεις τον πεθαμένο;
      Για να ξέρεις, το δεύτερο κόλπο μπορει να πιάσει μόνο σε επίθεση από αρκούδα.
      Έχω αυτή την απορία προς όλους τους φιλοζωους, όχι μόνο σε εσένα προσωπικά.
      Και εγώ αγαπάω τα ζώα και τους σκύλους, από μικρός πάντα είχα ένα σκύλο.
      Αλλά αγαπάω και τους ανθρώπους όμως.

    4. Άμα στην πέσουν σκυλιά να κάτσεις να σε φάνε.
      Και μη σε δω να τα χτυπήσεις.Τελος……..
      ΥΓ.Εσείς οι φιλοζωοι πως θα αντιδρούσατε αν ήταν το δικό σας το παιδι.
      Θα αφήνατε τα σκυλιά (οικόσιτα η αδέσποτα) να του κόψουν την καρωτίδα;

      1. Απλά στον εισαγγελέα και θα πληρώνει ασφαλιστικές για μια ζωή αν όχι ο ιδιοκτήτης ο δήμος που είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα ένα καλό δικηγόρο και δεν θα ξαναχρειαστεις να δουλέψεις στην ζωη σου και το θα σκοτώσω θα κάνω είμαι εύκολο λέγεται εύκολα απλά νόμιμα και όμορφα και να σαι φιλόζωος όσο θέλεις

        1. 🥴’Η δεν κατάλαβες την ερώτηση ή κανείς πως δεν καταλαβαίνεις.
          Δεν ρώτησα τι θα κάνει κάποιος μετά την επίθεση από σκύλο αν την βγάλει καθαρή.
          Ούτε ρωτάω το ποιος φταίει.
          Ρώτησα απλά πώς θα αντιδρασει τη στιγμή που δέχεται επίθεση αυτός η άλλος άνθρωπος η ένα παιδί.
          Τον έχουν στριμωξει ένα δύο τρία σκυλιά αδεσποτα η μη και αρχίζουν να τον δαγκώνουν ,πως θα αντιδράσει;

  11. τι φταινε τα ζwa ρε κοπριτη εμειs φταιμε δεν υπαρχουν κακα σκυλια κακα αφεντικα υπαρχουν οταν σοζουν ζwεs τα σκυλια ειναι καλα.πιοs φταιει γιαυτο το σκυλι!!! εμειs που τα παιρνουμε τα σκυλια και μετα τα παραταμε στο δρομο και οπιον παρει ο χαροs.η φιλοζοοι κανουν και ενα εργο εθελοντικο εσει τι κανειs που να σου πει ο παπαs σταυτι και διακοs στο κεφαλι. κοπρε ε κοπρε

  12. Πόσο βλάκες είναι όλοι εδώ μέσα.. Το ίδιο το θύμα λέει ότι δεν φταίνε τα σκυλιά αλλά ο άνθρωπος που τα έκανε έτσι.Παρολα αυτά συνεχίζουν να στοχοποιούν τα σκυλιά και όχι αυτόν που τα μετέτρεψε σε δολοφόνους.
    Μυαλό για χαζούς..

    1. Για το παιδάκι τι έχεις να πεις ρε πανηλιθιε;;; καθήκι….ήθελα να έτρωγαν εσένα και να φώναζες βοήθεια και όλοι όσοι θα ήταν μπροστά να μην σε έσωζαν, γιατί τα σκυλιά δεν θα έφταιγαν για να τα πειράξουν…βλήμα!

  13. Σαφώς το νόμισμα έχει 2 όψεις. Θα πρέπει όλα τα δεσποζόμενα σκυλιά να βγαίνουν βόλτα υποχρεωτικά με λουρί και όχι ελεύθερα ώστε να αποφέυγονται τέτοιου είδους περιστατικά. Αλλά τι έχετε να πείτε για τον κρητικό που έκοψε τους όρχεις του σκύλου του με τανάλια και τα 8 γατάκια που κάποιος ξεκοίλιασε στην Πάτρα?

  14. μουγκα στην στρουγκα τωρα οι σκυλοφιλοι.μονο να προκαλουν νομοσχεδια ξερουν.

  15. Οταν βρεθεί το δίποδο ζώο, να δω πόσοι θα πάνε έξω απο την πόρτα του να φωνάζουν ”δολοφόνε”

  16. Αν μου επιτεθει σκυλι ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΒΡΩ Ο,ΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,θα γελασει ο καθε πικραμμενος.ας ειναι παρον ολη η ελλαδα.αντε γιατι το παραχεσαμε με τα σκυλια.μας τρωνε, μας δαγκωνουν τα σκυλια αλλα δεν πρεπει να μιλαμε γιατι τα ζωα εχουν δικαιωματα.το κοριτσακι παραπανω στο αρθρο δεν εχει δικαιωματα;;;;;;;;;;αν μου συνεβαινε εμενα στο παιδι μου,θα εκτελουσα το σκυλι μπροστα στα ματια του ιδιοκτητη.ΤΕΛΟΣ!!!!ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!

    1. Εγώ θα εκτελούσα και τον ιδιοκτήτη φίλε μου μετά το σκύλο…

    2. Σιγα μεγαλε, γιατι δεν υπαρχουν πια μανταριστρες για να σου μανταρουν το καλσον και θα χρειαστει να αγορασεις καινουργιο.

  17. Εύχομαι όλα να πάνε καλά κυρια μου , και όσο για αυτό το κτηνος που ειχε αφήσει τα σκυλιά αμολιτα θελω να πιστευω οτι θα βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά .

    1. „„θελω να πιστευω οτι θα βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ““. Που??? Και πότε???? Στην ελλαδα της μοριοχτυπησης κ της ανεγκεφαλικοτητας????

  18. τι έχουν να πουν τώρα οι φιλοζοοι;; ζωα ε ζώα…

    1. Δεν είναι φιλοζωοι. Απλα εγωιστες είναι που δεν έχουν την παιδεία να συναναστραφουν και να κοινωνικοποιηθούν με αλλους ανθρώπους και παίρνουν σκυλιά, γιατί τους αρέσει το σήκω σήκω, κάτσε κάτσε. Σε ανθρώπους δεν μπορούν να τα πουν αυτά. Τα βλήματα, γεμισανε τα γηροκομεία με τους γονεις τους τους ηλικιωμένους, και γεμισανε τα σπίτια τους με τα ζώα.

    2. Να πουν τι? Που ειναι χειροτερα ζωα απο τα τετραποδα ζωα? Η ελλαδα δυστυχως ειναι μια διαλυμενη χωρα που ειναι καταδικασμενη απο τα βδελυγματα που την κατοικουν…..

Comments are closed.