ΣΟΚ! Το βίντεο με τον απίστευτο ξυλοδαρμό νεαρής Σουηδής από μουσουλμάνο!

Κοινοποίηση:
5f5f3fa52030276afd2d2073

Ο «Αλί», όπως είναι γνωστός στα σουηδικά ΜΜΕ ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, καθώς η Αστυνομία στην Σουηδία δεν ασχολείται πλέον με τέτοιες υποθέσεις, πραγματοποίησε ακόμη μια επίθεση κατά ανυποψίαστης Σουηδής κοπέλας στην διακευκυμένη ζώνη του Μάλμε, που κατοικείται κυρίως από αλλοδαπούς.

Ο θρασύδειλος αλλοδαπός είχε στήσει καρτέρι στην ανυποψίαστη κοπέλα, ενώ ένας άλλος συνεργός του βιντεοσκοπούσε την σκηνή.


Όπως αναφέρει το RT παρά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η Αστυνομία στο Μάλμε δεν έχει προχωρήσει σε κανένα σχόλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τά ίδια συμβαίνουν καθε μέρα στήν Γερμανία.Στόν κεντρικό σιδηροδρομικό τής Φρανκφούρτης έριξε ένας αφγάνος μία μητέρα μαζί μέ τό οχτάχρονο παιδί της στίς ράγιες τήν διερχομένης αμαξοστοιχίας.Η μητέρα γλύτωσε βαριά τραυματισμένη τό παιδάκι κατακερματίστηκε.Τόν φονιά τόν έκλεισαν στό τρελάδικο καί περνάει ζωή καί κόττα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Συμφωνώ με τρελλό κουνέλι. Οι Σκανδιναβοι και ιδίως οι Σουηδοί, η ανεκτικότητα που έχει δείξει είναι πρωτοφανή. Καλά να πάθουν στα αεροδρόμια έτρεχαν να τους υποδεχτούν. Και το εθνικιστικό κίνημα nordfrond που αντιστέκεται μόνο του με νύχια και με δόντια κοιτανε να το φανε, από τους μπάτσους μέχρι τους υπερπροοδευτικους Σουηδούς. Δίνουν μάχες οι ανθρωπιστές Σουηδοί για να έχουν επιδόματα οι κάφροι. Ρε και μπουνιές και κλωτσιές να τρώνε αλύπητα.

  3. Ας το παρουμε χαμπαρι πουθενα δν ειναι καλα ξέφυγε η κατάσταση

  4. Δε πειράζει, οι κοπέλες είναι συνήθως που ψηφίζουν “αριστερά” κόμματα και λένε “refugees welcome”. Καλά φαπίδια. Κανέναν οίκτο.

Comments are closed.