ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑΑΑΑ! Νίκος Μιχαλολιάκος και Σταύρος Θεοδωράκης μαζι στο…

Κοινοποίηση:
mixaloliakos-660_2

Και ποιος του είπε του Σταυρού Θεοδωράκη ότι με τα χρήματα του Ελληνικού δημοσίου εκείνος μπορεί να κάνει δωρεές;
Ως ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος του MEGA, είχε προβεί ποτέ σε δωρεά με τα δικά του προσωπικά χρήματα;
H απάντηση είναι ΟΧΙ
Ο ίδιος έλεγε ότι το Ποτάμι είναι ένα δημοκρατικό κόμμα!
Όταν φεύγει λοιπόν ένας αρχηγός σε ένα δημοκρατικό κόμμα γίνονται εσωκομματικές εκλογές και αναδεικνύεται νέος αρχηγός.
Στο Ποτάμι αυτό δεν έγινε, γιατί άραγε;

Και έρχεται τωρα ο Θεοδωράκης να μας το παίξει ευεργέτης, και το κορυφαίο είναι ότι, εκει που θέλει να δωρίσει τα λεφτά, τα οποία είναι του Ελληνικού λαού, είναι ικανοί να τον αναγορεύσουν σε μέγα ευεργέτη.

Και κάτι άλλο!
Υπάρχει κάποια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Σταυρός Θεοδωράκης έχουν ηγηθεί στα κόμματα τους;
Εμείς ένα κοινό βλέπουμε.
Προτίμησαν και οι δυο τα μείνουν στο τιμόνι μέχρι το τραγικό τους πολιτικό τέλος, πάρα να παραδώσουν την σκυτάλη διαδοχής

Το ρεπορτάζ

Οριστικό λουκέτο βάζει στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης και ζητάει να διακοπεί η χρηματοδότηση του κόμματος από τον προυπολογισμό. Η πρόταση θα συζητηθεί στις 24 Νοεμβρίου από τη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων. Ταυτόχρονα το Ποτάμι ζητάει να διακοπεί η χρηματοδότησή του, η οποία σε αντίθετη περίπτωση θα εξακολουθεούσε να υφίσταται μέχρι τις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αποφασίσει να δοθούν 500.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για το brain drain. Τα χρήματα ήταν από την προηγούμενη χρηματοδότηση του κόμματος από το δημόσιο ταμείο, ενώ ήδη είχε ληφθεί η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού.

Κατά πληροφορίες δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου διαφώνησαν με την πρόταση αναστολής λειτουργίας του κόμματος υποστηρίζοντας ότι παρά την πολιτική συγκυρία, γρήγορα το πολιτικό σύστημα, που σήμερα φαίνεται να κυριαρχεί, θα εξαντλήσει τα όριά του και θα υπάρξει ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει το Ποτάμι.

Στο σκεπτικό της πρότασης για αναστολή του κόμματος επισημαίνεται ο αποδεκατισμός των τοπικών ομάδων του Ποταμιού και η ανησυχία για τον κίνδυνο να μετατραπεί σε «κόμμα σφραγίδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η διαφορά είναι ότι ο Θεοδωράκης ήταν στην Βουλή εντεταλμένος των Γερμανών για να βοηθάει με την ψήφο του να περνάνε τα χυδαία ανθελληνικά μέτρα και νόμοι της κυβέρνησης των συμμοριτών , ο Μιχαλολιακος ήταν εκεί για να κάνει ότι μπορεί ώστε να τα εμποδίζει ψηφίζοντας κατα’ Ας είμαστε δίκαιοι ,και είναι ντροπή τέτοια αισχρή προπαγάνδα διαμέσου ανόητων συγκρίσεων.

    1. ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΝΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΘΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

Comments are closed.