ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει-“Φοβάμαι μην πεθάνω απο κορωνοϊό και…”

Κοινοποίηση:
siakossioni_93218187_147597380112841_7910846678312861547_n

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και στην Κέλλυ Σταυροπούλου και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια λέει:

“Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω «δεν αντέχω άλλο» και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μωρη σάπια μια μέρα θα πεθάνεις κ εσύ όπως τόσοι Έλληνες που αυτοκτονούν κάθε μέρα επειδή τους έπνιξαν τα χρέη και έχασαν το σπίτι τους και έγιναν δούλοι για ψοφομεροκαματο που εσύ δεν το ανέφερες ποτέ και δεν ανέφερες ποτέ πόσοι Έλληνες παθαίνουν εμφράγματα και καρδιές και σκάνε από το άγχος γιατί τα επερνες χοντρά για να κάνεις σαμποτάζ τώρα τι φοβάσαι μην πας από κορονοιο και σε πουν από Κοσιώνη Κοριωνη παλιό ξεφτιλισμενη τελευταία άντε να έρθει η μέρα που δεν θα ζούμε εμείς και θα σας διαβάζουν τα παιδιά μας σαν προδότες στα βιβλία της ιστορίας τους!!!

  2. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ……………..ΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΗΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…..ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……ΠΟΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΓΟ ΠΟΥ ΣΕΧΕΙ ΤΡΑΙΛΆΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ

  3. Καλοπαντρευτηκε…. Έτσι νομίζει δηλαδή…. Έμπλεξε με το κολοσογο…

  4. Κυρία μπακογιαννενα να κανετε και εσεις το εμβόλιο. Τι το λετε για τους αλλους. Έλα ντε;;; Η κοπέλια απο την Αγγλία που έκανε το εμβόλιο πέθανε….. Γιατι τα νέα δεν το λένε;;; Η σειρά σας τωρα.. Αληταράδες, το διαφημίζετε; Το λετε 24/7 στα χαζοκουτια; Ε λοιπον να κανετε και εσεις το εμβόλιο για να μην πεθάνετε… Ου να χαθητε λαμογια….

  5. Ειναι ενταξει… Μια ψεύτρα δημοσιογράφος του συστήματος που με τις προπαγάνδες της εχουν αυτοκτονήσει Έλληνες. Δεν λύναμε κανεναν και καμια δημοσιογράφο και μακάρι να ακούσω τα ίδια και για κάποιους Ευαγκελατους Χατζινικολακιδες κλπ κλπ.

  6. Φοβάται κι αυτή μη πάθει τίποτα και δεν προκανει να απολαύσει τη χλιδα .

  7. Και η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται… Κάπου σε κάποια γωνιά του πλανήτη αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη φαρσοκωμωδία έχουν χεστεί από τα γέλια, ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα το πίστευαν πως έκαναν ένα ολόκληρο πλανήτη να τρέμει το κοινό κρυολόγημα….

  8. Η τηλεόραση παίζει το ίδιο μήνυμα όλο το 24ώρο. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχεις ακούσει όλα όσα έχουν να πουν οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί. Από ‘κει και πέρα αποφασίζεις κατά πόσο θέλεις να υποβληθείς στη κρατική πλύση εγκεφάλου.

  9. Ποιος ταυτιστηκε με τρομολαγνεια; ;;
    Καποιος..εδω γυρω..; Για να βλεπω το πρωτο σχολιο τρομου και υποταγης…ποιος ρουλης θα πεταχτει..

  10. Ενω τον άπιστο στραβοδοντη γελοίο κλαρινογαμπρο μπηχτη τον αντέχει.

  11. Μην φοβάσαι κυρά Κοσιώνη, ο κορονοιος δεν σκοτώνει πλούσιους νέους.
    Ειδες πολλούς πλούσιους και νέους εσύ Μακελειό να τους στέλνει ακλαφτους ο κορονας;
    Άλλο αν έχει πρόβλημα υγείας το ατομο και δεν το ξέρει ο ίδιος.

  12. Εσυ από κέρατο θα πας… Οχι από Κορωνοιο…

Comments are closed.