ΣΟΚ στον ALPHA! O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΠΕΤΑΞΕ» τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΙΤΕΡ έξω από το ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
sroiter

Ο πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη στον αγαπημένο του δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για όλους και για όλα.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και στην συνέχεια στάλθηκε στα κεντρικά του ALPHA για το απαραίτητο μοντάζ.

Η πλευρά Σρόιτερ, είχε ζητήσει, το βράδυ, το Κεντρικό Δελτίο να μεταδοθεί μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου κάτι το οποίο δεν έκανε αποδεκτό η πλευρά του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα το κεντρικό δελτίο του ALPHA, να μεταδοθεί στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου.

Μέσα στο κρύο ο ψηλός του κεντρικού δελτίου εκφωνεί τις ειδήσεις χωρίς καν να φοράει παλτό.
Κομάντο το Αντώνης λέμε εμείς.

Τι είπε ο Μητσοτάκης

H πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο κ.Μητσοτάκης αφορούσε την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Όπως είπε, πιστεύει ότι είναι υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία. Για τον Προκόπη Παυλόπουλο είπε ότι τίμησε τη θέση και τα καθήκοντά του. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης απέκρουσε την κριτική που είχε δεχθεί νωρίτερα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι άργησε να ανακοινώσει την επιλογή του, λέγοντας ότι το έκανε νωρίτερα από ό,τι είχε υποχρέωση, ενώ απάντησε ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν ένας καλός Πρόεδρος. «Είχα αιτιολογήσει την επιλογή μου να μην τον ψηφίσω το 2015. Το 2020 δεν είναι το 2015 και δεν είμαι στην ίδια θέση. Είμαι πρωθυπουργός. Τον σέβομαι και τον τιμώ, ήταν καλός πρόεδρος, σταθμίζοντας στα δεδομένα επέλεξα την κυρία Σακελλαροπούλου. Δεν επέλεξα γιατί είναι γυναίκα, αλλά και γιατί ήταν γυναίκα. Δεν είναι μόνο αυτό. Κάθε κορίτσι μπορεί να λέει γιατί “όχι και γω”». Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι ένας πολίτης του κόσμου που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα στο εξωτερικό.

Για τους Λαθρομετανάστες

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Έχουμε άλλη πολιτική. Φαίνεται και στον Εβρο. Δείτε τι γίνεται με την αλλαγή του πλαισίου για το άσυλο. Όποιος καινούριος αιτούντας άσυλο έρχεται, μέσα σε δύο μήνες, πρέπει να ξέρουμε αν δικαιούται άσυλο. Αλλιώς να επιστρέφει στην Τουρκία.
Κανείς επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολιόταν με όσους μετανάστες έμπαιναν στη χώρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης. Δήλωναν ότι είναι ευάλωτοι και τους άφηναν να πηγαίνουν στην ενδοχώρα, είπε χαρακτηριστικά.
Όποιος γνωρίζει ότι δεν είναι πρόσφυγας και δεν δικαιούται άσυλο μην κάνει τον κόπο να έρθει στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε: «Έκαναν (σσ. ο ΣΥΡΙΖΑ) την Ελλάδα ένα μαγνήτη. Δεν έχω καμία υποχρέωση να δέχομαι στην Ελλάδα κανέναν οικονομικό μετανάστη».
Για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών ανέφερε: «Τα νούμερα των δομών φιλοξενίας δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να προκαλούν τόσες αντιδράσεις. Να είστε σίγουροι ότι οι δομές θα γίνουν και ας υπάρχουν αντιδράσεις. Θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τον σχεδιασμό. Οι δομές θα γίνουν. Η μεγάλη παρουσία μεταναστευτικών ροών είναι λογικό να πιέζει τις τοπικές κοινωνίες. Θα υπάρχουν αντισταθμιστικά οφέλη προς τις τοπικές κοινωνίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έλλας τρως τη φόλα με το όνομα Κούλης ή ξεσηκωνεσαι για να δώσεις τη θέση του σε έναν Άξιο και Ικανό να αντιμετωπισει τη πραγματικοτητα

  2. Πολλά λόγια ο κουλης χρυσός αλλά ανάλατα. Κουληηηηη τα λόγια λόγια είναι τα έργα μετράνε. Είσαι ανεπιθύμητος, μεγάλος ψεύτης, απατεώνας και ξευτελισμένος. Άντε και γ. Μασονακι.

  3. Πολλά λόγια ο κουλης χρυσός αλλά ανάλατα. Κουληηηηη τα λόγια λόγια είναι τα έργα μετράνε. Είσαι ανεπιθύμητος, μεγάλος ψεύτης, απατεώνας και ξευτελισμένος. Άντε και γ.

  4. Ελλάς τετέλεσται…..
    Νέο κουμουνομασονιστάν το όνομα της νέας χώρας που θα είναι ως τα Τέμπη και φόρου υποτελής στο σουλτάνο.

Comments are closed.