(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ Ή ΛΑΘΡΟ «ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ»; – ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ASTINOMIKOS-1

Νέα τραγωδία με αστυνομικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατσιμίδη, δίπλα από το κέντρο επιχειρήσεων των ΜΑΤ, στον Ευκλείδη.

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπαρ (μπυραρία), επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου αστυνομικού ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του

Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός αλλά δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 32χρονος αστυνομικός:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

81 Σχόλια

  1. Από τη φάτσα του φαίνεται βέρος Νορβηγός χωρίς αμφιβολία

    1. Μην παίρνεις όρκο. Μπορεί δεύτερη γενιά μπασταρδεμενος. Έτσι όπως κατάντησαν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Θα μάθουμε εν καιρώ…

  2. Προς Ναπολέων 4. Μάλλον εσύ θα εκλανες μέντες γλυφτη των αρχών, εάν δεν είσαι μέρος αυτών. Βλέπω το πόσο Έλληνες είστε οι υπόλοιποι. Όσο για το Metal, έχει πολλά συγκροτήματα που εξυμνούν την Ελλάδα και δεν έχουν ίχνος Ελληνικού αίματος. Εγώ μπορεί να είμαι μουλος, αλλά εσύ ακόμα περισσότερο. Και τους δικούς μου χαιρετισμούς στην δικιά σου την μαμά. Χαιρετισμούς από το Waterloo και την Ρωσία.

    1. Όλο κοτσίδα είσαι κι από πούτσα τπτ ρε φλωράκο.Άντε μη μιλάς άμα δεν ξέρεις γιατί όπως σε γαμάω απο δω με τα λόγια έτσι και καλύτερα από κοντά.Την Ελλάδα δεν περιμένω να την εξυμνήσει κανένα πρεζοσυγκρότημα πιόνι των πολυεθνικών.Όσο για τις μανάδες φαίνεται ότι είσαι πουστάκι και στα ίσια δεν τα βγάζεις πέρα.Κατευθείαν μάνες βρίζεις ρε μπασταρδάκι γαμω τη μανούλα σου τη ρωσίδα στα κωλόμπαρα της Ομόνοιας.Είδες που το παραδέχεσαι…το κατάλαβα ότι είσαι μουλάκος.Δεν πειράζει κι άλλοι σαν και σένα έχουν πουτάνα μάνα μη στεναχωριέσαι.

    2. Δεν πειράζει που είσαι μούλος.Μη στεναχωριέσαι.Δεν είσαι ο πρώτος που έχει μάνα-πουτάνα Ρωσίδα.

  3. Καλέ μου φίλε XARIS άσε τις απαντήσεις μου σε παρακαλώ στο άπλυτο απόβρασμα που βρίζει μάνες.Δυστυχώς στον δρόμο δεν μπορώ να τον βρω.Άφησε με απο δω να τον στολίσω όπως πρέπει.Κάθε μέρα μακελειό αγοράζουμε και διαβάζουμε.Ευχαριστώ.

    1. Γλύψε – γλύψε μπουγατσοκιμα. Και βρισε-βρισε. Εσύ θα του κλασεις τ’ αρχιδια βλακακο. Όσο για το Μακελειό άστο ήσυχο. Ανήκει σε ΟΛΟΥΣ… Παλιογλυφτη φλωρε…

      1. Γλύφω γλύφω τη πλατούλα σου που σ’ εχω στα 4 τώρα.Σ’ αρέσει πουτανίτσα μου ;

      1. Σκάσε ρε χλεχλέ λιμοκοντόρε που παρεμβαίνεις.Μάθε πως στης ελληνική γλώσσα βάζουμε πάντα ένα ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης κι όχι τρία.Στόκε.

    2. Καλά σου λέει ο άλλος. Γλύψε γλύψε στα πέρασε τα σχόλια τελικά, κλάψα, ε, κλάψα. Και καλά έκανες Χάρις και τα πέρασες. Ελευθερία λόγου και στα μπινελίκια.

      1. Καλά motorhead σε έχει σβήσει ο άλλος άσε φιλαράκι τρως τη μία τάπα μετά την άλλη ότι και να πεις.

  4. Δεν έπρεπε να επέμβει ούτε να διασκεδάζει στα μπαρ ο αστυνομικός.

  5. Νοτιομακεδονικές βλαχομαγκιές…

  6. Ρε τραβάτε τους μια στο κεφάλι όπως στην Αμερική να τελειώνουμε με τους δολοφόνους. Άντε επιτέλους.

  7. Ο Νορβηγός ήταν ένας ψυχάκιας χεβιμεταλάς κοτσίδας και πρεζάκιας.Τέτοια κατακάθια είναι όλοι αυτοί οι άπλυτοι που ακούν αυτή τη σατανιστική μουσική.Πρέπει η κοινωνία όλη αυτή τη πλέμπα με τα μακριά μαλλιά που είναι εθισμένοι στα ουρλιαχτά της αηδιαστική μέταλ να την απομονώνει και να τα χλευάζει.Πρέπει να έρθει ο Παπαδόπουλος όλα αυτά τα παράσιτα να τα στέλνει να σαπίζουν στα ξερονήσια.

    1. Ουστ ρε πανιβλακα κομπλεξικε. Στο metal υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη και ιδεολογίες. Άντε να χορέψεις κανένα τουρκοτσιφτετελι ψευτοπατριωτη. Ξέρεις πόσοι μεταλαδες είναι εθνικια και μάχιμα στο δρόμο; Ξέρεις πόσες φορές καθάρισαν για πάρτη σου τους δρόμους και κάτι ψευτοπατριωτες, τρολ, νοικοκυρηδες σαν και σένα; Και όταν τους δέσουν οι αρχές, τους βρίζετε κιόλας ως εγκληματίες; Ξέρεις πόσοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί είναι μεταλαδες; Όχι μόνο στην Ελλάδα… Αλλά παντού. Άσε που το έγκλημα, το λέει όλη η Θεσσαλονίκη, άλλοι το κάνανε και όχι ο Νορβηγός. Το ΕΝΕΚ, την περίοδο 80 – 88,όλο μεταλαδες είχε. Περισσότερους και από σκιναδες. Αντε τώρα βούτα στο πληκτρολόγιο για κανένα άλλο σχόλιο.

      1. Σου θίξαμε τα μουσικά σου πρώτυπα ρε πρεζάκια ; Να μη ξεχάσω άπλυτο απόβρασμα να χέσω στον τάφο του Lemmy.Άμα δεν γουστάρεις τα τσιφτετέλια σκατιάρη τράβα στην Αγγλία με τα υπόλοιπα πουστάκια.Αληταρά.

        1. Γαμω εσένα και την πουτανα την αραβισα την μάνα σου.Είδαμε και τα δικά σας τα πρότυπα. Πουτανας γιοι κωλοδεξιοι. Κόμπλεξ στα σχόλια και στο δρόμο κότες. Πουτανας γιε ψευτορωμιε.

          1. Τα πάντα να ξέρεις σε κάνει η μέταλ.Και αναρχοάπλυτο και σκινά.Ένα πράγμα δεν σε κάνει.ΕΛΛΗΝΑ.Τώρα όσο για τη μάνα μου από δω γάμησε τη όσο θες.Από κοντά άμα με έβλεπες μπροστά σου θα κατούραγες μοκέτες.Φιλιά στη μανούλα σου που δεν ξέρει ποιος τη γκάστρωσε και γέννησε εσένα το μουλόσπορο.

        2. Ο Lemmy βρωμοαπογονε της Αραβίας, τραγούδησε το Metropolis ως Ακρόπολις. Τρέχα τώρα στην Γιουσεφ σου.

          1. Γαμώ τα κόκκαλα του Lemmy γαμώ και όλα σου τα πεθαμένα πάππου προς πάππου μούλε.

          2. Τι να κεράσει ρε σάπιε το σάπιο το κουφάρι του Lemmy του πρεζάκια.Ήθελε 40 πόντους δονητή στο λοκω και πάλι δεν του σηκωνόταν το παπάρι του.Και δεν είναι εκεί πάνω.Κάτω είναι χωμένος βαθιά και σαπίζουν τα γαμιμένα του τα κόκκαλα μουλόσπορε.

      2. Τι λες ρε μεγαλε, εσεις οπως τα λες ειστε ιδεολογοι και φιλοσοφοι μαζι ετσι; Τ θα εκανε χωρις εσας ο κολοκοτρωνης το 21 ή χωρις την βοηθεια σας οι ηρωες του του 40; Ευτυχως που σας εχει η συγχρονη ελλαδα και παμε μπροστα μιλαμε

        1. Μην πιάνεις τον Κολοκοτρώνη στο στόμα σου. Ούτε τους ήρωες του 40. Μια χαρά προδοθηκαν όλοι τους και από την μετέπειτα Ελλάδα και όλοι οι ήρωες πέθαναν στην ψάθα, ενώ οι προδότες και οι απόγονοι αυτών, αριστεροί με την βοήθεια της δεξιάς και σήμερα και όλους αυτούς τους χαρακτηριζουν ναζιστες. Γι’ αυτή την σύγχρονη Ελλάδα μιλάς; Εντελώς αδόκιμο.

  8. Ευτυχώς που κλείσανε φυλακή την Χ.Α και αισθανόμαστε όλοι ασφάλεια.Να,βγαίνω μέχρι το μπαλκόνι για λίγο και μετά ξανά μέσα μην φάω καμιά αδέσποτη σφαίρα

  9. o Anders Behring Brevik 22 Ιουλιου το 2011 σκοτωσε στη Νορβηγια 77 ατομα ..δικαστηκε σαν φονιας κ τρομοκρατης 21 χρονια..διοτι ειχε τοσο μισος για τους μουσουλμανους..τα θυματα πιο πολυ εφηβοι ηταν…ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗ ΠΟΙΝΗ για τοσο κοσμο,,σιγα ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ο φονιας εδω ..θα το παιξει ταβλα στο μεθυσι..οσο αν ειναι η εχει παρει υπηκοοτητα Νοβηγηκη θα δειξει

  10. Το πως μπλέκουν σε θανάσιμους καυγάδες μέσα σε μπαρ με ξεπερνά. Δε μου χει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα… Μάλλον οι δύο κουμπάροι θα ήταν τίποτα ανασφαλείς τύποι που ψάχνανε μπελάδες. Ρε μακακα πιες το ποτό σου και σήκω φύγε… μη πας γυρεύοντας.

  11. Μία είναι η λύση πλέον.
    Το λεν οι πετροπερδικες το λέει και τ”αιδονι ωρε Γιώργο Παπαδόπουλε ωρε Γιώργο Παπαδόπουλε.
    Για σένα μιλάει ο ντουνιάς εσένα καμαρώνει………

  12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΥΡΑΤΗ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ!!!
    ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ ΕΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ! ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ…
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ!!!! ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ ΚΆΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥΣ!
    ΠΗΡΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΆΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΆΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!
    Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ…
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ… ΕΙΧΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ…
    ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΛΆΓΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!
    ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΡΒΗΓΟ….
    ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΧΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΑΙ!!!
    Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1,65 ΥΨΟΣ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ….
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΦΩΝΑΖΕ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ….
    ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….

  13. Συμφωνώ με τον προλαλησαντα βατραχο

  14. Κ γω λέω οτι ούτε ο Νορβηγός φταίει…ούτε ο δικός μας.ποσο ετοιμος ήταν ο Έλληνας αστυνομικός να αντιμετωπίσει την κατάσταση…??? 2000…. ΜΑΙΜΙ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ,ΕΧΩ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΑΜΑΞΙ Κ ΧΑΝΟΜΑΙ…..ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΠΑΩ…Κ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ τραβαει όπλο….μην πλησιάζεις κοντά μου είπε…..έτσι πρέπει να λειτουργει καριολε@ ..πολιτικοί η αστυνομία!!!! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕΕΕΕΕΕ……#καριολε@ πολιτικοί…..

  15. Ραγιαδοελληνα για να δουμε πότε θα ξυπνησεις και θα παρεις τα οπλα….Μαλλον ποτέ…

  16. Ευτυχως που ειναι ο φασιστας Κασιδιάρης στη φυλακή και εχουμε βρει την ηρεμια μας.
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    1. Αυτό που λένε παντού και όλος ο κόσμος ” πουσαι Παπαδοπουλε'”” δεν είναι τυχαίο!! Και ο νοων νοειτω!!!!!

      1. Δηλαδή όλοι οι αριατεροί τρομοκράτες και χούλιγκανς, σύν του Τσίπρα του μέγκα εθνοπροδότη και του Κούλη.

  17. ΕΜ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
    ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ!
    Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ. ΝΑΝΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ……………….

  18. Εμένα προσωπικά κάτι μου βρωμάει. 3 μπάτσοι νεκροί σε μία εβδομάδα. Στημένο μου φαίνεται, κάτι ετοιμάζει το καθεστώς που χρειάζεται την στήριξη των γενίτσαρων και την συμπάθεια των προβάτων.

    Μην τρώτε σανό. Ξυπνήστε. Μην είστε πρόβατα. Κάτι παίζει και το ετοιμάζουν.

  19. Η εκπαίδευση του αστυνομικού ήταν του κώλου όπως φάνηκε. Το ίδιο του κώλου θα είναι και η τιμωρία του δράστη.Θα του κλάσουν τα παπάρια του Νορβηγού με την αυστηρότητα που αρμόζει στην περίπτωση του γιατί κάποιοι κοπριτες μετέτρεψαν την χώρα μας στο μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ευρώπης.

  20. Ηλιθιε φονια..
    Μην βρίζεις την Παναγία που είναι πραγματικη μητέρα ολων μας…οι ηλιθιες αποριες σου αν.καποτε πατήσεις τον εγωισμο σου θα σου λυθούν…ως τοτε κοιμήσου…

  21. Στέφανε, μαχαιριά στο λαιμό δίνουν οι τζιχαντιστές. Μαχαιριά στο λαιμό είχαν δώσει οι Αφγανοί που έσφαξαν τον συγχωρεμένο Καντάρη στον Άγιο Παντελεήμονα τη μέρα που γένναγε η γυναίκα του! Για ψάξε για φωτογραφία του …Νορβηγού γιατί ήδη το ανθελληνικό τόξο τον δικαιολογεί ότι ήταν …μεθυσμένος! Ο μεθυσμένος δεν μπορεί να περπατήσει, όχι να μαχαιρώσει στον λαιμό!

  22. Η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας είναι κλάδος των Γλυξβούργων.
    Προ ετών ο Γλυξβούργος βασιλεύς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία εβδομήντα χιλιάδων Αφγανών στην Νορβηγία.

  23. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΛΑΚΗ

    ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

  24. Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΜΗΠΩΣ;

  25. Μήπως ο μπάτσος άρχισε το στόρυ; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Όσο για τον σκουπιδονορβηγό, τον κόβω για λαθρομετανάστη 2ης φάρας που οι μλκες οι Νορβηγοί του έδωσαν χαρτιά… και μετά μας ήρθε εδώ να του δώσουμε και εμείς επιδόματα. Άδικα έφυγε ο μπάτσος, άδικα και φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια τρέχει με χειρουργεία και οι πέντε μπάτσοι που έπεσαν πάνω του βγήκαν αθώοι από το βρωμερό εφετείο των φούστηδων. Άδικα και ο γρηγορόπουλος. Άδικα και ο ματάς χθες από την φωτοβολίδα. Βάλτε όλοι μυαλό λοιπόν και κυρίως η αστυνομία που προκαλεί

    1. Όχι, ο αστυνομικός αυτός είναι των εσωτερικών υποθέσεων οπότε δεν έχει την ίδια νοοτροπία με τον μέσο αστυνομικό. Πιθανόν να μην είχε καταλάβει πως είχε να κάνει με ακραίο κακοποιό στοιχείο γιατί αν ήταν αστυνομικός “της πιάτσας”, θα τον είχε μυριστεί πριν καν προσπαθήσει να τον αποτρέψει από το να χτυπήσει τον κουμπάρο του.

  26. απροστάτευτη κοινωνία. όλα τα αποβράσματα είναι έξω και κυκλοφορούν ελεύθερα και κάνουν ότι γουστάρουν σε σκοτώνουν όπου βρουν χωρίς ενδοιασμούς και μια αστυνομία και κυβέρνηση που σφυρίζει αδιάφορα. Κάθε μέρα όλο και χειρότερη η κατάσταση στην Ελλάδα. Δε ξέρεις απο που θα σου ρθει.

  27. Μπραβο Κουλη που εχεις απαξιωσει και δεσει πισθαγκωνα τα χερια της Αστυνομιας μην μπορωντας να αντιδρασει φοβουμενη διωγμους και κατηγοριες,και αφηνοντας το καθε μίασμα να ασελγει στη χωρα σου…….

  28. H ανοχή και η ατιμωρησία αυτα τα αποτελεσματα φερνουν.
    Ευτυχως που ειμαστε μια απο τις ποιοτικοτερες και ασφαλεστερες χωρες,οπως ειχε πει και ο Πρωθυπουργος μας…..

  29. Τραυμα με μαχαίρι στη τραχηλικη χώρα, αυτα μονο οι μουσουλμανοι τα κάνουν. Δε νομιζω οτι ήταν Νορβηγός Βίκινγκ, αλλά ‘Νορβηγός’ από Αλγερία, Πακιστάν κοκ

    1. Εάν δεις την φωτογραφία του δράστη σε άλλο άρθρο του μακελειου, θα δεις μια ερμαφρόδιτη φάτσα, με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ο οποίος περισσότερο μοιάζει με πουστρού λοατκι σε φυλομετάβαση παρά με μεθύστακα που επιτίθεται.
      Το θέμα είναι, κατά πόσον είναι εκπαιδευμένοι οι Έλληνες αστυνομικοί. Έχω ζήσει σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ κ οι αστυνομικοί εκεί είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην αυτοάμυνα.

  30. Οταν λές Αμερικανός ή Νορβηγός δεν έχει κανένα νόημα αν δεν διευκρινίσεις την φυλή ή τη θρησκεια, π.χ. λευκός ή μαυρος,, μουσουλμάνος , βορειοαφρικανός κλπ.
    Λυπάμαι για τον αστυνομικό και για κάθε Έλληνα που σκοτώνετε απο ξένους και είναι κρίμα που οι κωλοπολιτικοί μαζευουν τους λαθρομεταναστες στην πατρίδα μου.

  31. Τα μάθατε τα νέα? Ο Κασιδιάρης φταίει για όλα.
    Ο Κούλης είναι άγιος άνθρωπος, που από το πρωΐ έως το βράδυ, δουλεύει σαν σκυλί για να βοηθάει τους Έλληνες …ώστε να τους εξοντώσει.
    Η Ελλάδα είναι μία “ελεύθερη οικονομία”, που το GOV GR έχει γίνει ο μεγαλύτερος Ρουφιάνος που έχει υπάρξει ποτέ στην χώρα, για να κλέβει τους Έλληνες.
    Αστυνομικό Κράτος, με την Αστυνομία απούσα και το έγκλημα να οργιάζει.
    Κακά τα ψέμματα, καλά οργανωμένη κατάσταση για να γίνει η πλήρης Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, γι αυτό άλλωστε οι Τούρκοι αγοράζουν τα σπίτια των Ελλήνων στα νησιά.
    Ο Κούλης έδωσε βίζα στους Τούρκους, για να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στα νησιά, να αγοράζουν ότι επιθυμούν, να σκοτώνουν αστυνομικούς και ο Έλληνας να φοβάται να βγει από το σπίτι του, όπως ήδη γίνεται σε όλη Αχαρνών και στην Πατησίων.
    Ακαταδίωκτο ο ένας… ακαταδίωκτο ο άλλος… ακαταδίωκτο ο παράλλος… και όλα τα ρεμάλια των ακαταδίωκτων… καταδιώκουν τους Έλληνες!!!
    Ώρα να φεύγουμε από την Ελλάδα …σε λίγες μέρες!!!
    Να είσαι καλά Στέφανε, αλλά αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο, θέλει τους Έλληνες φτωχούς και αμόρφωτους, για να γεμίζουν με Δις οι τσέπες των φίλων του Μητσοτακικού Κράτους.

  32. φωτο του ξανθου γαλανοματι νορβηγου και θρησκευμα παρακαλω?

  33. Αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλαδα. Στην ιταλια γερμανια γαλλια οι αστυνομικοι πρωτα πυροβολουν και μετα ρωτουν οχι σαν το κολοχανειο Ελλαδα.

    1. Έτσι ακριβώς γιατί αυτή είναι η δουλειά τους όχι να τρέμουν μήπως κατηγορηθούν από αριστεροαπλητους ή διασυρθουν το βράδυ στις ειδήσεις από την άποψη του κάθε τεμπέλη και στο τέλος τιμωρηθούν απ’την ανύπαρκτη δικαιοσύνη που κάνει το άσπρο μαύρο.

  34. Εχω παει νορβηγια ,, οι ανθρωποι εκει ειναι πολυ ηρεμοι… ενταξει αμα εισαι ψυχακιας που παντου υπαρχουν αλλαζει.. οταν διαβασα νορβηγος δε μου ηρθε καλα. δε το πιστεψα αλλα παλι λεω υπαρχουν και εξερεσεις…παντος οι νορβηγοι σα λαος δεν εχουν δολοφονικα ενστικτα. ειναι πολυ ηρεμοι

  35. Τωρα η δικαιοσυνη απο τα Lidl θα πραξει τα δεοντα, δλδ. θα καταθεσει ο “Νορβηγος” και μετα ελευθερος
    με τη συμφωνη γνωμη ανακριτη και εισαγγελεα.

  36. Μέσα σε τέτοια κωλόμπαρα που παίζει σατανιστική μουσική τέτοια συμβαίνουν.Όπου βλέπετε αποβράσματα της κοινωνίας με μακριά μαλλιά και μπλούζες από μέταλ συγκροτήματα λιντζάρετέ τα.

    1. Έλα όποτε θες.στο αδυυτο βγαίνω στα Λαδάδικα πες μου πότε θες

    2. Ουστ ρε ψευτόμαγκα καραγκιόζη!
      Φαε φασολάδα και παρε φόρα

  37. Η αστυνομία θα φοβάται να βγει έξω σε λίγο αυτό θα το δείτε.Ο κόσμος είναι τόσο οργισμένος που δεν το αντιλήφθηκε κανένας.Τον κλέψανε τον xρέωσαν εσκεμμένα και όλα αυτά για να του πάρουν την περιουσία.Θα βγάλει τα όπλα ο Έλληνας για να προστατέψει αυτό που με τόσο ιδρώτα δημιούργησε.Δεν θα είναι απλός θεατής όπως πιστεύει η αστυνομία και ο κάθε Εισαγγελέας.

  38. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΜΕΘΥΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛ@@ ΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΝΟΡΓΗΓΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

  39. Ρε παιδιά έλεος!! Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος! Πιλότοι αστυνομικοί τροχαία ατυχήματα εγκλήματα μεταξύ συγγενών ξαφνικιτιδες και τράβα κορδέλα! Σκέτη γενοκτονία!!! Πόλεμος εν καιρώ ειρήνης! Ο συγχωρεμενος πατέρας μου στρατιώτης στον ανταρτοπόλεμο μου έλεγε ότι σκοτώνονταν 3 με 4 στρατιώτες τη μέρα στις επιχειρήσεις του Γράμμου,! Και μιλάμε εν καιρώ πολέμου. Πολύ λιγότεροι εν συγκρίσει με το σήμερα,! Τι να πω!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!

  40. Ποιος νορβηγος; Ενας λαθρομπινες με νορβηγικο διαβατηριο ειναι. Εχουμε κι αυτα τωρα δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος….Κι εχει ακομα καποιους βλαμενους προοδευτικους να υποστηριζυν πολιπολιτισμο λεει μαμω τη γενια τους και τα πεθαμενα τους διελυσαν ολη την ευρωπη

  41. Αυτή εδώ δεν είναι αστυνομία στην Ελλάδα. Όπως δεν έχουμε κυβέρνηση για το λαό, δικαιοσύνη που να επεμβαίνει και να παράγει δίκαιο, εκκλησία που να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο έτσι είναι όλοι οι πυλώνες του κράτους ανύπαρκτοι και σάπιοι. Είναι δυνατόν αν ο αστυνομικός υπερασπιστεί τον εαυτό του και τον πολίτη να κινδυνεύει να κατηγορηθεί και παράλληλα να διασυρθεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αναρχοανθελληνες;
    Ας τα καταργήσουμε όλα να τελειώσει το παραμύθι. Όταν η δημοκρατία γίνεται ασυδοσία τότε το λόγο έχουν οι πατριωτικές δυνάμεις, άντε κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει το συμμάζεμα του κράτους.

  42. Επαναφορα θανατικης ποινης να συμμαζευτουν ολοι και ολες. Σας εφαγε η λαλακια στο κεφαλι με τα δικαιωματα του καθε ανωμαλου εγκληματια και διαλυσατε τις κοινωνιες βλαμενοι ολοι εσεις οι προοδευτικοι

    1. Απολύτως σωστός και απόλυτα αναγκαίο για να δούμε τότε τη μαγκιά του κάθε τρελού, ανισόρροπου, ανωμάλου που τώρα κάνει ότι θέλει και ξέρει ότι άντε να αραξει 10 χρόνια φυλακή και μετά έξω. Άντε να σφίξουν οι κώλοι κάθε μέρα εγκλήματα, αμάν πια.

  43. Τούρκος με νορβηγικό διαβατήριο προφανώς, ο οποιός θα φάει καλά στην στενή!

  44. απο την αλγερία …
    μπράβο κούληηηηηηηηηηηηηηηη ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ
    κούλη ΓΑΜΙΕΣ@

    1. Σίγουρα; μάτια και χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε βόρειο. Θα δείξει….

  45. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ….. ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ………!!!
    ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ !!!! ΧΑΧΑΧ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ!!!!..
    Η Χ.Α. ΦΤΑΙΕΙ !!!!..
    χαχα μπεεεεε

    υ.γ. ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ !!!!…… … ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ….!!!…

  46. Θέλημα Θεού. Αν ο θεούλης σας ήθελε και μπορούσε θα το απετρεπε. Ο άγιος αρτεμιος που προστατεύει τους μπάτσους που ηταν; Η μπαναγιτσα τι εκανε;

  47. Oλα τα αποβρασματα ειχαμε μαζεψει,τα νορβηγικά σκατα μας ελειπαν…Τωρα τα εχουμε και αυτα

  48. Τι είναι αυτά με την Αστυνομία; Ποιος τολμάει σε άλλες σοβαρές χώρες να επιτεθεί με τέτοιους τρόπους σε αστυνομικό & δεν θα πυροβολήθηκε; Αλλάξτε τον νόμο. Σε λίγο αν δεν ισχυρή ήδη, θα φοβούνται οι αστυνομικοί να μας προστατεύουν. Που το πάτε κύριοι της κυβέρνησης; Να πάρουμε όπλα; Ποιοι είναι αυτοί που κουβαλάτε στη χώρα μας; Για την ελευθερία μας & την ασφάλεια μας έδωσαν το αίμα τους οι πατέρες μας.

  49. Τον μέθυσο Νορβηγό κοπρίτη πρέπει να τον κρεμάσουν ανάποδα.

Comments are closed.