ΣΟΚ: «Πολύ ισχυρά ποσοστά Κασιδιάρη στην Αθήνα! Μπαίνει στον Β’ γύρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiari

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων, έχοντας να αντιμετωπίσει τον τωρινό δήμαρχο Μπακογιάννη που προσπαθεί να φτιάξει τα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου έχοντας δαπανήσει εκατομμύρια… και τα πεζοδρόμια ακόμη δεν έχουν φτιαχτεί…

Η μεγαλύτερη αποτυχία ωστόσο του δημάρχου είναι ο Μεγάλος Περίπατος που αποδείχθηκε Μεγάλος Γολγοθάς για τους οδηγούς αυτοκινήτων στο Κέντρο της Αθήνας.
Οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων είναι αδύναμοι…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην Αθήνα και θα λάβει ποσοστό πολύ υψηλό!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα διαβάζοντας τα σχόλια εδώ και σε όλο το Διαδίκτυο, τα οποία εγκωμιάζουν τον Ηλία Κασιδιάρη και δείχνουν οτι ολο και περισσότεροι Έλληνες τον ακολουθούν και πιστεύουν, διότι εκτός του ότι απηύδησαν απο την ασχετοσύνη και ανικανότητα των μέχρι τώρα πολιτικών λαμογιών, αντιλήφθηκαν κυρίως τα προτερήματα και τις δυνατότητές του, καθώς και τις προδιαγραφές, που τον καθιστούν, ως μοναδικό ηγέτη, που μόνος του μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σωσει την Ελλάδα. Προσωπικά απο τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, 15 χρόνια και πλέον ίσως, εντυπωσιάστηκα απο τις δυνατότητές του κυρίως το θάρρος του, τη ρητορική του δεινότητα και ετυμολογία που προϋποθέτει καλή γνώση της γλώσσας και της έκφρασης, πράγμα που απέδειξε μεγαλειωδώς, στις ανακρίσεις που έκανε σε πολλά λαμόγια κατά τις περίφημες προκαταρκτικές. Είχα τότε προβλέψει τη μελλοντική του καριέρα και εξέλιξη και τέλος τον θεωρώ ισότιμο με τους εθνάρχες Μεταξά και Παπαδόπουλο και ευελπιστώ να τριτώσει κατακτώντας τον προαναφερθέντα τίτλο που ειναι η μεγαλύτερη Ελληνική διάκριση…

  2. μ αυτη που γραφει ο αλλος παρακατω τι παιζει ;; BADURASHVILI MAIA. ισχυει οντως ; κι αν ναι γιατι δεν εχει κινηθει καμια νομικη διαδικασια ; για ψαξτε το θεμα γτ λιγο π εψαξα στο ιντερνετ μ βγαζει διαφορα γι αυτην.

  3. Mύρισε θυμάρι και βασιλικό
    λάμπει το φεγγάρι το ναζιστικό !

  4. Δυστυχώς το σύστημα είναι πανίσχυρο και δεν πρόκειται να αφήσει τον Κασιδιάρη να εκλεγεί πουθενά και σε καμία θέση. Εμείς όλοι που τον στηρίζουμε γιατί δεν οργανωνόμαστε και να βγούμε έξω να τα κάνουμε όλα στάχτη….;;;;;; Α, ξέχασα. Απευθύνομαι σε ψευτο νταήδες με στρίγκο.. Σωστά; ;;;;;; 😉😉

  5. δε βγαινει με τιποτα δημαρχος. οι αλλοδαποι δεν θα τον ψηφισουν ουτε οι αριστερων καταβολων οι οποιοι οπως στη γαλλια θα προτιμησουν ντορογιο απο εθνικιστη. το ιδιο και οι νεοδημοκρατες. και αν δεν ισχυσουν τα παραπανω υπαρχει και η νοθεια

  6. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ . ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ BADURASHVILI MAIA ΠΟΥ ΕΡΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΙΣ 29/6/2023 ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 2 ΕΠΕΙΣΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΜΟΚΡΑΤΩΝ

  7. Πλακώσανε τα τρολ – κλόουν κατά του Κασιδιάρη.
    Ξύδι.

  8. ΠΑΡ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΠΠΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!

  9. ΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ???

  10. “λιακος δημαρχος απο τη πρωτη Κυριαkη” το παλιο συνθημα των χουντοκλοουν επιστρεφει :-))

  11. Το αγαπημενο παιδι του συστηματος. Εκανε με πληρη ανεση προεκλογικη εκστρατεια μεα απο την μπουζου την ιδια στιγμη που απλοι κρατουμενοι ουτε τηλφωνο δεν μπορουν να παρουν ευκολα. Δημαρχος βεβαια δεν προκειται να βγει αλλα ολο και καποια βρωμικη δουλεια θα του αναθεσουν να διεκπεραιωσει.

    1. συναδελφε ιστορικε, ετσι ακριβως ειναι

    2. Ρε τρολάκι του μεγάλου περιπάτου που κόστισε εκατομμύρια ευρώ και των λαθρομεταναστών, σε ποιο σύστημα είναι ο Ηλίας που είναι φυλακή και του απαγόρευσαν να κατέβει στις εκλογές; Στο σύστημα σας είναι ο Κωνσταντίνου του Ανταρσύα που τον παίζουν τα τουρκοκάναλά σας! Ούτε δήλωση δεν έχει κάνει ο Ηλίας, η δικηγόρος του κάνει τις ανακοινώσεις. Ρε τράβα να ψηφίσετε γάμους ομοφύλων και ανοιχτά σύνορα με τους συριζαίους που θα πιάσετε στο στόμα σας τον Ηλία. Ηλία τρέμουν και το δείχνουν οι γαλάζιοι συριζαίοι, οι προδότες και τα γιουσουφάκια του Ερντογάν και των Πακιστανών!

      1. Στο πιο βαθυ συστημα της χωρας ειναι χωμενος ο Κασιδιαρης οπως και ολη η Χ.Α.
        Μπραβοι και γλυφτρονια του εφοπλιστικου κεφαλαιου ηταν και ειναι και αυτο ειναι που τους στηριζει και τους βγαζει λαδι οτι και να κανουν.

    3. Ευτυχώς, που έχουμε και σένα ιστορικέ, και μας δίνεις τα φώτα σου!!

    4. ΙΣΤΟΡΙΚΕ για πες μας είσαι μια τρίχα από τα @ρχιδια του Κασιδιάρη ή δύο; γιατί τρεις δε νομίζω.

  12. Μακάρι. Του αξίζει. Έπρεπε να βγει από την προηγούμενη φορά. Μακάρι η εκλογή του να είναι το εφαλτήριο και για την διακυβέρνηση του τόπου. Τρελλό κουνέλι, η γκόμενά του έχει πολλά φράγκα, δεν έχει ανάγκη τα ψίχουλα του δήμου. Και ο Κασιδιάρης βγάζει δικά του λεφτά από την επιχείρησή του.

  13. ΗΛΙΑ
    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥ
    ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ, ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥ!!!

  14. Είναι δίκαιο, και θα γίνει πράξη ! Κασιδιάρης, για δήμαρχος Αθήνας, πιο άχρηστος από τον Μπακογιάννη, δεν έχει υπάρξει! Με τις συγκυρίες όλες ευνοικές, να δουλεύουν για πάρτη του, χρηματοδοτήσεις άφθονες από τον κρατικό προυπολογισμό, ελέω και της μητσοτακικής οικογενειοκρατίας, και η Αθήνα είναι χειρότερη από ποτέ! Βρώμικη, ανασφαλής, άσχημη, χωρίς αξιοπρεπή μέσα μεταφοράς, επικίνδυνη, χωρίς ανάσες δροσιάς για τους ήρωες κατοίκους της, που συμβιώνουν με τους κάθε λογής λάθρο, που είναι υποχρεωμένοι και να τους συντηρούν κιόλας!!

  15. Ελεύθεροι Αθηναίοι λέει αλλά αυτός στην μπουζου να καθαρίζει λεκάνες

    1. Φεβρουάριο βγαίνει και δεν θα δείξει έλεος σε ανθελληνικές σαύρες και ερπετά! Με 5% με ένα νεύμα για Σπαρτιάτες, μπορεί να βγει και από τον πρώτο γύρο στην Αθήνα. Βλέπεις έχει αντίπαλο τον Μπακογιάννη που φτιάχνει πεζοδρόμια 4 χρόνια στο Σύνταγμα, ξηλώνοντάς τα συνέχεια με κόστος νομίζω 20 εκατομμύρια ευρώ! Σαύρα, τράβα τώρα στο gay pride παρέα με το αντι-συνταγματικό τόξο.

      1. o Mπακο εχει πισω του ολη τη ΝΔ, ο λιακος τι εχει? μερικους ανεγκεφαλους ναζιστοβιους που απλα σκουζουν σα μαντροσκυλα. Φιλε ο κοσμος απεχθανεται τη σβαστικα, το ξερεις

        1. Εσείς έχετε την ιμισέλινο του Ισλάμ. Γιαυτό θέλετε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες γιατί σας λαδώνουνε οι δουλέμποροι του Ερντογάν. Ηλία μπροστά με την Ελληνική σημαία που δεν θέλουν στο ανθελληνικό τόξο!

  16. Εσυ πως πεταγεσαι σαν κωλοτρυπίδα πουστοφαρα τρελοκουνελα;;; Συνεχιζε τις καβαλες με τον σκυλο μαυρο αραπη γκωμενο σου πηγαινε και στα αγαπημενα σου prides και αντε γαμησου στα τελευταια βρωμοπουστα ιαχωβα γιατι αρκετα μας εχεις πρηξει τ’αρχιδια. Ουτε μια τριχα απ’τα αρχιδια μας δεν αξιζεις πουτανοπουστρα τρελή κουνελα

  17. Επιτέλους, θα σωθεί η μπατρίδα, η ανθρωπότητα, το Σύμπαν ολάκερο, με Κασιδιάρη ξανά στο κρατικό μισθολόγιο….. Άντε γιατί άμα δει βρει αργομισθία από πουθενά θα τον σουτάρει η γκόμενα….

    1. Δώστε τα 430 που χρωστάει η νδ στις τράπεζες, δώστε τα 400 που χρωστάει το πασόκ και μετά μιλήστε για κρατικό μισθολόγιο που στέλνετε τα fund για 1000 ευρώ σε μεροκαματιάρηδες! Δώστε τα επιδόματα σε λαθρομετανάστες από τη χρεοκοπημένη χώρα που χρωστάει 400 δις! Δώστε σπίτια και wi fi σε λαθρομετανάστες και μετά τραβάτε στη μητέρα της Μυρτώς και της Αναστάζια να δείτε τα έργα σας. Το κατάντημά σας ότι είναι πάλι όλο το ανθελληνικό τόξο θα είναι με τους λαθρομετανάστες κατά του Ηλία. Τώρα όμως κατεβαίνει και σας έπιασε σύγκριο, λάτρεις των λαθρομεταναστών και των ομόφυλων γάμων!

    2. Παραληρείς και παπαρολογείς ασύστολα…Αν οι Αθηναίοι θέλουν Ηλία, εσύ δεν έχεις κανένα λόγο…Εχετε κλάσει μέντες και πολύ το χαίρομαι…Εν αναμονή των εξελίξεων…Αν και καταλαβαίνω ότι ψάχνουν πάλι νομικά τεχνάσματα για να καταπνίξουν την θέληση του κόσμου…Παλιά τους τέχνη κόσκινο…

  18. Ε Ν Α Σ ΚΑΙ Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ…

  19. Δεν αρκεί να τον ψηφίσουμε. Πρέπει να κάνουμε αγώνα για τον Ηλία σε γνωστούς, φίλους και συγγενείς. Ήδη το ανθελληνικό τόξο λέει ότι είναι εναντίον του, άρα Μπακογιάννης, Βορίδης, πασόκ, σφύριζα θα συνταχθούν με το κεερφά των λαθρομεταναστών εναντίον του Ηλία! Όσο για το τρολάκι παρακάτω που λέει για Εβραίους και επενδύσεις Ισραηλινών, εγώ ξέρω ότι ο Πλεύρης ζήτησε συγνώμη από την Εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που ανέλαβε το Υπουργείο Εμβολίου, νδούληδες έχουν βάλει το κιπά των Εβραίων, το ανθελληνικό τόξο γλείφει τους Εβραίους και το ίδιο ανθελληνικό τόξο έχει φέρει εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Έλληνες είναι η μεγάλη ευκαιρία να σώσουμε την Ελλάδα. Όλοι στον αγώνα για Αθήνα Ελληνική, Μακεδονία Ελληνική και Ελλάδα Ελληνική. Παρατήστε τα όλα και κάντε αγώνα που είπε ο Ηλίας, αυτός παλεύει από την φυλακή με μία τηλεκάρτα απέναντι σε όλο το ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο! Πάμε γερά αδέρφια για το Ελληνόπουλο και την Ελλάδα μας.

    1. “Παρατήστε τα όλα και κάντε αγώνα που είπε ο Ηλίας” ΤΙ ΛΕ ΡΕ?? ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ?? ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΜΠΕΝ… ΠΕΣ ΤΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ….

  20. τα γίδια πάλι το αυτιστικό καθυστερημένο της Ντόρας θα βγάλουν…και μετά θα κλαίγονται γιατί δεν μπορούν να βγουν έξω από τα σπίτια τους απο τα λαθροπιθήκια που κυκλοφορούν…..βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ο μόνος που θα πατάξει το έγκλημα και θα σας ξεβρωμίσει στην κυριολεξία απο τα λαθροπιθήκια είναι ο Κασιδιάρης.

  21. Μια έκκληση σε όλους μας, και στον εαυτό μου πρώτα από όλους.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    Δε λεω να βγουμε εξω — οσοι θελουμε και μπορουμε να το κανουμε. ΑΛΛΑ σε γνωστους που μπορουμε να μιλησουμε, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    Β.Σ.

  22. Δήμαρχο ήρθε η ώρα να βγάλουν τον Κλασιδιαρη οι Οβριοι για να καθαρίσει τη Αθήνα από τους λάθρο.Ετσι θα πάρουν αξία οι επενδυσεις-αγορες των ακινήτων που έχουν κανει οι Ισραηλινοί.

    1. Χασάν έχει γκαρσονιέρα στον Άγιο Παντελεήμονα και μπολσεβίκος μπορείς να έρθει. Θα είναι και ο Μαχμούτ και θα φας και κάρι! Χασάν δεν τέλει Ηλία, τέλει Μπακογιάννη και Φίλη να παίρνει επίδομα. Οι οβριοί οι Τσίπρηδες φέρανε Χασάν και οι Οβριοί οι νδούληδες ντίνουν επίδομα σε Χασάν!

      1. αδελφια ολοι ενωμενοι μια γροθια! νικαμε αδελφια!!

Comments are closed.