ΣΟΚ! Ποδοσφαιριστής για να γιορτάσει το νέο του συμβόλαιο, ανέβασε βίντεο με γυναίκα να του κάνει στοματικό

Κοινοποίηση:
foot1_1

Χαρές και πανηγύρια για τον ποδοσφαιριστή Κλίντον Ενζιέ που υπέγραψε συμβόλαιο στη Δυναμό Μόσχας. Η χαρά του δε ήταν τόσο μεγάλη που θέλησε να τη μοιραστεί με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μαζί με τη χαρά αυτή είπε να μοιραστεί και ένα βίντεο με τη σύντροφο του να του κάνει στοματικό έρωτα.

Το βίντεο ανέβηκε στο snapchat και σε λίγα λεπτά οι οθόνες των υπολογιστών είχαν χτυπήσει κόκκινο.

Ο Ενζιέ μέχρι πέρσι έπαιζε στη Γαλλική Μαρσέιγ, αλλά φέτος θα μετακομίσει στη Μόσχα με ένα «βασιλικό συμβόλαιο»

«Δεν ήθελα να ανεβάσω κάτι που θα προσέβαλε εμένα ή τη σύντροφο μου. Απλά πάτησα λάθος κουμπί και ενώ βιντεοσκοπούσα με το κινητό προσωπικές μας στιγμές, αυτές ανέβηκαν στο snapchat.» είπε ο Ενζιέ μετά το σάλο που προκλήθηκε. Μάλιστα οι αντιδράσεις στο ίντερνετ ήταν απολαυστικές με πολλούς να ανεβάζουν φωτογραφία του Ενζιέ με τη φανέλα η οποία φέρεται να έχει σπόνσορα το pornhub το σάιτ που δείχνει βίντεο για ενήλικες.

Μάλιστα κάποιοι άλλοι ταίριαξαν το όνομα του Ενζιέ που είναι Κλίντον με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και με την πράξη που έκανε η Λεβίνσκι στον Κλίντον και έφτιαξαν φωτογραφίες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γελοίος αράπης, κομπλεξικός, ηλίθιος, που δεν ξεχνάει τις ζωώδεις καταβολές του (πάνω στα δέντρα, τρώγοντας μπανάνες).

  2. Πωωω πωωωω κομπλεξ που εβγαλες ,θελεις πολύ να παρεις τον παργαλατσο του μαυρο μωρη κρυφη ρατσιστρια αδελφη προισταμενη εεεε??? λυσσαξες μωρη ζηλαρα ναζι-αραααα

  3. ΟΞΩ ΡΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑΡ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ…………

Comments are closed.