ΣΟΚ! Περιέλουσαν τον Ηλία Κασιδιάρη με σκ@τα! (ΕΙΚΟΝΑ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Εικόνα ΣΟΚ!
Πολιτικοί αντίπαλοι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, κατέβασαν αφίσα με τον Ηλία Κασιδιάρη και την γέμισαν με ακαθαρσίες.
Μέχρι στιγμής κανένας συνυποψήφιος του δεν έχει καταδικάσει το συμβάν.
kasidiaris

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Και απ’ ότι φαίνονται πρόκειται για σκυλόσκ@τα καμμιάς σκυλόβιας Τσυριζαίας….ή Τσυριζοαναρχοάπλυτων….Ευτυχώς που δεν τον αφήνουν να βάλει και περισσότερες αφίσσες…..αλλά ότι και να κάνουν όσοι είναι να τον ψηφίσουν θα το κάνουν και μάλιστα με περισσότερο πάθος!!!!!

  2. Να παρακαλατε λαθροαπλυτοι να μη βγει ο Λιακος γιατι ετσι και βγει θα ξεκουμπηστιτε μονοι σας,ως αναφορα για τους Συριζοαπλυτους μαλακες (η Ελλαδα εχει γεμισει με απλυτους) αυτους τους Μπολσεβικους με την αγραμματοσυνη και την βρομα που τους διακατεχει και μονο που τους βλεπεις στην τηλεοραση ιδιως κατι απλυτες ξεμαλλιασμενες,τους σιχαινεσαι σιχαματα του κερατα.” ως αναφορα για τα σκατα που εριξαν στην αφισα του Λιακου ο σοφος λαος μας λεει “ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ”…..Κυριακη κοντογιορτη κοπροι….

  3. Συριζοσκυλοβιοι γνωστο το μισος τους για οτιδηποτε λογικο νορμαλ πατριωτικο αλλοστε το μυαλο τους ολο σκατα ειναι γεματο…………….

  4. ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΣΥΡΙΖΟΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  5. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ

  6. Μολις βγει ο κασi θa τους βαλει να τα φανε,εχουν γεμισει τα πεζοδρομια με @κατα σκυλων οι καταταλλα φιλοζωοι κοπριτες,ενα γαντακι μιας χρησης και ενα χαρτι να τα μαζευετε καρακοπριες.

  7. Απο τις καλτσες τους τα εβγαλαν … χαα χα χαα , ειναι απο αυτα που τους ταιζει ο σορος
    Ο πανικος των συμμοριτοκομμουνιστων ειναι εκτος ελεγχου .

  8. Αυτοσ ο χοντρος αριστερα, ο πιο χοντρος απο ολους, ειναι ο καρανικας

  9. Οι ανθρωπόμορφοι βόθροι τι περιμένετε να αφήσουν; Ροδοπέταλα; Αυτό που παράγουν αφήνουν. Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουν δεν τους αξίζει. Κάθε μέρα βλέπουμε την καφρίλα τους. Βρωμάνε και ζέχνουν τα αριστερά παράσιτα.

    1. Θα διαφωνισω μαζι σου Ντινα. Οχι αυτο που παραγουν αλλα, αυτο που ειναι.

  10. ΛΙΑΚΟ Γ@@@@ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΗ.

  11. Οσο πιο υψηλο ειναι το βουνο,τοσο πιο πολλους κεραυνους δεχεται.Λιακο γερα.Με τις καλυτερες ευχες μας για αυτη την δυστυχη πρωτευουσα της Ελλαδας μας.

  12. τα συριζοαπλυτα αποβλητα το εκαναν εδω ομως δεν κατακρινει την πραξη κανενας απο τους υπολοιπους που πανε για δημαρχια . οποτε σκ@τα στα δικα τους μουτρα και μαλιστα ευκοιλια

  13. στα σκ@τά δίνουμε σκ@τά. Και σε αυτόν και όλους του κοινοβουλίου, ΟΛΟΥΣ!

  14. ΣΚΑΤΑ στα μουτρα τους,συριζαικα κοπροσκυλα

  15. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ…. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ………………….

  16. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.Να δουμαι μετα τις εκλογες τι θα λενε αυτοι οι λεβεντανθρωποι !!!!μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων.

Comments are closed.