ΣΟΚ! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατέρρευσε στον αέρα την ώρα της εκπομπής. Πάγωσαν όλοι στο αρτ tv. (BINTEO)

Κοινοποίηση:
karatzos

Με αφορμή τα γενέθλια του μονάκριβου υιού του Γιάννη πριν από λίγα 24ωρα, ο Γιωργος Καρατζαφέρης λύγισε.
Βούρκωσε, έκλαψε λύγισε.

Έτσι δεν τον έχουμε δει ποτέ.

Ο Γιάννης που σήμερα είναι προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος του αρτ, ένα παιδί σεμνό και ταπεινό που δεν έχει προκαλέσει ποτέ.

Όπως αναφέρει με τρεμάμενη φωνή ο κ Καρατζαφέρης, η σύζυγος του κ. Βένη, γέννησε το μωρό τον 5ο μήνα της κυήσεως της. O Γιάννης, όταν αντίκρισε το φως της ζωής, ήταν «λίγο μεγαλύτερος από ένα μπουκαλάκι νερού του μισού λίτρου».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έφτασε στο σημείο να απειλήσει να σκοτώσει τον Γιατρό.

Ακούστε τον

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι κατέρρευσε λόγω λιποθυμίας!!
    Άρε Μακελειό με τους “τίτλους” σου

  2. Κακόγουστο θέατρο από τον αδίστακτο πατριδέμπορα που προσκύνησε κυβέρνηση μπιλντερμπερκ
    κ διαλαλούσε να δώσουμε στους “δανειστές” μας κ το παιδί μας αν χρειασθεί.
    Χρηματόδουλος τενεκές που συνέβαλε στην καταστροφή της πατρίδας μας μαζί με το “συνταγματικό λαθροτόξο”.

  3. Ναι πολύ ανθρώπινη……Πρώτο βραβειο ανδρικού ρολου

  4. ΑΠΛΑ ΓΕΡΑΣΈ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

  5. Ο/Η χρόνια του πολλά, με υγεία, επιτυχίες, χαρές κι ευτυχία λέει:

    Συγγνώμη, αλλά εγώ το είδα όλο αυτό, σαν “του κ΄λου τα εννιάμερα” …
    Δεν εννοώ ότι σαν πατέρας δεν αγαπάει το παιδί του, αλλά το βρίσκω πολύ στημένο και υποκριτικό, να στέλνει εξ αποστάσεως ευχές στο παιδί του μέσω της tv, ενώ είμαι σίγουρη ότι του είπε ΚΑΙ από κοντά τις ευχές του … Σε στιγμές έκφρασης συναισθημάτων, συγκίνησης και ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης, θεωρώ ότι οι δημόσιες “εξομολογήσεις” απομειώνουν την ομορφιά και την μαγεία της διά ζώσης επαφής …
    Προσωπικά, επιλέγω να αγκαλιάζω τα παιδιά μου, να τα φιλάω, να τα συμβουλεύω, να τους επαναλαμβάνω πόσο τα αγαπάω, να τους υπενθυμίζω πόσα λατρεμένα και αναντικατάστατα είναι για εμένα την μανούλα, να τους λέω πόσο υπερήφανη και ευτυχισμένη είμαι που τα έχω στην ζωή μου, να τους δίνω ευχές, να τα σταυρώνω … κι όλα αυτά ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και όχι εις επήκοον πάντων, λες και υπάρχει λόγος ή έχω την ανάγκη να διατυμπανίσω τα αισθήματά μου, για τα καμάρια μου …
    Συγγνώμη, κύριε Καρατζαφέρη, αλλά εμένα αυτή η σκηνή δεν μου έβγαλε συγκίνηση … μου έβγαλε έναν αρνητισμό … Θα μου πει κάποιος “καλοπροαίρετος” : περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα … Συμφωνώ, απολύτως … Απλά την γνώμη μου εξέφρασα …

  6. ΕΚΛΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕΣ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ…ΕΚΡΑΖΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ…ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ…

  7. Μην τα κάνεις αυτά ρε κυρ Γιώργη άστο να πάει

  8. Και η ανιψιά μου γεννήθηκε 5 μηνών 750 γρ…έμεινε σε θερμοκοιτίδα 2 μήνες στο Ιπποκράτειο Θεσ/κης…τώρα είναι 25 ετών ,μάνα και επιτυχημένη επαγγελματίας! Ο Θεός είναι μεγάλος,αρκεί να παραδεχτούμε το μεγαλείο του …άλλωστε όλους αυτός θα μας κρίνει!

  9. Είχε κάνα τάμα και να ψηφίσει μνημόνιο.

  10. πολύ ανθρώπινη η εξομολόγηση από καρδιάς του Γιώργου Καρατζαφέρη!!!

  11. τοσα νεα παιδια εχει διωξει δεν το ειδα να ΚΛΑΨΕΙ από ποτε εγινε συναισθηματικος ετσι είναι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , τους περισοτερους ελληνες υπαλληλους του τους εδιωξε μονο η καυμενη η παραδειση και ο σταθακης τραβουν τον σταυρο . μην μασατε είναι κακος ανθρωπος .όταν γερασεις περνεις την βιβλο και κανεις τον αγιο και να πεις ότι είναι φτωχος δεν ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΛΑΟΣ .ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ? ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καποτε μου ειπανε μια πολύ ασχημη κουβεντα γιαυτον και δεν τους πειστεψα μετα εφαγα τα σκατα. αλλα ηταν αργα.

    1. Πατριώτη τα πιστεύω αυτά που λέεις. Απλά αν έχεις συνδέσμους η κάτι για τα άτομα που έδιωξε και απέλυσε σε παραρακαλώ βαλε τα εδώ.

  12. Μην γινεσαι ηληθιος ρε φιλε το χρημα ειναι ΤΙ ΠΟ ΤΑ σε αυτες τις περιπτωσεις……..

  13. Και επιβιωσε και του χαρισε και τρια εγγονια τι ποιο αληθινο απο την αγαπη του πατερα για το γιο του!!! παναθεμα σε μας πηραν τα ζουμια…..

  14. Tα εκκλησάκια τα έχτισε για να παίρνει δωρεάν ρεύμα στις βιλίτσες που έχει.

  15. Αντε και εσείς μην τα ακούσετε τώρα.

Comments are closed.