ΣΟΚ! Οι 20 ΛΟΓΟΙ που δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΓΦΔΦΓΦΔΔ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οπως αρχισαν και διαδραματίζονται οι καταστάσεις πιστεύω πως τον στοχο δεν μπορει κανεις θνητος ανθρωπάκος να ξερει παρα μονο αυτοι που κρατουν τα κλειδια της κερκόπορτας… Ομόλογο πως μπορει να σκεφτει καποιος οτι ολη η κατασταση εχει ενα στοχο αλλα και πολλους που δεν θα μαθουμε τωρα παρα μονο οταν ειμαστε ζωντανοι νεκροι η οικονομικός ρακοι.. Εγω προσωπικά αν ειναι να ηρεμήσει ο πλανητης δέχομαι αυτη την κατάσταση. Φυσικα αν ειναι αυτος ο στοχους τους. Αλλα μαζι με τα χλωρα καίγονται και τα ξερα.. Η Ας πουμε για χαρη του βασιλικού ποτίζετε η γλαστρα. Καλη δυναμη στα ανθρωπακια και οσοι δεν αντεχουν αυτο ολο ας αυτοκτονήσουν

  2. Εάν βλέπεις τα πράγματα με τα δικά σου μάτια και όχι με τα μάτια των κομματικών μηχανισμών που υπηρετείς, δεν χρειάζεται να έχεις ανακαλύψει την Αμερική, ούτε να έχεις κάνει διατριβή στην πυρηνική φυσική, για να καταλάβεις πως μας έχει επιβληθεί ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, μια που αυτό το ξέρει και η ανιψούλα μου που πάει στο δημοτικό…
    -Αφού βλέπει ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, που από το πρωί μέχρι το βράδυ τρομοκρατούν τον κόσμο με θύματα και θανάτους.
    -Αφού βλέπει πως ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΟΜΑΣΚΕΣ που της έδωσαν οι Εθνοσωτήρες.
    -Αφού βλέπει τα ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ, την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ μια που τώρα τελευταία στο σπίτι της, τρώνε μόνο μακαρόνια, ρύζι και φακές, την ώρα που στην τηλεόραση βλέπει στην προεκλογική περιοδεία του πρωθυπουργού, τα γελαστά πρόσωπα των ατόμων των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ των Τρίκαλων και της Καρδίτσας, που πριν μερικούς μήνες δεν είχαν στον ήλιο μοίρα μετά τις πλημύρες και τώρα ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.
    -Αφού βλέπει πως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ και ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ του θείου της.
    Και τέλος όταν ακούει παντού πως Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΩΧΙΣΤΕΣ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΜΕ.

Comments are closed.