ΣΟΚ! Οι λαθρομετανάστες σε χλιδάτα ξενοδοχεία αλλά … στην Ελλάδα του 2021 άστεγος πέθανε από το κρύο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αστεγος

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 54χρονος άνδρας, που χρησιμοποιούσε για κατάλυμα ένα κτίριο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σε παθολογικά αίτια αποδίδεται ο θάνατός του.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 54χρονος άνδρας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, πιθανόν και στο κρύο,ενώ από μαρτυρίες προκύπτει ότι ήταν άστεγος και χρησιμοποιούσε για κατάλυμα το συγκεκριμένο κτίριο στην οδό Αγίου Δημητρίου μαζί με έναν ακόμη άστεγο.

Από την πρώτη έρευνα δεν έχουν εντοπιστεί εξωτερικές κακώσεις. Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν αύριο μετά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής . Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ας μας λυπηθει ο θεος ,συγχωρέσε μας πραγματικά αστεγε φιλε ελληνα ,συγνωμη…….

  2. Τι κοπτεσαι μπεμπέκα για τις αλλοδαπές που παίρνουν ένα χιλιάρικο για να προσέχουν ηλικιωμένους; 1000 ευρώ;;;!!! Δεν θα είσαι στα καλά σου…Και γιατί ένα εκατομμύριο άνεργες Ελληνίδες δεν θέλουν να δουλέψουν για χίλια ευρώ; Τους είναι λίγα μάλλον. Γιατί δεν φροντίζεις εσύ την μαμά τον μπαμπά τη γιαγιά;να γλυτώσουν και το χιλιάρικο;

  3. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

  4. Ενα απεραντο μπουρδελο με τσατσογρια τον μλακα τον βρυκολακα που το παιζει πρωθυπουργος

  5. Zagklos ΣΩΣΤΟΣ ….
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΟΜΑΛΙΑΣ ΠΛΕΟΝ …

  6. Εγκληματικη Κηβερνηση Μητσοτακη
    σκοπο εχει να πεθανει ολους τους Ελληνες
    εμπασε μεσα τα λαθροσκουπιδια που κατoυρανε μερα μεσημερη σε σταση αστυκης συγκοινωνιας
    μπροστα σε κοσμο και παιδια γυμνισμος στη μεση του δρομου ,χωρις ισχνος ντροπης
    επρεπε να τον περνσαμε βιντεο
    Αυτους κουβαλησε ο στριμενος Μητσοτακης για να κατουρησουν το σπιτι του
    για να γραψουν την ισορια της Ελλαδος εκ νεου χωρις τους Ελληνες
    τους οποιους φροντισε η πολιτικη ηγεσια να εξαφανισει απο προσωπου γης
    οδηγοντας τους δια της εσχατης φτυωχιας και εξσαθλιωσης σε θανατο

  7. Εγω θα σας πω το αλλο. Οικογενειες αλλοδαπων (με αδεια παραμονης εστω) των οποιων ΟΛΑ τα μελη δουλευουν ΜΑΥΡΑ γιατι παιρνουν επιδομα ενοικιου, και δωρεαν τροφιμα?
    Γιατι οι δημοι δεν κανουν τσεκαρισμα ? Ενα τηλεφωνο να τους παρουν δεν θα τους βρουν ποτε σπιτι τους ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
    Οσες προσεχουν ηλικιωμενους παιρνουν γυρω στα 1000 ευρω συν τις αρπαχτες σε αλλα σπιτια.
    Οι υπαλληλοι των δημων δεν ελεγχουν ποτε κανεναν. KAΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ.
    Ολοι αυτοι φτιαχνουν βιλες στην πατριδα τους και αγοραζουν τζιπ.

  8. Με τους ρυθμούς που τους φέρνουνε όταν σε 10-15 χρόνια θα γίνουν πλειοψηφία θα φάνε καλά όλα αυτά τα κομματόσκυλα που είναι μέτοχοι σε ΜΚΟ…..

  9. νατιβισμος. : με τα φαρμα κια της pfizer , με διασωληνωσεις κ την Ελλάδα απέραντο ΑΠΟΠΑΤΟ Ασίας Αφρικής. ενώ μέχρι πρότινος ήταν βρωπεων.

  10. Το ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ που ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ αλλά ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ και ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ παίρνει μέρισμα και έχει δωρεάν τα πάντα στην Ελλάδα (σπίτι, τηλέφωνο, ΔΕΗ, νερό, μετακίνηση, μισθό, κ.λ.π) μόνο τα προφυλαχτικά δεν του πληρώνουν, για να μπορεί να συμβάλει στο «αυξάνεστε και πληθύνατε και κατακυριεύσατε την Ελλάδα» όπως θέλει σήμερα (φυσικά κατόπιν εντολών) ο Νότης, που σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στον Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και πραγματοποίησε μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων (INSEAD) και ο οποίος την εποχή Σαμαρά με επίσημο έγγραφο του πολιτικού του γραφείου, το οποίο μάλιστα έχει πρωτοκολληθεί με πάσα επισημότητα στο υπουργείο Οικονομικών και ζητούσε: Ο Α. Σγ…. να πάει διευθυντής στη διεύθυνση Υποστήριξης Ηλεκτρονικά Συναλλασσόμενων.( https://tvxs.gr/news/ellada/tvxs-apokleistiko-galazia-roysfetia-meros-deyteron)
    Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου και το όνομα του είναι Νότης Μηταράκης, θέλει με το ζόρι να φτιάξει ΔΟΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ «ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΥΡΟΥ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, θα μπορούσε ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ για να δει πως είναι να πεθαίνει κάποιος από το κρύο και ποιος έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ; ; ;
    Για αυτό όλοι οι σαλτιμπάγκοι που βρέθηκαν από τύχη, από βύσμα κι από τους κομματικούς σωλήνες στα βουλευτικά έδρανα χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια ημέρα στη ζωή τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του» ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  11. Πως θα καταπολεμησουμε τον Νατιβισμο αν δεν φαμε και μερικους Ελληνες, να τελειωνουμε πιο γρηγορα ?

  12. Αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη,
    εκτός απο Ουγγαρία και Πολωνία.
    Αντίσταση υπάρχει μόνο από Εθνικιστές, αλλά το
    σύστημα και τα ζώα πολίτες τους αντιμάχοντε,
    Ειδικά οι αναρχοκομμουνιστές και η εκκλησία.

    1. η εκκλησια ταιζει 500000 ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΛΛΗΝΕΣ .ΑΓΑΠΗΤΕ να μην γραφεις οτι θελεις.μονο η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ 30000 ΣΥΣΣΙΤΙΑ.Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ εχει 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που δινουν
      καθημερινο ΑΓΩΝΑ.3 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΤΑΡΙΑ εδωσε η μονη ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΕ φτωχους ελληνες.900 μεριδες
      φαγητο τον μηνα στην περιοχη μου..πανω απο 50 γηροκομεια 250 ιδρυματα και περιπου 1 εκκατομυριο ελληνες ζουνε χαρη στην εκκλησια..

Comments are closed.