ΣΟΚ! Ληστεία με μαχαίρι μέσα στο Μετρό Αττική

Κοινοποίηση:
1

Καλημέρα σας,

Μπαίνω το πρωί στο γραφείο και βλέπω μια συνάδερφο να κλαίει…
Μέσα στο βαγόνι στον σταθμό του Μετρό “Αττική” την στρίμωξαν γύφτοι και με την απειλή μαχαιριού της πήραν όλα τα χρήματα!
Κανένας φυσικά εκέινη την στιγμή δεν κατάλαβε τίποτα!
Και το κορυφαίο? Βγαίνοντας απο το βαγόνι την σταμάτησαν οι κέρβεροι ελεγκτές και της έδωσαν πρόστιμο για το είσητήριο το οποίο πάνω στον πανικό της της έπεσε…
Μια κοπέλα σε σοκ με δάκρυα στα μάτια και χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι δεν τους έπεισε…
Αττικό Μετρό Α.Ε…. κ.Χρυσοχοϊδη!!
Ακούτε??

Αναγνώστης ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα πρέπει να φυλάγονται οι στάσεις σωστά κι όχι να έχουν παρκάρει τυχαία κάποιον και καλά “σεκουριτά” υπάληλο για τα μάτια. Οτιδήποτε μπορεί να συμβέι να είναι κάποιος εκεί πάντα, να έχει τον νού του κάθε στιγμή και να μπορεί να παρέμβει άμεσα να καλέσει βοήθεια, κάτι. Όσο για τους ελεγκτές που κάποιοι νομίζουν ότι είναι τζειμς μποντ ας τους κάνουν ένα αντίστοιχο τρέινινγκ ώστε να έχουν σωστή κρίση και συμπεριφορά επιτέλους. Η επαφή με τον κόσμο και είναι ευαίσθητη θέση, δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι όπως νομίζουν ίσως μερικοί.Αυτονοητα αλλά δυστυχώς δεν..

  2. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΠΛ ΚΛΠ….ΑΚΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ?

  3. Αγαπητέ Στέφανε,

    Για αυτή την Κατάσταση με τους Γύφτους ή ΡΟΜΑ, όπως Θέλεις πες το, Ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος Ανέχθηκε την Κατάσταση αυτή.

    Αυτό που θα Μπορούσε Ενδεχομένως Γίνει είναι ο Κόσμος να Κάνει Μηνύσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, Απευθείας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και να Λογοδοτησει στη Δικαιοσύνη. Και όσο για αυτά περί Βουλευτικής Ασυλίας, όταν Τίθενται Σοβαρά Θέματα Ασφάλειας του Πολίτη, η Βουλευτική Ασυλία Πρέπει να Παρακάμπτεται.

    Δηλαδή Στέφανε, ο Σαλβίνι που Κλείνει όλους τους Καταυλισμούς ΡΟΜΑ στην Ιταλία και τους Απελαύνει, και όχι μόνο αυτούς, αλλά Απελαύνει και όσους ΡΟΜΑ έχουν Εργασία, είναι Ρατσιστής; Δεν Νομίζω Στέφανε, οι ΡΟΜΑ Δημιουργόυν Τεράστια Προβλήματα στις Τοπικές Κοινωνίες και Πρέπει να Τελειώνει αυτή η Κατάσταση. Ο Σαλβίνι είναι Πραγματικός Πατριώτης !!!

    Στην Ελλάδα γιατί να Υπάρχει αυτή η Αντιμετώπιση των ΡΟΜΑ με την Ανεκτικότητα των Εγκληματικών Πράξεών τους, σε Βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρεισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.