ΣΟΚ! Η επέλαση των λαθρομεταναστών στον Έβρο συνεχίζεται – ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Κοινοποίηση:
Image1

Η επέλαση των λαθρομεταναστών στον Έβρο συνεχίζεται – ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ Χ.Α. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΦΑΤΕ ΣΚ@ΤΑ ΤΩΡΑ κ Σ-Κ-Α-Σ-Μ-Ο
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ Π@ΔΗΞΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΟΡΝΙΑ.

  2. Αν δεν μπορεί ο Ελληνικός στρατός να φυλάξει τα σύνορα της Ελλάδας,να αναλάβει ο λαός.Φτυάρια,πέτρες,καραμπίνες καί ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας καί να πάμε εθελοντικά να προστατεύσουμε τα σπίτια μας καί τα παιδιά μας.Θα μας φάνε στον ύπνο μας καί θα είναι αργά.Καθίκι Ερντογάν .Καθίκια πολιτικοί.

  3. Νάρκες παντού …..βρωμο μουσουλμάνοι….γιατί δεν πάνε στο ο Κατάρ ή στο Ντουμπάι ή αραβικά εμιρατα? Ίδια γλώσσα….ίδια θρησκεία….ίδιες νοοτροπίες …..τι της μάνας τους, ψάχνουν στην Ευρώπη? …..ααα ξέχασα…εκεί κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να τους αγγίζει κάνεις……και όλοι μαντραχαλοι τεμπελχαναδες ντυμένοι στην πένα με τα σακίδια……εκδρομή στην Ευρώπη με τις ευλογιες του μαλακά Ευρωπαίου που θα πληρώνει επιδόματα σίτιση στέγαση νοσηλεία…..η μετανάστευση σαφώς και δεν θα παύσει ..αλλά πρέπει να γίνεται με όρους και όχι ανεξέλεγκτα….. εννοείται όλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να έχουμε δεύτερη ευκαιρία στο οτιδήποτε…αλλά δυστυχώς από την φάρα αυτήν των μουσουλμάνων βλέπω ότι δεν προσπαθούν να ενταχθούν στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής ..αλλά να δημιουργήσουν τα δικά τους μουσουλμανικά γκέτο σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις που πλέον νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην Καμπούλ ….

  4. Μολις πεσει το πρωτο πουτινιαρικο πυραυλακι στην Αλεξανδρουπολη θα φυγουνε σαν τα κατσικια στις στεπες απ οπου ηρθανε! Η ισορροπια….των γεγονοτων!

Comments are closed.