ΣΟΚ! Γυμνές φωτογραφίες με την Νικολέτα Ράλλη φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο. Το makeleio.gr τις έχει.

Κοινοποίηση:
qjozzbhiob4e5a8d4eb499f

Η γνωστή παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη όπως την έκανε η μανούλα της.
Πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι άγνωστος, πληροφορίες του makeleio.gr αναφέρουν ότι είναι ο πρώην σύντροφος της, της χάκαρε κοινωνικό λογαριασμό της.
Στo makeleio.gr σεβόμενο την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου δεν παίζουμε παιχνίδια κανενός και δεν θα προβούμε στην δημοσιότητα των φωτογραφιών.
Καλό θα είναι η παρουσιάστρια να προσέχει τις παρέες της και σε ποιον έστειλε δυο συγκεκριμένες φωτογραφίες.
Και εμείς έχουμε αγαπήσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εσύ μιλάς εξ ονόματος όλων;
    Είναι γνωστό ότι γίνονται παραβιάσεις αρχειων από ανωμαλους που θέλουν να παίρνουν μάτι.
    Αν είδες πρόσφατα βουτηξαν έναν που βρέθηκε με καργα φωτογραφίες στην κατοχή του από ιερόδουλες ή άσχετες με το επάγγελμα γυναίκες. Τον τσεκαρουν και για παιδοφιλία. Έγραφε πληροφοριες και σε δύο σαιτ για ιεροδουλες όπως μαθευτηκε κι εκβιαζε κιολας. Καλά δεν διαβάζεις τι γίνεται στον κοσμο; Τα στόματα μιλούν για το μπουρδελα.κομ και το ιερόδουλες.κομ ότι εκεί έγραφε.
    οι ιθύνοντες των σαιτ τον ήξεραν ;πληροφορίες αναφέρουν καυγάδες και κλωτσομπουνιδια στα θέματα που του έχουν ανοίξει.Δεν ξέρω τι και πώς αλλά που ξέρω και ποιος εμπλεκεται με ποιους σε αυτήν την παρανοϊκή κοινωνια.
    Βιος και πολιτεία.

  2. KANENA λΙΝΚ, ΨΑΧΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ…

  3. τι θα πει διέρρευσαν, αυτό κάνουν γιατί το γουστάρουν και γιατί θέλουν να κερδίσουν δημοσιότητα, παραδείγματα άπειρα, τις τσόντες των ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ , ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ, ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ και πολλών άλλων, πάντα κάποιος άλλος τις διέρρευσε, μη τρώτε σανό φουσκώνουν οι κοιλιές και θα μοιάζετε στον Πάγκαλο.

  4. Τις γυμνες φωτογραφιες τις βγαζουν μονες τους,ακριβως γιαυτο τον λογο,,για να διαρευσουν και να γινουν γνωστες

    1. Εσύ μιλάς εξ ονόματος όλων;
      Είναι γνωστό ότι γίνονται παραβιάσεις αρχειων από ανωμαλους που θέλουν να παίρνουν μάτι.
      Αν είδες πρόσφατα μπουζουριασαν έναν που βρέθηκε με καργα φωτογραφίες στην κατοχή του από ιερόδουλες ή άσχετες με το επάγγελμα γυναίκες. Τον τσεκαρουν και για παιδοφιλία. Έγραφε πληροφοριες και σε δύο σαιτ για ιεροδουλες όπως μαθευτηκε κι εκβιάζει κιολας. Καλά δεν διαβάζει τι γίνεται στον κοσμο; Τα στόματα μιλούν για το μπουρδελα.κομ και το ιερόδουλες.κομ.
      οι ιθύνοντες των σαιτ τον ήξεραν ;ακούγονται καυγάδες και κλωτσομπουνιδια στα θέματα που του έχουν ανοίξει. Βίος και πολιτεία.

  5. οποιος εχει δειχνει,αυτο ξερουμε εμεις οι αληθινοι. τι θα πει διερευσαν? απο την ιδια διερευσαν να ακουστει το ονομα της που δεν την ηξερε κανεις(τακτικη λαλιωτη) και το παιζει κλαιουσα παρθενα τωρα, και σιγα τις φωτογραφιες η ακωλη…….δειτε λιγο Kate Upton να δειτε τι σημαινει γυναικαρα

    1. Φιλαρακι μάλλον μπερδεύτηκες και δεν υποστηριζω την κυριουλα να ξέρεις αλλά ήταν ήδη γνωστή.λογικα μιλώντας γιατί να κάνει την διαρροή τώρα κι όχι όταν δεν την ήξερε κανείς;
      Ολοι στην καχυποψία είστε μου φαίνεται.

Comments are closed.