ΣΟΚ!!! Αφήνουν ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ τους σεισμοπαθείς ανεμβολίαστους! Τα έχασε ο Τσελέντης και «ξέσπασε» στον «αέρα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tselentis_eurokinissi

Έκκληση τους γνωστού σεισμολόγου να μην μείνουν στο κρύο λες και είναι «μολυσμένοι» οι σεισμοπαθείς της Κρήτης…

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, επιβεβαίωσε την είδηση ότι στο Αρκαλοχώρι αφήνουν τους ανεμβολίαστους σεισμοπαθείς ΕΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ και κοιμούνται σαν τους «μολυσμένους» μέσα σε σκηνές.

«Στο Αρκαλοχώρι, ο κόσμος είναι ακόμα στις σκηνές. Ο καιρός χαλάει. Υπάρχει ένα κλειστό στάδιο. Εκεί μέσα βάζουν όμως μόνο τους εμβολιασμένους.

Οι ανεμβολίαστοι είναι απ’ έξω.

Δεν μπορούν με ένα rapid test να βάλουν μέσα και τους ανεμβολίαστους;;; Μπαίνουν και στα λεωφορεία και στα τρένα. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;;;», αναρωτιέται ο καθηγητής σε ένα μίνι ξέσπασμα με όλα αυτά που βλέπει!!!

Στο κλειστό του μπάσκετ δεν πρόκειται να μπουν ανεμβολίαστοι πολίτες ακόμα και αν έχουν χάσει το σπίτι τους εξαιτίας του σεισμού.

Σε σύσκεψη των αρμόδιων αρχών αποφασίστηκε ότι θα τηρηθούν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που αφορούν τους κλειστούς κοινούς χώρους ακόμα και κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες.
«Οι οδηγίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι σε ένα κοινό χώρο δεν μπορεί να μπει μεικτός πληθυσμός ακόμα και σε αυτές τις ειδικές συνθήκες. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει ειπωθεί είναι πως στο κλειστό θα είναι αρχικά εμβολιασμένοι με rapid test», αναφέρει μιλώντας στο cretapost ο αντιπεριφερειάρχης δημόσιας υγείας και κοινωνικής πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καλά τους κάνουν. Να πάνε να εμβολιαστούν.
    Έτσι, φάπες στους ψέκες από παντού !

    1. Και που ξέρεις εσύ το ιατρικό ιστορικό του καθενός εκεί πέρα ουγκανε τσιράκι του Βασιλακόπουλου;

    2. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ………

    3. Άντε ρε τρύπιε να κάνεις καμιά δόση, μιλάς κιόλας.
      Αν αυτοί είναι ψεκασμενοι, εσύ είσαι πρεζονι

  2. οι ραγιάδες και πάλι τα ίδια γουρούνια θα ψηφισουν, το πολύ πολύ να ψηφίσουν τον Αλέξη ή την Φώτη, που είναι τα κόμματα συγκυβέρνησης του Κούλη στις επόμενες εκλογές, η θα ψηφίσουν το ανάχωμα του Βελόπουλου..

  3. Τα λεφτα απο τους φορους μας ομως τα θελουν. Αυτη ειναι η ισονομια κυριοι του ΣΤΕ η η ιατρικη χουντα και οι ΚΥΑ ειναι υπερανω νομων και συνταγματος ? Εκτακτο ? Εκτακτος ηταν και ο ΕΝΦΙΑ. Ειστε για να σας φτυνουν οι μυγες, αν το καταδεχτουν…

  4. Τα ίδια δεν έγιναν και με τους πυρόπληκτους στην Εύβοια; αυτοί όταν γίνεται φυσική καταστροφή θα χαίρονται για να εξαναγκάσουν κόσμο να εμβολιαστεί για να έχουν τις παροχές που δικαιούνται, τουλάχιστον γελοίοι και απάνθρωποι

  5. Να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ πολιτικους και νοοτροπια, γιατι ΕΣΥ εισαι σε αλλον πλανητη; Γατουλη την ιδια ευθυνη εχεις κ εσυ.

  6. οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό όπως και οι ανεμβολίαστοι, όποιος έχει κάνει το εμβόλιο αλλά και όσοι δεν το έχουν κάνει δεν σημαίνει ότι έχουν την νόσο του κορωνοιού, επομένως κανείς χωρίς σαφή συμπτώματα αλλά και αποδείξεις ότι νοσεί δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μολυσμένος και νοσών, πόσο μάλλον να γίνονται τέτοιες διακρίσεις, είναι ανήθικο και εξωφρενικό και ιατρικά και με την κοινή λογική!!!!!!!!

  7. αποκεφαλισμο τωρα στα γουρουνια που κυβερνουν και μας διαταζουν θαρρεις και ειμαστε τα σκυλια τους

  8. Αν ηταν πακιστανοι θα ηταν και ανεμβολιαστοι, θα εμεναν και σε ξενοδοχειο με γυμναστηριο, ψυχολογο και διατροφολογο. Ο αλλαχ ειναι μεγαλος, ο δικος μας Θεος δεν ξερω τι κανει….

    1. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΑΡΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.

  9. καθάρματα, μισανθρωποι, σκουλήκια και βδέλλες από βρωμερο ελος

Comments are closed.