ΣΟΚ! Αυτά δείχνουν σε μικρά παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
QUEER

Ένα δημοφιλές παιδικό τηλεοπτικό σόου, το Blue’s Clues, κατηγορήθηκε για ενοφθαλμισμό των μικρών θεατών του μετά την κυκλοφορία ενός LGBTQ singalong με στίχους που πολλοί ενήλικες δεν καταλαβαίνουν καν, για τον εορτασμό του «Pride Month».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο κανάλι YouTube της εκπομπής με τίτλο “The Blue’s Clues Pride Parade Sing-Along”, με μια έκδοση κινουμένων σχεδίων της Nina West. Σε αυτό επιπλέουν ζώα που κυματίζουν ουράνιο τόξο και σημαίες τρανσ περνούν στην οθόνη.

Το τραγούδι περιλαμβάνει λέξεις όπως «queer», «trans», «bi», καθώς και «pan» και «non-binary», με τους στίχους να εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, ώστε τα παιδιά να μπορούν να τραγουδούν.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δέν υπάρχει μία πτυχή ζωής στή οποία ή νέα τάξη πραγμάτων νά μήν έχει έχει αναμιχθεί.
    Γιάννης Λάκων

  2. Δε βαριεστε!!! Η ΝΤΠ προσπαθεί να διαστρεβλωσει όλες τις ανθρώπινες αξίες και αξιοπρεπεπειες. Όταν υπάρχει η ακμή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έρχεται η παρακμή . Είναι ο νόμος που ακολουθούν όλοι οι πολιτισμοί.

  3. Σε αυτό το παιδικό υπάρχει στον τοίχο του σπιτιού στην ταπετσαρία σύμβολακι κυκλικό…. Όσοι είδαν τα σύμβολα των παιδεραστών όταν βγήκαν στην φορά κάτι τριγωνικια κυκλικά κάτι κυκλακια σαν κάτι καρδούλες κυκλικες θα καταλάβουν…τα κρύβουν από εδώ κ από εκεί…

Comments are closed.