ΣΟΚ! Αυξάνει ποσοστά ο Βελόπουλος, καταποντίζονται στο 1,9 οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Κοινοποίηση:
βελοπουλος

Στο 20,6% η ψαλίδα μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που έρχεται δεύτερο στην πρόθεση ψήφου, ενώ σταθερά τρίτος βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της GPO.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO, προβάδισμα 20,6 μονάδων έχει η ΝΔ, διατηρώντας την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου, αφού συγκεντρώνει ποσοστό 32,9%.
Δεύτερο έρχεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 12,3% και τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 10,1%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,3%, η Ελληνική Λύση με 6%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2.7%, η Νίκη με 2,7%, το ΜέΡΑ25 με 2,1%, το κόμμα των Σπαρτιατών με 1,9%, η Νέα Αριστερά με 1,9%.

Συνεχίζεται χωρίς σταματημό ο κατήφορος για τους Σπαρτιάτες. Πρώτη φορά κάτω από το 2% στην τελευταία δημοσκόπηση, ενώ ποσοστά αυξάνει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στις επομενες εκλογες δεν θα υπαρχει αυτο το κομμα…..
    το κομμα του ηλιθιου και αχαριστου Στιγκα…….
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

  2. Πάρε τώρα τα λεφτά που δεν είχες ονειρευτεί ποτέ, χάρη στον Ηλία Κασιδιάρη που σε πρότεινε σα την αμέσως επόμενη λύση αφού τα κομματόσκυλα της Κλάπα πέσανε να του μπλοκάρουν τις ψήφους των πολιτών που θα τον ψήφιζαν, και ποιό 1.9 τέλος ούτε καν θα σε θυμάται κανείς. Ηδη σε ξεχάσαμε, να μάθεις να λες ότι ‘βοήθησε και λίγο’ ο Κασιδιάρης.

  3. ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΤΕΡΠΙΛΑΡ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Comments are closed.