ΣΟΚ! Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή παιδικής πορνογραφίας από τη Γερμανική Βουλή! Επικροτήθηκε από οργανώσεις υπέρ των παιδεραστών!

Κοινοποίηση:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γερμανική Βουλή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ψηφίζοντας την αποποινικοποίηση της κατοχής υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, υποβαθμίζοντας το αδίκημα από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Αυτή η κίνηση αποτελεί σοβαρή υποχώρηση στον αγώνα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και στέλνει ένα επικίνδυνο μήνυμα ότι η κατοχή τέτοιου υλικού δεν είναι σοβαρό έγκλημα.

Υποβαθμίζεται εντελώς η βαρύτητα του εγκλήματος της κατοχής παιδικής πορνογραφίας, γεγονός που επικροτήθηκε από οργανώσεις υπέρ των παιδεραστών!

Αυτή η αλλαγή υπονομεύει τις προσπάθειες προστασίας των παιδιών και ενθαρρύνει τη συνέχιση της παραγωγής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Οι επικριτές, συμπεριλαμβανομένων οργανώσεων για τα δικαιώματα των παιδιών και πολιτικών, επισημαίνουν ότι η μείωση των ποινών θα οδηγήσει σε αύξηση των αδικημάτων και θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Η ομοσπονδιακή υπουργός Δικαιοσύνης, Κριστίν Λάμπρεχτ, που είχε εισαγάγει ελάχιστη ποινή ενός έτους για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας το 2021, χαρακτήρισε την πράξη ως κακούργημα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ποια κατηγορία είναι τα …. “Quir” που λένε και ανήκουν στην ακροστοιχίδα λοατκι…. επιπλέον, φαίνεται να αγνοούν αυτοί που ψήφισαν πως για να δημιουργηθεί η παιδική πορνογραφία που δεν είναι κακό να κοιτάς, χρειάζεται να βιάζονται παιδιά!! δεν διάβασα κάπου ότι μιλάνε για κόμικς….

  2. Ο κουλης εχει μεινει πισω!…Πρεπει να φερει στην βουλη αντιστοιχο νομο, γιατι και οι παιδεραστες “καταπιεζονται”.Ετσι, δεν θα φαινεται οτι ειμασθε οπισθοδρομικοι.Πολλα καλα εχουν εμπνευσθει και εκτελεσει οι γερμανοι ναζιστες.Εχουν ανακαλυψει φουρνους, αερια, εμπρησμους,..Αυτοι ειναι οι συγχρονοι συμμαχοι.Μην ξεχναμε οτι προστατευουν τους κτηνοβατες..

    1. Ενω στο Ελλαδισταν κατοικουν χριστιανοι ορθοδοξοι,οικογενειαρχες,μπουμπουκια ε ? χα χα χα χα

Comments are closed.