ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΣΕΛΕΝΤΗ! Έδωσε ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ για μεγάλο “σεισμό” στη Δ. Ελλάδα…

Κοινοποίηση:
tselenti

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, κατά τον χαιρετισμό του το βράδυ της Παρασκευής, στην αποκριάτικη χοροεσπερίδα της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, στην Πάτρα, μίλησε με την ιδιότητα του Σεισμολόγου…

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσελέντης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ, προέβλεψε πολιτικό «σεισμό» στη Δυτική Ελλάδα, στις 26 Μαΐου ημέρα διεξαγωγής των Ευρωεκλογών εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει μεγάλη νίκη, όπως αναφέρει το dete.gr.

«Είμαι Σεισμολόγος και απόψε θα μιλήσω ως Σεισμολόγος, Προβλέπω μεγάλο σεισμό στη Δυτική Ελλάδα. Αυτή τη φορά θα προβλέψω και ημερομηνία. Αυτή είναι η 26η Μαΐου, οπότε η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά στις Ευρωεκλογές», δήλωσε από το βήμα ο κ. Τσελέντης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. “Συντροφε” Τσελεντη,κατ’ αρχας ΔΕΝ εισαι σεισμολογος,οπως φαινεται απο το CV σου.Εισαι γεωφυσικος.
    Αφου βασιλευσες επι αυτοκρατοριας του Πασοκ,πηγες στην ακρη επι συριζα-ανελ,τωρα ζητας “ζεστασια” στον Κουλη.
    Ημουνα επιμελητης στα μαθηματικα στο παν/μιο Πατρων 1968-1976,και γνωριζω πολυ καλα πως αλλαζετε χρωματα σαν τα πουκαμισα.Κατσε κατω να μελετησεις, ωστε να κανει καλο μαθημα και ερευνα,για τα οποια πληρωνεσαι, και ασε τις δημοσιες σχεσεις στην ακρη!…

  2. Οι Ελληνες παθαινουν οξεια μαλακινση πριν τις εκλογες .
    Ρε με τι μαλακες μπλεξαμε.

  3. Με αυτό τα πλευρό να κοιμάσαι,Αυτοί που μας κατέστρεψαν θα μας σώσουν τωρα?”Αλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς”. Την ίδια πολιτική γραμμή θα ακολουθήσετε πάλι. Εκτός και αν γίνει (που θα γίνει)νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών.Ντε και καλά να βγάλετε τον Κούλη πρωθυπουργό…Που δεν γνωρίζει αλλο από ένα κληροδοτούμενο όνομα που έχει….. Οπως και πολλοί άλλοι.Οικογενειοκρατίες ……Ουστ από εδώ σαπίλα του κερατά…..

Comments are closed.