ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Πάνος Καμμένος: «Σήμερα μιλάω για τελευταία φορά ως… Αλέξη δεν το περίμενα αυτό από εσένα» . Έξι «Εφιάλτες» χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία

Κοινοποίηση:
kammenos_skopia

Υπάρχει σχέδιο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ.
“Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι”.
Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε ως ΑΝΕΛ. Δεν στήσαμε το θέμα του Σκοπιανού. Έντιμα και καθαρά το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή.
Θυμάμαι αυτά που είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στις 3 Ιουνίου 2006: “Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί η Μακεδονία κρατάει ψηλά τα λάβαρα”.
Δεν έχουμε σήμερα να συζητήσουμε ένα θέμα διεθνές ή εσωτερικό αλλά την ικανοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.
Πριν από λίγο άλλωστε συναντήθηκε ο κ. Σόρος με τον κ. Ζάεφ. Το ποιοι δουλεύουν για τον Σόρος θα το δούμε πολύ σύντομα.

“Όσοι θα ψηφίσετε αυτή τη Σύμβαση, μετατρέπεται τους Μακεδόνες σε μειονότητα των Σλάβων, διαχωρίζετε τους Έλληνες σε βόρειους και νότιους. Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ σας εκθέτουν κάθε μέρα, παραβιάζοντας καθημερινά την Συμφωνία. Κι εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι τον κατήφορό σας, παραχωρώντας την Μακεδονία στους Σλάβους. Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής, από τους κύριους εμπνευστές της Συμφωνίας και της διάλυσης των μικρών κομμάτων, να παραλληρεί προσβάλλοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό. Κύριε Βούτση πολιτισμό δεν παράγει το χωράφι, τα εδάφη που λέτε. Πολιτισμό παράγουν οι άνθρωποι. Μήπως δεν ζείτε στην Ελλάδα;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Καμενος προκειμενου να καθεται στην καρεκλα του υπουργου Αμυνας δεν εριξε την κυβερνηση, οταν ειχε τις ευκαιριες πιστευοντας οτι η συμφωνια δεν θα περασει απο τους Γυφτοσκοπιανους, εκει την πατησε και τωρα κλαψουριζει παριστανοντας τον Μακεδονομαχο, τον εκμεταλευτηκε ο Τσιπρας να ψηφιζονται τα πουστονομοσχεδια του και τωρα που τον εγκατελειψαν οι βουλευτες του, προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα!!!!!!!!! Ενα ειναι σιγουρο!!!!! Στις εκλογες θα ψαχνει να βρει την ψηφο του με το τηλεσκοπιο!!!!!!

  2. Προδότης είσαι κ εσυ που στηριξες όλα αυτα τα χρόνια την κυβερνηση. Ειναι αργά για δάκρυα χοντρέ. Ψόφα κ εσυ να ησυχάσουμε

  3. Άθλιο τέρας ο Καμένος.

    Όχι ότι δεν τα έχω με τον Τσίπρα και τους συριζαίους, αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι συνεπείς, δηλώνουν εξ αρχής άθεοι και απάτριδες. Το τέρας ο Καμένος όμως, το έπαιζε Χριστιανός Ορθόδοξος και Πατριώτης…

    Τώρα το παίζει προδωμένος, όπως ο Άξελ είχε αυταπάτες !

    Που τα πουλάτε αυτά ρεεεεε ?

    ΓΟΥΔΗΗΗΗΗΗΗ εδώ και τώρα !!!

  4. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Η ΣΕ ΡΙΧΝΩ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΕΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.

  5. Αντε πηδηξου ρε αλητη καμενε,αντε στα τσακιδια χοντροβουβαλο

  6. ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣ.ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.

Comments are closed.