ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 600.000 ευρώ σε Βουλευτές και δημοσιογράφους

Κοινοποίηση:
vouli

Χριστουγεννιάτικο μποναμά ύψους 600.000 ευρώ, δίνει-με απόφαση του προέδρου της Κώστα Τασούλα-η Βουλή σε βουλευτές, ευρωβουλευτές, και διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, για την αγορά νέου τηλεπικοινωνιακού υλικού και εξοπλισμού πληροφορικής (λάπτοπ, κινητό, τάμπλετ κλπ).

Με άλλα λόγια η Βουλή «επιδοτεί» με 1500 ευρώ, τους παραπάνω, για να αγοράσουν καινούρια είδη τεχνολογίας για να ασκούν με … αποτελεσματικότερο τρόπο τα καθήκοντα τους.

Oι βουλευτές, ευρωβουλευτές αλλά και οι διαπιστευμένοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες μπορούν να αγοράσουν είτε επιτραπέζιο είτε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε επιτραπέζιο είτε φορητό εκτυπωτή, πολυμηχάνημα (σαρωτή, φωτοαντιγραφικό, εκτυπωτή) ή και σαρωτή ή tablet.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλησπέρα Στέφανε,

    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΣΗ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυτό που Κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης !!!

    Όλοι Αυτοί οι Κύριοι Έχουν τη Δουλειά τους, Έχουν τον Μισθό τους, Μπορούν Άνετα να Αγοράσουν τον Εξοπλισμό Αυτό ή και να τον Αναβαθμίσουν.

    Σε Μία Εποχή που η Τεχνολογία Συνεχώς Εξελίσσεται, και στην Ελλάδα ο Περισσότερος Κόσμος ΔΕΝ Μπορεί να Αγοράσεί Ένα Καλό Φορητό Υπολογιστή ή Tablet, και Μιλώ για Μετρητά. Όχι με Δόσεις, θα Έπρεπε η Κυβέρνηση να Μεριμνήσει, για Άτομα με Χαμηλά Εισοδήματα ( Μισθωτούς, Συνταξιούχους ), ας Πούμε έως και 2.000 Ευρώ Καθαρά το Μήνα, και για Ανέργους ( Ανεξαρτήτως Παραμονής στα Μητρώα Ανεργίας ), να Διαθέσει το Κονδύλι Αυτό για τις Συγκεκριμένες Αγορές. Εξάλλου Ένας ο Οποίος Δηλώνει Ότι Είναι Άνεργος, Μπορεί Εύκολα να Γίνει Διασταύρωση Στοιχείων και να Διαπιστωθεί αν Είναι Έτσι, Διότι εαν Εργάζεται, Κάπου θα Φαίνεται, σε Ποιον Εργοδότη Ανήκει ( στον ΕΦΚΑ, για παράδειγμα ).

    Και Μιλώ για Αγορές με ΜΕΤΡΗΤΑ, Διότι ως Άνθρωπος της Τεχνολογίας, Έναν Αρκετά Καλό Φορητό Υπόλογιστή που Κοστίζει από 700 ή 1.000 Ευρώ, αν Κάποιος τον Αγοράσει με Χαμηλές Δόσεις για 4 ή 5 Χρόνια, Όταν ο Υπολογιστής θα Έχει Εξοφληθεί, Αυτός ο Υπολογιστής ΔΕΝ θα Έχει Μεγάλη Αξία, Διότι θα Έχουν Κυκλοφορήσει στην Αγορά, 2 ή 3 πιο Εξελιγμένα Μοντέλα, και Ενδεχομένως να ΜΗΝ Μπορεί να Γίνει και Καμία Αναβάθμιση στον Υπολογιστή, από Έλλειψη των Απαιτούμενων Drivers για παράδειγμα.

    Έπειτα από την Οικονομική Κατατροφή που Έπληξε την Ελλάδα, 2010-2018, και οι Έλληνες Έχασαν το 50% του Εισοδήματός τους, Νομίζω Ότι Δικαιούνται να Έχουν Πρόσβαση στην Τεχνολογική Εξέλιξη, Όσοι Πραγματικά Αδυνατούν να το Πράξουν.

    Αγαπητέ Κυριάκο, Πάρτο Αλλιώς.

    Μία με τους Διοικητές Νοσοκομείων, Μία με τον Κύριο Διαματάρη, Μία με Όποιους Συγγενείς ή Φίλους ή Γνωστούς ή Δημοσιογράφους του Κόμματος και Επιχειρηματίες, Διορίζεις, τη Στιγμή που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ανεργία στην Ελλάδα Είναι σε Τρομακτικά Επίπεδα και η Μεγαλύτερη στην Ευρωζώνη, Αυτή Είναι η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ που Ευαγγελιζόσουν και Οραματιζόσουν να Φέρεις στην Ελλάδα;

    Με Αυτά που Κάνεις, Αγαπητέ Κυριάκο, Αλλά και με τη Διαχείριση του Λαθρο-Μετανστευτικού, Σύντομα θα Πας σε Εκλογές και ΔΕΝ Βλέπω ΠΩΣ θα Μπορούσες να Είσαι εκ Νέου Πρωθυπουργός.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.