ΣΟΚ! Έμεινε για πέντε ώρες αβοήθητη η 27χρονη φοιτήτρια

Κοινοποίηση:
gavdos-troxeo-gkremos-3-1

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο με θύμα την 27χρονη φοιτήτρια, Κορίνα Λαβράνου. Κάτοικος του ακριτικού νησιού συγκλονίζει, λέγοντας πως η όμορφη Κερκυραία ήταν ζωντανή και έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες!

Όπως ανέφερε στο Zarpa Radio 89.6 η κάτοικος της Γαύδου και ταχυδρόμος του νησιού, η κοπέλα θα ζούσε εάν δεν υπήρχε η πολύωρη καθυστέρηση για βοήθεια από τα Χανιά.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, το ζήσαμε από κοντά και συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε στο έλεος του Θεού. Το ξέρουμε ότι είμαστε απομακρυσμένοι, απομονωμένοι όμως υπάρχουν μεγάλα εμπόδια και καθυστερήσεις όταν συμβαίνει κάτι», λέει και συνεχίζει: «Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, εμείς το μάθαμε στις 6 το πρωί. Ο οδηγός κατάφερε και ανέβηκε τον γκρεμό με τα πόδια και ειδοποίησε. Η κοπέλα ήταν ζωντανή. Μέχρι τις 10 το πρωί όχι μόνο είχε τις αισθήσεις της, αλλά είχε διαύγεια και συζητούσε κανονικά. Για περίπου 5 ώρες δεν φάνηκε καμία βοήθεια».

«Εμείς εδώ κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Γιατί δεν είχαν έρθει τόσες ώρες εφόσον ο καιρός ήταν πολύ καλός και δεν είχαν εμπόδιο από τη θάλασσα», αναρωτιέται η ταχυδρόμος και σημειώνει: «Η ΕΜΑΚ ήρθε μαζί με το Λιμενικό στη 1 το μεσημέρι, ενώ μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ελικόπτερο στην Κρήτη και ήρθε ελικόπτερο από την Αθήνα για να πάρει τον οδηγό, δεν πλησίασε καν στην κοπέλα, η οποία πια είχε φύγει από τη ζωή…».

Η τραγωδία της νεαρής φοιτήτριας από την Κέρκυρα, της 27χρονης Κορίνας Λαβράνου, αναδεικνύει το χρόνιο πρόβλημα και παράπονο των κατοίκων της Γαύδου, οι οποίοι νιώθουν αβοήθητοι σε κάθε έκτακτη περίπτωση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σου-βλημα σου πρεπει ρε καραμαλεγκο απ το καραγκιοζοχωρι ζρ

  2. Ο Κικίκλιας τί έχει νά πεί; Όλα καλά γιά τήν οργάνωση τού ΕΚΑΒ εκεί στήν κρήτη;
    Είναι δυνατόν νά μήν υπάρχει εναέριο μέσο μεταφοράς σέ ένα νησί μέ τέσσερις νομούς καί σέ απόσταση μεγάλη από τήν Αθήνα που υποτίθεται οτι έχει κάτι πάρα πάνω στά νοσοκομεία της απ ότι η επαρχία! καί γιά επείγουσες περιπτώσεις.
    Οι ξεφτύλες έχουν όλη τήν βλακεία τους στραμένη στόν κορονοϊό καί όλα τά άλλα περιστατικά έχουν εξαφανισθεί. [Θά μας πεί κάποιος η συνήθης γρίπη πόσους ασθενείς είχε φέτος καί πόσοι κατέληξαν από αυτήν;….υποθέτω ΚΑΝΕΝΑΣ!!!]

  3. Εάν ήταν κανένας πολιτικός η εφοπλιστής θα σήκωναν δεκα ελικόπτερα. Όπου φτωχός και η μοίρα του.

  4. τα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ του εκαβ και της πολιτικής “προστασίας” ! κάποιος να μας προστατεύσει από αυτούς…

  5. Τωρα που θα κατεβει Κρητη για Πασχα η Μπακογιανναινα θελω να δω τα μουστακια σας… θα της ψαλλετε κανεναν υμνο η θα σουβλισετε μια χαρα το αρνι???

    1. ΜΠΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΣΤΙΝ ΣΕΙΡΑ ΑΡΝΙΩΝ ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ….. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΑΜΗΛΙΑΣ …ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΜ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ……

  6. Ο Θεός να αναπαυσει την ψυχή της, αλλά η υπόθεση βρωμάει από μακριά… Δεν μου φαίνεται λογικό ο παρτενέρ της να μην έπαθε τίποτα, να αντιλήφθηκε τί συμβαίνει…και να μην ειδοποίησε αμέσως… Για ψάξτε το λίγο

  7. Καιρος να βαλεται ρεφενε οι κατοικοι και να παρεται κανενα εναεριο μεσο μεταφορας……αλλοστε απο τουρισμο τα καλοκαιρια πατε καλα χρημα βγαινει εχει ραγδαια αναπτυξη το νησι απο ακρη σε ακρη..μαζευτηται και καντε το…….

  8. Πόσους Ελληνες θά σκοτώσεις ακόμα ρέ καταραμένε γουρλομάτη;
    Γιάννης Λάκων

    1. Ε καλα αφου ξερουν οτι κρατος δεν υπαρχη γιατι δεν παιρνουν ενα εναεριο μεσο αφου ο καθενας εχει δυο τρεια τουριστικα καταστηματα νοικιαζομενα δωματια και απο οτι ξερω δουλευουν ολα ρολοι το καλοκαιρη τη περημαινουν????εχει ραγδαια αναπτυξη το νησακι……………..παπα κανε τα κουμαντα σου και οργανωσε τον κοσμο οχι μονο να χτιζεις νοικιαζομενα…….

Comments are closed.