ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Γρονθοκόπησε την έγκυο σύντροφό του! Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο και πολύ καλά έκανε! Μιλάμε για μεγάλο ΞΕΦΤΙΛΑ και ΝΤΑΗ και δεν είναι ο ΜΟΝΟΣ! Συμβαίνουν και στην Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
bounia-via-768x687

Ένα βίντεο που σοκάρει έδωσε στη δημοσιότητα μια έγκυος γυναίκα η οποία δέχεται επίθεση και γροθιά από τον “νταή” σύντροφό της!
Η γυναίκα χτυπήθηκε άγρια και έπεσε στο πάτωμα από την μπουνιά του συντρόφου της, ο οποίος αμέσως μετά την εγκατέλειψε αβοήθητη και με ανυπόφορους πόνους!

Από το χτύπημα η 25χρονη Άσλει Μπουθ φέρνει ένα βαθύ κόψιμο στο πρόσωπο, μώλωπες σε όλο της το σώμα καθώς και πρησμένο τούμπανο από την γροθιά του βίαιου συντρόφου της.

Η επίθεση έγινε τον Νοέμβριο αλλά η γυναίκα αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει σήμερα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την βία κατά των γυναικών.Όσον για τον… νταή σύντροφο καταδικάστηκε σε κοινωφελή εργασία για την επίθεση ενώ έχουν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρε ζώα τι καλά της έκανε,ότι και να έκανε ,οι σωστοί άνδρες δεν σηκώνουν το χέρι σε έναν πιο αδύναμο από αυτούς. Αν δε γουστάρει να τσακιστεί και να να φύγει ο μαλάκας 150 κιλά ο παπαρας τα βάζει μ’ένα πλάσμα 50 κιλά και μάλιστα έγκυο. Γεμάτος κόμπλεξ είναι ο θρασύδειλος.

  2. Γιατι δεν λετε και τι ακριβως εκανε η σύντροφος και της εριξε μπουνια,γιατι δειχνετε μονο την μπουνια;

Comments are closed.