ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Απίστευτο “σκάλωμα” της 35χρονης για την Ιωάννα – Πήγαινε μέχρι και στο ίδιο…

Κοινοποίηση:
103936068_276407023439174_763789469603386162_n

Μια γειτόνισσα της 34χρονης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με την 35χρονη, η οποία είχε επισκεφθεί το κομμωτήριο που διατηρεί απέναντι από την πολυκατοικία, στην οποία μένει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα στο Μοσχάτο. “Είδα τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, κάτι μας θύμισε η 35χρονη και καταλάβαμε ότι είχε έρθει δύο – τρεις φορές στο κομμωτήριο μας από το 2017 και μετά. Τυχαίο ή όχι δεν το γνωρίζει, είναι δουλειά της αστυνομίας να το βρει όπως βρήκε και τα υπόλοιπα” είπε η γειτόνισσα.

“Ήξερα ότι από το 2017 και μετά η 35χρονη δούλευε σε ένα call center στου Ρέντη. Κάτι τέτοιο” πρόσθεσε. “Η Ιωάννα είχε έρθει κάποιες φορές, της είχαμε φτιάξει τα μαλλιά. Πολύ συμπαθητική και όμορφη κοπέλα. Με το χαμόγελο, φοβερός άνθρωπος. Την βλέπαμε που έφευγε, την βλέπαμε που γύρναγε. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος” ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δύο κοπέλες που είναι από διπλανά χωριά, πάνε στο ίδιο Λύκειο, βρίσκονται σε εκδηλώσεις, ανταλλάσουν μηνύματα και δεν γνωρίζονται??? Εμένα δεν με πείθει. Έχουμε κι άλλο ένα κοινό. ΤΗΝ ΣΙΩΠΉ. Μούγκα στη στρούγκα! Όταν επεκτείνεται η σκέψη μου ότι κάτι άλλο παίζει αμέσως αναρωτιέμαι!
    Αυτή που έριξε το βιτριόλι τελείωσε Νομική Σχολή και μετά το έγκλημα κρατάει τα αποδεικτικά στοιχεία? Στην Ποινική Δικονομία το άρθρο περί απείθειας δεν το κοίταξε?

  2. Το έχω ξαναγράψει. Ισως η δουλειά χάλασε στο μοιρασμα των πελατών.

  3. ‘Οντως Τάκη η τραγίλα δεν φεύγει αν και λυπάμαι για την κοπέλα αλλά όποιος μπλέκει στα πίτουρα τον τρώνε οι κότες….

  4. Το κουκούλωμα της αρκούδας έγινε… Δεν μας εξήγησαν πως το θύμα έκανε τόσο χλιδατη ζωή με το μισθουλακο μιας βοηθού λογιστή… Όποιος θέλει ας φάει σανο… Αθώα περιστέρα δεν είναι… Απλά θα “ξεπλυθει” λόγω βιτριολιου απ όλα τα περασμένα ή απλά δεν θα μαθευτεί τίποτα… Αυτές οι δύο πουτανες ήταν μπλεγμένες αλλού.. Σιγά μην έγιναν όλα αυτά για έναν μαλακα….

    1. συμφωνω απολυτα…εννοειται οτι δεν εγινε ολο αυτο για ενα αιτημα φιλιας

  5. Δεν ξέρω που το πουλάνε αλλά ακούω για βιτριόλι σε λουλουδάδικα.
    Λένε για τους δύο Πακιστανούς τι τους ήθελε αλλά μήπως τους είχε εντοπίσει κάπου να πουλάνε λουλούδια σε διασταυρώσεις και έψαχνε από αυτούς το βιτριόλι;;;; Το έψαξε αυτό η Αστυνομία;;;;;

  6. Κορίτσια όσο και να βαφτείτε, η τραγίλα δύσκολα φεύγει…..και σίγουρα δεν γίνεστε όμορφες……αν δεν είστε εξ’ αρχής……you know….

  7. Όποιος είδε την Νικολούλη χθες κατάλαβε πολλά αν και δεν είχαν χρόνο. Είπαν στο χέρι της αστυνομίας είναι αν ψάξουν παραπάνω ή αφήσουν να περάσει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε. Είπαν ότι σίγουρα δεν είναι μόνο ένα αίτημα φιλίας πριν 2 χρόνια. Όπως είχαν γράψει και εδώ γνωρίζονταν από μικρές στα χωριά τους πήγαν μαζί σχολείο. Και είπαν ότι πρέπει να ανοίξουν και των δυο τους οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

Comments are closed.