ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ! Ποζάρει σαν εγκυμονούσα [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
0957_xaris_romas_2372019

Ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει αύριο από το περιοδικό Koita με τον Χάρη Ρώμα να ποζάρει σαν εγκυμονούσα! Φυσικά η κίνηση αυτή συμβολίζει ότι ο Χάρης έχει γεννήσει στην ελληνική τηλεόραση όλες τις επιτυχίες!

Πιο συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της εγχείρημα στο περιοδικό Koita! Εκεί λοιπόν θα δούμε πολλά ανατρεπτικά εξώφυλλα όπως μας είπε και είναι κάτι που το δουλεύει εδώ και πολύ καιρό!

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Χάρης Ρώμας και η Σίσσυ του έκανε κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό το εξώφυλλο!

Πως το σκέφτηκες και το τόλμησες Χάρη;

Δεν το σκέφτηκα, εγώ απλώς το τόλμησα! Η Μαρία το σκέφτηκε! Στην αρχή είπα όχι γιατί αυτό που σκέφτηκες εγκυμονεί κινδύνους, και μετά όταν μου είπε όλο το κονσεπτ και το κολακευτικό “Ο άντρας που γέννησε όλες τις επιτυχίες στην τηλεόραση” το ξανασκέφτηκα και είπα ναι εξάλλου καλλιτέχνες είμαστε και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες ανατρεπτικές εμφανίσεις!

xaris_romas_eguos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. καρπουζα πρεπει ναναι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΙΤΖΙΚΟΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ολες τελως παντων. λες να φταιει ο covid 19 ??

  2. Απ’ τη στιγμή που έκανε outing (και στη μητρική μας), έχει καταντήσει μεγάλη αηδία ο τύπος… Έχουν αφομοιωθεί και οι τρόποι του στην νέα “ταυτότητα”…

  3. με το καλο .,.,.,ο μπαμπας τι δουλεια κανει ?

    σοβατζης ?

  4. Ti περιμένατε, ιδέα της μόνιμα ξεβράκωτης Κορινθίου

  5. Μα δεν περιμεναμε να δουμε κατι σοβαρο και νορμαλ απ αυτον τον κυριο

    1. Να σβήσετε το σχόλιο του αλλιώς να του βάλετε την απάντηση μου

Comments are closed.