ΣΟΚΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!! «Έχω τεράστιο άγχος που έκανα παιδί μεγάλος, λέω θα ψοφήσω σε 10 χρόνια και θα μου μείνει το παιδί;»

Κοινοποίηση:
ΑΣΨΑΣΨ

“Από την άλλη λες αυτό μπορεί να γίνει και σε έναν άνθρωπο που είναι στα 30 και 40. Βλέπω στις παιδικές χαρές που πηγαίνω με την κόρη μου ότι έχει ανέβει πολύ το ηλικιακό όριο πάρα πολύ” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Ο ηθοποιός, Γιάννης Στεφόπουλος, μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στην Ειρήνη Αρβανίτη για τις μεταγλωττίσεις, την πρώτη του επαφή με το θέατρο αλλά και για το παιδί του.

«Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από πολύ νωρίς, αλλά με μικρούς ρόλους όπως στην «Αγγελική», φέτος στην «Δική μας οικογένεια» με έναν εξαιρετικό φίλο και σκηνοθέτη τον Βασίλη Θωμόπουλο. Εγώ δεν είμαι της λογικής α ο καλλιτέχνης. Αυτά είναι μπούρδες. Ο ηθοποιός έχει κι οικογένεια και παιδιά» ανέφερε ο Γιάννης Στεφόπουλος.

«Εγώ έχω κάνει οικογένεια, έχω μια υπέροχη κόρη. Χώρισα, βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, είμαστε μία χαρά. Την έκανα μεγάλος την κόρη μου. Η κόρη μου είναι 5 χρονών και 3 μηνών, η Αδαμαντία μου». συνέχισε ο Γιάννης Στεφόπουλος. Πώς νιώθει που έχει γίνει πατέρας στα 50; «Είναι τεράστιο άγχος. Λέω θα ψοφήσω σε καμία δεκαριά χρόνια και να μου μείνει το παιδί; Χτύπα ξύλο. Από την άλλη λες αυτό μπορεί να γίνει και σε έναν άνθρωπο που είναι στα 30 και 40. Βλέπω στις παιδικές χαρές που πηγαίνω με την κόρη μου ότι έχει ανέβει πολύ το ηλικιακό όριο πάρα πολύ. Βρίσκω συνομήλικούς μου πια»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κουράγιο φίλε μου όλα θα πάνε καλά, αρκεί να προσέχεις τον εαυτό σου και προπαντός το παιδί σου…Πάντως όσο και να μεγαλώσετε εσύ και η κόρη σου, πάντα θα έχεις την έγνοια της και θα θέλεις να την φροντίζεις…Σου μιλώ εκ πείρας…Καλή δύναμη και πάντα υγεία!!!

  2. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα.Τα παιδιά παντρεύονται μεγάλα και κάνουν παιδιά ακόμα μεγαλύτεροι.Η παροιμία λέει η μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου.Γιατί τα κορίτσια τα έχει φάει η χειραφέτηση και η καριέρα.Δεν έχουν καταλάβει ότι τα χρόνια περνάνε σαν αστραπή και δεν γυρίζουν πίσω.

Comments are closed.