ΣΟΒΑΡΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ… ΓΕΙΤΟΝΩΝ

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠ

Ένας Τούρκος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, όταν οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν ότι ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση στη γειτονική χώρα. Σε βάρος του 40χρονου υπήρχε ερυθρά αγγελία από τις αρχές ασφαλείας της Τουρκίας και τα στοιχεία του ήταν καταχωρημένα, κάτι που πιθανότατα ο ίδιος δεν γνώριζε.

Όταν λοιπόν πήγε στο Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών να αιτηθεί την ανανέωση του Δελτίου Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού που κατείχε, συνελήφθη. Ο Τούρκος κρατείται και την προσεχή Τρίτη θα προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για βομβιστική επίθεση σε κυβερνητικό κτήριο τον Νοέμβριο του 2013.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η χαρα του καθε παρανομου έχουμε γίνει, από Κροάτες χούλιγκαν μέχρι Βολιβιανοι πορτοφολαδες μας έχουν κουβαλήσει εδω περα. Έχουμε γίνει πύργος της Βαβέλ με όλων των ειδών εγκληματιών και παραβατικων , οποιος γουσταρει μπαινει κανει του θελει και δεν λογαριάζει κανέναν, μπραβο ρε Ελληνες ότι ψηφιζατε απ το 1974 βγαίνει τωρα.

  2. Ο παναθηναϊκός έστειλε δικηγόρο και είπε να τον αφήσουν ελεύθερο..

  3. Όλα τα καλά παιδιά, έρχονται στο Ελλαδιστάν.

  4. Δεν το συνέλαβαν από ικανότητα, πήγε να ανανεώσει άδεια παραμονής και είδανε πως καταζητείται από ιντερπόλ, έτσι για να ξέρουμε τι παίζει.

  5. Το οτι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι δε το λέμε καν

  6. Ε και τι μας πηρε ο καημος να τον συλλαβουμε τε ξεφτερια? Στην Τουρκια δημιιυργει προβληματα

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑΙΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

Comments are closed.