ΣΟΒΑΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ; ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ή ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΛΟΙΠΟΝ;

Κοινοποίηση:
KERAMEOS

Καταλάβαμε ότι διαπράξατε έγκλημα στον κυβερνοχώρο με την πρόσβαση στον ιστότοπο του Διαδικτύου που περιλαμβάνει παιδική πορνογραφία, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που επισυνάπτεται σε αυτό το άρθρο.

Αυτό είναι αντίθετο με το διεθνές δίκαιο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αστυνομία και την Υπηρεσία προστασίας των παιδιών. σας δόθηκε 48 ώρες για να απαντήσετε σε αυτήν την κατηγορία ή να ετοιμαστείτε να συλληφθείτε για να αντιμετωπίσετε το νόμο.

Ποιος χρησιμοποιεί την υπογραφή της Κεραμέως τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι εμπλέκεται σε παιδική πορνογραφία; ΣΟΒΑΡΟ.

Καμία ανακοίνωση θα βγάλει η κα Κεραμέως;

1

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Σωστά (αλλά για άλλο λόγο) θίγει το θέμα η εφημερίδα λέει:

    αυτό είναι ένα συνηθισμένο Phishing, παρόμοιο (με άλλη και καλά κατηγορία) είχε συμβεί πριν χρόναι σε εμένα με ειδοποίηση και καλά της αστυνομίας. Οι περιπτώσεις όπου το phishing γίνεται με επίκληση του κράτους, αστυνομίας κτλ, θα ΄ρπεπε να τις θεωρεί σοβαρότατες η αστυνομία, γιατί γίνετια μια απάτη εξ ονόματι των αρχών.

    Σε τέτοιες φάσεις θα έπρεπε να το έχει σαν βεντέτα η αστυνομία και να μην αφήσει κανέναν τέτοιο ασύλληπτο.

  2. Αφού πρόκειται για διαδικτυακή απάτη phishing και σίγουρα η Κεραμέως και η κυβέρνηση είναι ενήμερη γιατί δεν βγήκε επίσημα η Κυρία να προστατέψει τον Έλληνα πολίτη ..μήπως το phishing και οι υποκλοπές τραπεζικών λογαριασμών και προσωπικών στοιχείων είναι το επίσημο χόμπι της κυβέρνησης και κάνει τα στραβά μάτια στους χάκερς και κυβερνοεγκλημα ..λέμε τώρα : ))

  3. Πρόκειται για απάτη με σκοπό την απόσπαση προσωπικών δεδομένων ίδιων αριθμό ταυτότητας ΑΦΜ και κωδικών φορολογία και τραπεζικών λογαριασμών

Comments are closed.