ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ 13 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ “ΣΥΝΕΛΑΒΕ” Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΑΑ

Σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση με την «σύλληψη» λαθρομεταναστών από  πολίτη στον Έβρο, με τις καταστροφικές πυρκαγιές να είναι σε εξέλιξη.

Πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 13 από τους συγκεκριμένους παράνομους λαθρομετανάστες για απόπειρα εμπρησμού!

ΠΟΙΝΙΚΗ

Ο πολίτης που τους «συνέλαβε» -και ασκήθηκε και στον ίδιο ποινική δίωξη σε βαθμό μάλιστα κακουργήματος- έδωσε στις Αρχές αποδεικτικά στοιχεία ότι κάποιοι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και ο εισαγγελέας μετά από έρευνα, τα δέχτηκε! Να σημειωθεί ότι στοιχεία βρέθηκαν και στα κινητά των μεταναστών.


Μάλιστα για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ αναφέροντας: «Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία στη διάρκεια του Αυγούστου αποτρέπει κατά μέσο όρο στον Έβρο περίπου 900 ημερησίως παράνομες εισόδους στη χώρα μας και συλλαμβάνει εκατοντάδες διακινητές».

Και στέλνει το μήνυμα πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

60 Σχόλια

  1. Τη δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. την κάνουν πλέον αλβανοί τηγανοκέφαλοι.

  2. Aθωοθήκανε οι λαθρομετανάστες και μην σας πιάνει παραζάλη με τον μαλ@κα το γυφτοαλβανό που έβγαλε τα απωθημένα του σε αυτούς που ποιος ξέρει τι πείνα και κακουχία τους έριξε στα χέρια του. Τι δουλειά έχει ο κολ@αλβανός στην Ελλάδα? Ο παππούς του σκότωνε ανηλεώς τους παππούδες μας στον Αλβανικό πόλεμο. Τώρα φιλήστε του τα πόδια στραβάδια Έλληνες.

  3. Μπραβο στους Κλουζω της κυβερνησης και σε ολο το γνωστο συναφι των εμισθων επαγγελματιων, προοδευτι κουληδων, ανθελληνων .Συλαμβανουν με τους νεοταξιτικους νομους που εχουν ψηφησει, αυτους που πιανουν τους λαθροεμπρηστες και δινουν ασυλο και επιδοματα σ αυτους που μας καινε.Αν δεν ξεραμε ποσο ανικανοι ηληθιοι ειναι θα λεγαμε πως το κανουν επιτηδες.

  4. φαντάζομαι γνωρίζετε την ιστοσελίδα της NASA της αμερικάνικης διαστημικής υπηρεσίας αυτή έχει ένα χρήσιμο εργαλείο που δείχνει LIVE εικόνα αν κάποιος ψάξει την ΕΛΛΑΔΑ θα δει από που ξεκίνηση / πως μπήκε (με ποιο τρόπο) / τέλος της κάθε φωτιάς απολαύστε το περιεχόμενο για να ξέρετε…

    γιατί είναι ξεκάθαρα ότι η πλειοψηφία είναι καθαρός εμπρησμός και οι εμπρηστές είτε από αμέλεια είτε επίτηδες έλληνες/ξένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η δικαιοσύνη στην χώρα μας απλά θα τους ρίξει χάδι

    όπως κάνει άλλωστε σε αυτούς που κλέβουν – βιάζουν – μαχαιρώνουν – σκοτώνουν για αυτό φταίνε όλες οι κυβερνήσεις που μέχρι τώρα έχουν κυβερνήσει και φυσικά θα συνεχίσει και με τις επόμενες κυβερνήσεις που θα λάβουν την λαική εντολή από εσάς τους ψηφοφόρους τους.

    για την καταστροφή της χώρας φταίνε οι ΑΛΛΟΙ (αυτοί που έλαβαν την ψήφο του λαού και εκλέγησαν να κυβερνήσουν) αλλά και ΕΜΕΙΣ/ΕΣΕΙΣ ο ΕΑΥΤΟΣ μας (αυτοί που ψήφισαν και βοήθησαν να εκλεγούν οι πιο πάνω.

    οι μόνοι ΑΘΩΟΙ είναι τα παιδιά μας που έχουμε καταδικάσει αυτό να σκέφτεστε.

  5. @ απαραδεκτο
    Ενώ όταν στοιβάζονται καμιά πενηνταριά -σαν παστωμένες σαρδέλες- στα τροχοφόρα των λαθροδιακινητών και εισβάλλουν παράνομα σε ξένη Χώρα, είναι παραδεκτό, εεεε ;;;
    Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους λαθροεισβολείς και κατηγορείτε τους νομοταγείς …

  6. Στέφανε όλοι οι λαθρομετανάστες που βρίσκανε εδώ στον Έβρο ήταν σε ομάδες 2-3 και 4άρων ατόμων. και γιατί αυτό; Γιατί πολύ άπλα τόσα άτομα παίρνει ένα αμάξι χωρίς να τραβάει τα βλέμματα. Το τελευταίο διάστημα εδώ στον Έβρο όλοι αναρωτιόμασταν τι γίνεται με όλα αυτά τα τροχαία στην Εγνατία με τους διακινητές. Κάθε μέρα χαμός. Αναρωτιόμασταν τι κάνουν οι συνοριοφύλακες; Τελικά δεν διακινούταν από τα σύνορα προς την ενδοχώρα, αλλά το αντίθετο. Έρχονταν να ετοιμάσουνε τους αυτοσχέδιους αναζωπυρωτές στα σημεία που έπρεπε, οργανωμένα, για να καεί όλο αυτή η περιοχή που σχεδιάζανε όταν θα βάζανε αργότερα τις φωτιές.

  7. Τους μαντρωσε και μαλιστα χωρις οπλισμο και μονο με τσαμπουκα.
    Αυτοι ειναι οι λαθρο τυφλοποντικες που δρουν οταν δεν τους βλεπει κανεις γιατι οταν τους πιασουν χεζονται.
    Και η εξηγηση ειναι απλη:
    Φτιαχνοντας τον φραχτη δυσκολεψαν τα πραγματα για τους διακινητες και η ταριφα 4πλασιαστηκε οποτε τους ειπαν οσοι δεν εχετε να πληρωσετε θα βαζετε φωτιες.
    Τι πιο απλο?

  8. Ενας Αλβανος μας εβαλε τα γυαλια και εκανε το αυτονοητο….

    1. Τόση αγάπη για τον Αλβανό! Βγάλ’ την σκατ@φατσα του φωτογραφία και βάλτην κορνίζα στο σπίτι σου για να τον θυμάσαι δίπλα στον Κολοκοτρώνη.

  9. Να πάει ο Αλβανός να μαζέψει και τους ομοεθνείς Αλβανούς του και την οικογένεια του που μπήκε παράνομα στην χώρα μας και όλοι πίσω στην χώρα καταγωγής τους!!
    Αλβανοί Τετάρτη γενιά εγκληματίες!

    1. Αν και μισώ τους Αλβανούς ο συγκεκριμένος μας έβαλε τα γυαλιά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είχε τα αρχιδια και έδρασε βάση του Ελληνικού Συντάγματος εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα

  10. Εγω ξέρω να πω ότι ένας πολίτης άσχετα εθνικότητας κατάφερε να κάνει αυτό που οι άχρηστοι της κυβέρνησης δεν έκαναν γιατί δεν θέλουν . Το θέμα είναι ότι θα καταδικαστεί ο πολίτης για κακούργημα και οι εμπρηστές λάθρο θα αφεθούν ελεύθεροι γιατί κάποια ΜΚΟ θα αναλάβει την υπεράσπιση ….το ξέρουμε το σενάριο.
    Μπράβο στο πολίτη αλλά έκανε λάθος. Έπρεπε να τους ρίξει στη φωτιά και όχι να τους συλλάβει.

  11. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ!!Αλλιώς καταναγκαστικά έργα υπέρ δημοσίου άνευ αποδοχών!!

  12. απαραδεκτο απαρεδεκτο. ο τυπος που νομιζε οτι μετεφερε γουρουνια. μυαλο κουκουτσι. στην στενη για την δικαιοσυνη.και να τον μεταφερουν με τον ιδιο τροπο με αλλα 17 κομματια.

    1. Ναι μεν αλλα. θα εφευγαν αν τους ειχε εξω. Εξαλου τηλεφωνησε στις αρχες. Δε μετεφερε γουρουνια αλλα τουριστες ορειβατες. Στην ουκρανια εχεις δικαιο οποιον συλαμβανουν απο το αντιθετο στρατοπεδο δεν τον κανουν ετσι. Ναι μεν αλλα. Στη βουλγαρια θα τους ειχαν σκοτωσει και θα τους ειχαν θαψει και δε θα μαθαινε κανεις. Πεθαναν ανθρωποι απο τη φωτια. Βασικα εσενα αμα σε εκαιγαν ε το τοτε ναι. θα λεγαμε γουρουνια τους περασε? ηρωες ειναι. Να τα σκεφτεσαι εξω απο το κουτι λιγο.

    2. Και εσύ στα λαθροορκ κομμάτια θα ανήκεις για να θίχτηκες!!Οξω από την χώρα και εσύ!!

    3. @ απαραδεκτο
      Ενώ όταν στοιβάζονται καμιά πενηνταριά -σαν παστωμένες σαρδέλες- στα τροχοφόρα των λαθροδιακινητών και εισβάλλουν παράνομα σε ξένη Χώρα, είναι παραδεκτό, εεεε ;;;
      Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους λαθροεισβολείς και κατηγορείτε τους νομοταγείς …

  13. Στον πόλεμο εντός χώρας που μας ετοιμάζουν Έλληνες εναντίον λαθρομετανάστων πολλοί Αλβανοί θα είναι με εμάς -μια και εδώ έχουν πλέον σπίτια -και πολλοί ψεύτο Έλληνες με τους αλλοδαπούς

    1. Συμφωνώ αλλά δεν είναι ψευτοέλληνες. Λίγοι ανθέλληνες θα είναι με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και οι Αλβανοί με τους Έλληνες γιατί ξέρουν ότι κινδυνεύουν οι γυναίκες τους και οι κόρες τους από τους λαθρομετανάστες που το 99% είναι άντρες, που μπαίνουν και κανείς δεν ξέρει τα ονόματα τους, αν είναι τζιχαντιστές ή αν έχουν βγει από φυλακές και έρχονται από χώρες που η γυναίκα φοράει μπούρκα!

  14. Αν επιβεβαιωθει η ειδηση, ο κατηγορηθεις πρεπει να τραβηξει μια μηνυση στην Εισαγγελεα Αρειου Παγου. Αρκετα πια με τον εκφοβισμο των Ελληνων πολιτων.
    Παραβαινουν το Συνταγμα που επιτρεπει στον πολιτη να αμυνθει για τη χωρα του σε εκτακτες συνθηκες. Οταν το ελεινο κρατος των πολιτικων ειναι ανικανο η δεν θελει να υπερασπιστει τη χωρα, εχει υποχρεωση να επεμβει ο πολιτης και να σωσει οτι σωζεται. Αυτοι καταπατουν το Συνταγμα και διωκουν τους πολιτες. Αισχος!!!

    1. Δεν επιτρέπει το σύνταγμα φίλε μας υποχρεώνει το σύνταγμα για ανοίξτε το σύνταγμα να δείτε τι λέει και μην μένετε σε αυτά που ακούτε στα καφενεία π.χ όταν βλέπεις κάποιον να καίει την Ελληνική σημαία το σύνταγμα σε ΥΠΟΧΡΕΏΝΕΙ να προβείς σε σύλληψη ως πολίτης επίσης όταν οι αρχές δεν κάνουν την δουλειά σου δίνει κάθε δικαίωμα και σχεδόν σε υποχρεώνει να προβείς σε ακτιβισμό και να προσθέσω για να μην μπερδευεσται ότι το άρθρο 120 είναι αρκετά ποιο κάτω γραμμένο από αυτά που λέω ποιο πανω

  15. Εγώ υπηρέτησα την Ελλάδα στην ΕΛΔΥΚ, και ο Αποστόλης στον Έβρο.
    Έλληνες αλβανικής καταγωγής.

  16. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι ένας από αυτούς ομολογισε ότι στους εμπρησμούς ήταν αλλά 600 άτομα και είχαν εντολή να κάψουν όλη την Θράκη

    1. Τούρκος ηταν το λενε Αχμετ Ισιμλερι ιδια ονόματα με τα δικα σας τους αλβανους θα είσαστε περήφανη για τον Ομερ Χοτζα σας Ουστ Αλβανική Κοπριά .

      1. Ο συγκεκριμένος αλβανός είναι πολύ πιο Έλληνας από κάτι σαν και εσένα που υπερασπίζεστε το λαθρομεταναστευτικό τόξο. Να πάρει ιθαγένεια ο αλβανός και να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από χιλιάδες που μοιράσετε που μισούν την Ελλάδα! Αφού και ο αλβανός πήγε με τους 2 Έλληνες σαν πολιτοφύλακας και έπιασε λαθρομετανάστες που βάζανε φωτιές καταλαβαίνεις το κατάντημα του λαθρομεταναστευτικού ανθελληνικού τόξου της μίζας και της ανωμαλίας.

    2. Ρε, άει πνίξου! Αγάπες και λουλούδια για τους κολ@αλβανούς. Κι αυτοί λαθρομετανάστες δεν μπήκαν στην χώρα κι αρχίσαν και γεννάγανε οι Αλβανέζες στα Ελληνικά εδάφη για να πάρουν τα παιδιά τους την Ελληνική υπηκοότητα και να μείνουνε στην Ελλάδα με το έτσι θέλω? Μην τρελαθούμε τώρα.

  17. Τον πολίτη τον συνέλαβαν γιατί εξέθεσε συνοριοφυλακή, ΕΛΑΣ, στρατό και ΕΥΠ! Ο άνθρωπος εντόπισε τους λαθροεμπρηστες που δεν εντόπισαν οι άλλοι οι κοιμησηδες!

  18. Οι μάσκες έπεσαν! Ο ΄΄Έλλην πολίτης΄΄ που μάντρωσε λάθρο στον Έβρο είναι Αλβαναριό μέχρι το κόκκαλο και λέγεται Απόστολος Τότα.

  19. ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ 2-3 ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ!!!!!

  20. Μιλάμε τα τουρκοκάναλα των ανθελλήνων καναλαρχών και των μπολσεβίκων δημοσιογράφων που γλείφουν τα αφεντικά τους(τους εφοπλιστές) πονάνε πιο πολύ από όλους που αποδεικνύεται ότι λαθρομετανάστες βάζανε φωτιές. Πως θα μιλάνε τώρα οι τουρκόφιλοι καναλάρχες για ανοιχτά σύνορα από τις σφραγισμένες βιλάρες τους;

  21. Ποιός σου είπε, ρε μ@λάκα ότι ο Εβρίτης πολίτης είναι αλβανός ;;; ΄Αντε στο διάολο, παλιο αλβανό, που θέλεις να παρουσιάσεις την φάρα σου ως αξιόλογη …

  22. Στον εμφύλιο που έρχεται, οι κωλόμπατσοι θα είναι εχθροί μας. Συνεταιράκια με πωλητικούς, δικαστές και λάθρο.
    Λοιπόν, κρατάτε πισινή, μην εκτίθεστε.

  23. Ναι ο “πολίτης” που τυχαίνει να είναι ΑΛΒΑΝΟ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟ.

    1. Αυτό που έκανε ήταν το σωστό,τι θα πει είναι Αλβανός?Μπράβο του!!!

  24. Μας έβαλε τα γυαλιά ο Αλβανός! Φέρθηκε πιο ελληνικά από το 80% των Ελλήνων! Μπράβο του, είναι από τους λίγους Αλβανούς που δεν θα του έλεγα ποτέ το γνωστό ποιηματάκι, αντιθέτως θα του έλεγα ένα τεράστιο μπράβο για το ήθος του και την χριστιανική του πίστη! Την ίδια ώρα έχεις του Κουτσούμπα, Τσίπρα, Ανδρουλάκη και τον Κούλη να κάνουν δηλώσεις για αυτοδικία και να μιλάνε για σερίφη, αλλά όταν τα δικά τους κομματικά τάγματα ασφαλείας κάνουν επιθέσεις σε αθώους πολίτες και σπάνε περιούσιες, τότε απλά κάνουν αγώνα “αντιφασιστικό”…Απελάστε αριστερούς και λάθρο, δώστε ιθαγένεια στον Αλβανό που φέρθηκε πιο πατριωτικά κι από την πλειοψηφία των Ελλήνων…

  25. 13 για εναν εμπρησμο,οπως λεμε 6 για μια λαμπα,ή πως ακριβως λειτουργει η κρατικη μηχανη[ενας δουλευει πεντε κοιτανε.Οι υπολοιποι 12[γιατι ηταν 25 κλεισμενοι “οικειοθελως”στο τρειλερ]προφανως ηταν αλλο συνεργειο.Και εχει και δικηγορο που λεει μπουρδες.Ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα[Γνωριζω το τί γινεταιμε δαυτους στασυνορα.Δεν ειναι της πλακας.Αλλα 44%σ’αυτον που κανει μπιζνα με τον Ερντογαν και 4χρονια σε δουλευει,περισυ δε σε εκαψε και 53%!!γραψαρχιδηδες,δεν λεει.]

  26. Συριζαιοι γαμιοσαστε.διαβαζα ότι είχαν συγκέντρωση υπέρ των λαθραίων στην Αλεξανδρούπολη σήμερα αριστεροι κτλ δεν είναι καλά ο κόσμος οχι τι μάνα σας έκανε γάμω την κούνια που σας κουναγε

    1. Οι τσυριζαίοι έτσι ήταν πάντα,άχρηστοι,ηλίθιοι και ανθέλληνες,πάντα με τον εχθρό,ποτέ με τον Έλληνα,τους παπούδες τους τους γαμήσαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι

  27. Σε λγ θα συλλαμβάνουν τον κοσμακη για αυτοδικία γτ δεν ακούει συστάσεις αστυνομίας για εγκατάλειψη και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και σβήνουν με κουβάδες

  28. Επιτελους, ξυπνησανε οι κοιμωμενες Αρχες? Μπραβο!!!
    Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει το “ξυπνημα” τους, διοτι απο αυριο το πρωι, θα λυσαξουν οι “φιλευσπλαχνες” με το αζημιωτο ΜΚΟ, και οι Αριστερουληδες δικαιωματιστες της πλακας.

  29. Προσέξτε: . Το ποιό σύντομο ανέκδοτο. Γελάνε και τα βατράχια.

  30. Κοπρίτη συριζαίο, έστειλες επιστολή στον πρόεδρο της βουλής γιατί βουλευτής μίλησε για λαθρομετανάστες. Στο 3% θα επιστρέψετε ανθέλληνες κοπρίτες, οι Έλληνες δεν δέχονται τους πουλημένους στους εχθρούς της πατρίδας.

  31. Η Ελληνική αστυνομία προσπαθεί να μας πείσει ότι κάνει καλά την δουλειά της. Μόνο που τους εμπρηστές δεν τους έπιασε ποτέ. Και αυτοί που κινητοποιήθηκαν και έφεραν αποτέλεσμα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον νόμο. Η λογική κάπου εδώ τρελάθηκε σ’ αυτή τη χώρα.

  32. Αυτήν την είδηση δεν την λέει
    Κανένα συστημικο μέσο

      1. Η σύλληψη των 13 λαθρομεταναστών για πρόκληση πυρκαγιάς έγινε, το είπε και στο Open.

      2. @ απαραδεκτο
        Ενώ όταν στοιβάζονται καμιά πενηνταριά -σαν παστωμένες σαρδέλες- στα τροχοφόρα των λαθροδιακινητών και εισβάλλουν παράνομα σε ξένη Χώρα, είναι παραδεκτό, εεεε ;;;
        Ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι εσείς που υποστηρίζετε τους λαθροεισβολείς και κατηγορείτε τους νομοταγείς …

      3. Ο/Η Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ... Στον Εισαγγελέα άμεσα, για την μούφα που λες λέει:

        @ Πελασγός
        Και γιατί δεν πας στον Εισαγγελέα που -βάσει στοιχείων- τους άσκησε δίωξη για εμπρησμό εκ προθέσεως, να καταθέσεις ότι η “είδηση είναι μούφα”, ρε κλανιάρη πελασγέ ;;;
        ΄Αντε στο διάολο, ΚΟΠΡΙΤΗ, που μπαίνεις εδώ μέσα και το παίζεις ξερόλας, επιβεβαιώνοντας στην ουσία την απέραντη ηλιθιότητά σου …

  33. Ενα εχω να πω στον πολιτη που τους επιασε…
    Να μου ζησεις λεβεντη μου!

Comments are closed.