ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ…

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟjpeg

«Πρόκληση»! «Σκάνδαλο»! – Βγήκαν από τα ρούχα τους οι Τούρκοι με ένα γραφικό της κρατικής τηλεόρασης για τη Θράκη!
«Άναψαν τα αίματα» σε τουρκικά ΜΜΕ και Twitter

Κάτι που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στη γειτονική χώρα, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «σκανδαλώδη χάρτη της Τουρκίας στην Ελληνική Κρατική Τηλεόραση», να γράφουν για «σκανδαλώδη πρόκληση» και «χάρτη-προβοκάτσια» της Ελλάδας και να επισημαίνουν ότι στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 «η περιοχή της Θράκης στην Τουρκία εμφανίστηκε στο βάθος με ελληνικά χρώματα».

Η σκληροπυρηνική Yeni Safak που είναι φερέφωνο του Ταγίπ Ερντογάν, γράφει χαρακτηριστικά: «Πρόκληση ‘Θράκης’ από την Ελλάδα: Η κρατική τηλεόραση παρουσίασε τουρκικά εδάφη με την ελληνική σημαία».

Μάλιστα, σε πολλές αναρτήσεις ιστοσελίδων, αλλά και χρηστών, επισημάνθηκε ότι «το κανάλι διόρθωσε το λάθος του σήμερα και χρησιμοποίησε το σωστό γραφικό».

Ένας από τους λογαριασμούς αυτούς, ήταν και της τουρκικής εφημερίδας Akşam η οποία έγραψε ότι «η Ελληνική Κρατική Τηλεόραση διόρθωσε το γραφικό που δείχνει τη Θράκη με ‘ελληνικά’ χρώματα».

  • Δείτε κάποιες από τις τουρκικές αντιδράσεις (ΜΜΕ και χρηστών):
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αξιος οποιος και να το εκανε ειτε εσκεμμενα ειτε οχι επιτελους

  2. Βάλε σημαία ελληνική σ’ όλη την τουρκία κι άστους να κλανιουρίζουν

  3. Πρέπει κατ’ επειγόντως να επαναφέρουμε το σλόγκαν: “Πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι” ….
    Οι Τούρκοι, ας αναζητήσουν την Γαλάζια Πατρίδα τους στην Μογγολία….(αν και νομίζω, πως ούτε οι ίδιοι οι Μογγόλοι τους θέλουν)

  4. Μην ταραζετε τον Γαμημενο !!! Μην του χαλατε τις ” business ” με τους Σκατοτουρκους θα τον ξεχεσουν οι Ολιγαρχες μας κ η Γαμημενη Πολωνοιουδαια Πορνη !!! Μα τι θελετε ;;; Πολεμο με τους Ολιγαρχες στην εξουσια ;;; Αυτοι πουλουν κ την μανα τους για το χρημα !!! Ποια Πατριδα ;;; Πετρελαια κ φυσικο αεριο ειναι η Πατριδα τους κ εχουν σκοπο να τα παρουν ολα κ εμεις να πληρωνουμε Ρητρες στην ΔΕΗ !!!! Αν θελετε να τους χαλασετε την σουπα , ερχεται το Φιδι συντομα στον ” Χωρο ” μας !!!! Τικ Τοκ , στους δρομους σε Fb , Insta κ αρχιστε ολοι τα Βιντεο με Καμμενες Τουρκικες Σημαιες , Κατουρημενες , Χυμενες , Χεσμενες κ Ροχαλιασμενες !!!!! Φτιαξτε το Φιδι γυμνο να γαμιεται με Πουστηδες κ οτι μπορειτε να φανταστειτε !!! Ξεφτιλιστε τον κ θα τα παρει οσο δεν παει θα δειτε !!!! ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ ΔΙΑΛΕΞΤΕ !!!

  5. Σιγά το κακό! Εδώ αυτοί παρουσιάζουν για χρόνια την Δυτική Θράκη ως ανεξάρτητη και τα μισά Ελληνικά νησιά ως τουρκικά σε επίσημους χάρτες του κράτους τους και στα ΜΜΕ. Τους πείραξε που βγάλαμε μια εικόνα που παραπέμπει στην Συνθήκη των Σεβρών, δηλαδή στην συνθήκη που θα πρέπει να επιστρέψουμε αν ο Ερντογάν επιμένει πως πρέπει να ακυρωθεί η Συνθήκη της Λωζάνης;;;

  6. ΚΟΥΛΑ προσεχε να μην κανεις συμβιβασμους και ασε τους χαρτες του νεου βυζαντιου.

  7. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΤΗ ΜΙΣΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΑΝΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! ΤΥΧΑΙΟ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΠΟΙΟΙ? ΑΓΓΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ !

  8. Το πρόσεξα κι εγω χτες αλλα νταξ δεν ειναι και τοσο πια οσο το παρουσιαζουν.
    Εδω βαφτισαν ολο το αιγαίο μας turkaegean αλλα ποιος να σηκωσει αναστημα ο δικος μας;
    Που περιμενει μ ανοιχτες αγκαλες τον σουλτάνο να του κανει ολα τα θελήματα?
    Α ρε πουστοκρατια τα ρημαξατε ολα δεν αφησατε τπτ εστω για δείγμα

  9. Ποιος να το κανει σημαια η Κουλα ???αυτος ειναι ποιο τουρκος απο τους τουρκους οπως και ολη η υπολοιπη φαμηλια του

Comments are closed.