ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ!

Κοινοποίηση:
c35da0f152493b107cb96fcc822b04c4_XL

Ο Γάλλος ηγέτης των νεοναζί Cesar Aujard ο οποίος πολέμησε στο πλευρό του ουκρανικού στρατού, σκοτώθηκε κοντά στην Avdiivka, δήλωσαν πηγές στο TASS.

«Ένας αρχηγός των Γάλλων νεοναζί, ο οποίος συμμετείχε σε εχθροπραξίες στο πλευρό του ουκρανικού στρατού, σκοτώθηκε κοντά στην Avdiivka», ανέφεραν οι πηγές.
Υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία για τις σχέσεις του με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της κύριας επιχειρησιακής διεύθυνσης, πρώτος αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Sergey Rudskoy δήλωσε ότι το στρατιωτικό προσωπικό του ΝΑΤΟ, μεταμφιεσμένο σε μισθοφόρους, χειρίζεται συστήματα αεράμυνας, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων και τακτικά πυραυλικά συστήματα στην Ουκρανία.
Όπως είπε στο TASS σύμβουλος του επικεφαλής του Donetsk, Igor Kimakovsky, πτώματα στρατιωτικού προσωπικού με αμερικανικά και πολωνικά διακριτικά βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης καθαρισμού στην Avdiivka.

Το μέλος της Κρατικής Δούμας Viktor Vodolatsky σημείωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις βρήκαν πτώματα ξένων μισθοφόρων στην Avdiivka.

Ταυτοποιήθηκαν ως στρατιωτικοί των χωρών του ΝΑΤΟ – Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία και άλλες.

Το χτύπημα στο Kharkiv που σκότωσε 60 Γάλλους

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν πλήγμα υψηλής ακρίβειας σε χώρο προσωρινής ανάπτυξης ξένων μαχητών στο Kharkiv, κυρίως Γάλλων μισθοφόρων.
Στο χτύπημα σκοτώθηκαν 60 μαχητές και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 20.
Μετά από αυτό, ο Γάλλος πρεσβευτής στη Μόσχα Pierre Levy κλήθηκε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για να του μεταφέρουν ότι οι αρχές στο Παρίσι φταίνε για τον θάνατο των Γάλλων υπηκόων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. @izvoros
    Νάσαι καλά, το πιο πετυχημένο σχόλιο.

  2. Την πανωλεθρία που θα πάθει ο επόμενος Macron από την LePen την έχει σκεφθεί ο νυν κ. Macron?
    Ως γνωστό, ο Macron δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις Εκλογές του 2027, διότι το απαγορεύει το Αρθρο 7 του Γαλλικού Συντάγματος. Τρίτη φορά δεν έχει.
    Στο Ελλαδιστάν ο Μητσοτάκης έχει το θράσσος να “διατυμπανίζει” ότι θα παραμείνει ΠΘ για όλη την τετραετία & θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για 3τη φορά.
    Μα βρε ηλίθιε άνθρωπε, δεν ξέρεις τι θα συμβεί τις επόμενες 24 ώρες, όπως έγινε με τον μπούλη σου τον Καραμανλή του Αχ, στα Τέμπη, μιλάς για τα επόμενα 7 χρόνια?

  3. Οι Ρώσοι δεν πρόκειται ποτέ να μας χτυπήσουν με πυραύλους διότι ο γουρλοματης με τα μάτια του παρεμβαίνει στο σύστημα πλοήγησης των πυραύλων και αυτοί αστοχούν.Ρε τι ηγέτη έχουμε

  4. Ο Πουτιν δεν εστειλε πυραυλο , γιατι αν τους εστελνε , ο πυραυλος θα ειχε πεσει πανω στα ξερα τους τα κεφαλια και θα ειχαν γινει σκονη και οχι τοσο μακρυα τους!! Και ηρθε εδω ο Κουλης να παριστανει τον ..ατρομητο και τον …κινδυνευσαντα ξεγελοντας τους ανοητους!!!!

  5. Τρέμει όλη η Ευρώπη από της μαλακιες που έχουν κάνει κ την απόλυτη ρεμουλα …..
    Από την μία ο Τραμπ που έρχεται και από την άλλη ο Πουτιν που ισοπεδώνει την Ουκρανία του μαφιόζου πουλημένου Ζελενσκι.
    Κ μετά έχετε κ η σειρά μας…….. Στο Αιγαίο
    Να δούμε τ θα κάνει ο Αμερικανός Κουλης με τον Τραμπ θα το δώσει τ Αιγαίο η όχι;;; θα το πάρουν οι Τούρκοι;; ή θα τους προλάβει ο σεισμός ;;;
    Πάντως ο Πουτιν τ έστειλε χαιρετίσματα… με έναν πύραυλο για αρχή… Κ βλέπουμε…..

  6. Κατά τα άλλα…η Ρωσία πολεμάει μόνον με την Ουκρανία του χαζαροεβραιου ομοφυλόφιλου Ζελενσκι…
    Άσε το άλλο ανέκδοτο… ότι οι ουκρανοί δεν έχουν σχέση με τους νεοναζί.

  7. Κοίτα από την στιγμή που η Γαλλία στέλνει στρατό η με Ρώσους πολεμήσει η με Ουκρανους αυτά είναι τα αποτελέσματα λίγοι γλιτώνουν σήμερα με αυτό το οπλισμός που υπάρχει δεν αξίζει ούτε για 5 ούτε για 55 Χιλ το μήνα να χάσεις ζωή μόνο η χαζοί πάνε σήμερα σε μισθοφόροι στρατό, και ιδικά να τα βάλουν με Ρωσία

Comments are closed.