Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – “ΣΚΕΠΑΣΕ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ: “ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φφ2

Αυξήθηκε η προσέλευση στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων αφότου η αφρικανική σκόνη έκανε το πέρασμά της πάνω από τη χώρα. Ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα που παρατήρησαν επιδείνωση στην υγεία τους, έσπευσαν να ζητήσουν ιατρική βοήθεια, είτε να εξεταστούν προληπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί έχουν παρουσιάσει συμπτώματα δύσπνοιας, βήχα, πόνο στο θώρακα και τσούξιμο στα μάτια. Η αύξηση στα Επείγοντα έχει παρατηρηθεί κυρίως σε Κρήτη και Καλαμάτα, όπου η επέλαση της αφρικανικής σκόνης ήταν εντονότερη.

«Σκέπασε» και το Twitter η αφρικανική σκόνη: «Και στο βάθος δεξιά διακρίνεται η Πυραμίδα του Μητσοτάκη»

Η αφρικανική σκόνη που σκέπασε (χωρίς εισαγωγικά) τη χώρα, «σκέπασε» (με εισαγωγικά) και το Twitter.

Αναρίθμητοι χρήστες, το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο ουρανός σε πολλές περιοχές, όπως και στην Αθήνα, έγινε πορτοκαλί, επιστράτευσαν το χιούμορ τους, μετατρέποντας το #σκονη σε πρώτο trend.

Συνοδεύοντας τις αναρτήσεις τους από φωτογραφίες, τρόλαραν άλλους χρήστες. Φυσικά, από τα «σκόνη» που σηκώθηκε δεν γλίτωσε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.

Δείτε ορισμένα από τα Tweets:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τσίμπλα και πρώτη φορά φασιστερά, δεν θέλατε; Θα μας κυνηγά για πολλά χρόνια ακόμα αυτή η παρέκλιση από την κανονικότητα.

  2. Ο ευρύπρωκτος κασσέλας με τα ασυγκράτητα αέριά του, έχει δημιουργήσει αυτό το φαινόμενο.

  3. τώρα που είχε πραγματκά νόημα να φοράει ο αδύναμος πληθυσμος μασκες στ….αρχίδια τους: και η πρόβλεψη και ενημέρωση

    ένα κι ένα δυό
    πάει και του σπίτι στου χωριό….κάψε κάααααψεεεε!

    λαός δημοσίων βλαχαρέων

  4. Αγροτικα και τζιπια δε θελατε ταγαρια; Παρτε λιγο ερημοποιηση του πλανητη.

Leave a Response