ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Με… αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα – Απασχόλησαν ένστολους για να μην… πειράξει κανείς τα ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ

Κοινοποίηση:
ΡΤΗΡΤΗΤΡ

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρώτος γάμος ομοφύλων στη χώρα πραγματοποιήθηκε με…. προστασία αστυνομικών δυνάμεων, την ώρα μάλιστα που η εγκληματικότητα «σαρώνει» και τα αστυνομικά τμήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής κάνουν λόγο για τραγικές ελλείψεις προσωπικού, το οποίο δεν επαρκεί για τις περιπολίες.

Την αποκάλυψη έκανε το ίδιο το ζευγάρι σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τους αστυνομικούς που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο δημαρχείο της Νέας Σμύρνης για να τους παρέχουν προστασία, καθώς όπως λένε είχαν δεχτεί απειλές.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά σας και τη διακριτικής σας παρουσία στο γάμο μας. Ο γάμος ήταν ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα. Και επειδή είχαμε δεχθεί απειλές για τη σωματική μας ακεραιότητα απευθυνθήκαμε σε εσάς» αναφέρει το ζευγάρι ομοφύλων και προσθέτει: «Πραγματικά βρήκαμε ενθάρρυνση, στήριξη και προστασία αλλά κυρίως ο γάμος μας που έγινε με την παρουσία των τριών ανήλικων παιδιών μας ήταν απαλλαγμένος από φόβο και άγχος όπως πρέπει να είναι στους ελεύθερους ανθρώπους» αναφέρουν και καταλήγουν:

«Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχαριστίες στον Διοικητή του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής καθώς και στους έμπειρους και ευγενικούς αστυνομικούς που μας κάλυψαν σε όλη την τελετή και μετά από αυτή».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. αυτό συμβαίνει οταν δεν πανε να ψηφίσουν οι ελλινααραδες

  2. Αφού ο διοικητής του τμήματος που ευχαρίστησαν Μιχάλης λωλης λέγεται είναι κι αυτός σαν κι αυτούς δηλωμένος πουσταρος

    1. Μπα,έγινε διοικητής κιόλας αυτός ο τύπος; Γιατί τελευταία φορά που τον θυμάμαι εκεί στο 2018 ήταν απλός αξιωματικός. Ανταμείφθηκαν οι κόποι του βλέπω για την προπαγάνδα που έκανε

  3. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ !!!!

  4. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ !!!

  5. Μπραβο στην αστυνομία. Να φυλαει πολιτικούς, επιχειρηματίες, λοατκιδες, και η εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο στην Αθήνα.

  6. ΘΑ το συνηθισετε παλικαρια μου , μην τρελαινεστε .. μεχρι να το συνηθισετε , ξυδι . Επισης σταματηστε να απειλειτε τον κοσμο , βασικα αν το τολμησετε να κανετε πραζη βιας , θα βρεθειτε στη μπουζου με το ινδαλμα σας και θα σας πλακωσουν στο ξυλο και οι αναρχικοι , που ειναι πολυ περισσοτεροι απο εσας ( και τους οποίους τους τρεμετε ) ..

    1. Καλα κανε εσυ το γαμο σου ανοιχτο και καλεσε οσες πουστρες μπορεις θα σε επισκεφτουνε αρκετοι καλοθελητες αφου δεν φοβασαι …η οχι;

  7. Στο ισόγειο κτίριο επάνω στην πλατεία Ν Σμυρνης εκεί που παλιά ήταν ο Άδωνιςαπό κάτω, πέρυσι το καλοκαίρι ξαναέγινε γάμος φουστηδων. Γαμπρος και γαμπρός, ανθοδέσμη, σόγια, φωτογράφος και ένας βαψιμαλλάκης μαζί με ένα τεκνό βγήκαν αγκαζε και έδωσαν και φιλακι. Μπροστα ήμουν περαστική. Χαζευαμε το υπερθέαμα!Δεν είναι πρώτη φορά. Δεν ξερω αν ήταν συμφωνο συμβίωσης τότε αλλά το είδα. Ήταν Σάββατο πρωι.
    Παραδοσιακά κουκουδι δήμαρχο έχει ο δημος. Ετσι είναι αυτά.

  8. Η δεξια μεγαλοκοπελα της φωτογραφιας δειχνει πολυ ερωτευμενη με τον καραφλοπουστα .,.,

    πισσα και πουπουλα στα σκουπιδια που θελουν και προστασια απο αστυνομικους …

    Αυτους τους πληρωνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογουμενος για την ασφαλεια του και οχι να ειναι παρανυφοι στα πουστλερια

  9. Γιατί με συνοδία της αστυνομίας? Πάρτε μαζί σας όπλα, κι αν σας επιτεθεί κάποιος φασίστας π.χ. , αμυνθείτε.

  10. ΡΕ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ?????ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟ…ΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

  11. Μόνο με την αστυνομία σαν κυνηγημένοι θα παντρεύεστε παλιόπουστάρες.
    Γαμημένα και σιχαμερά ερπετά

Comments are closed.