«ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ». ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ: Ο βρυκόλακας της ακροδεξιάς γλείφει τον Κούλη, στον γλείφτη Αυτιά, αλλά ΣΟΚΑΡΕΙ…ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ, ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ. Μέχρι που πήρε ο Κέρβερος, η κυρία Βένια, την κατάσταση- και τα πιάτα- στα χέρια της κι έγινε…

Κοινοποίηση:
exofyllo20-2

free-journalist

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo20-2

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

im_teaser_20-02-2023

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ενώ ο κ@λόφατσας ο γιος του Πάριου δεν είναι σιχαμένος; Θα ήταν μαζί του εάν δεν ήταν ο γιος του Πάριου;
    Αφήνει κ μούσι για να κρύψει τη σαγονάρα του ΧΑΧΑΧΑ
    Τέτοια γυναικάρα δε θα το είχε ούτε για να της κουβαλάει τις βαλίτσες.

  2. Πρέπει να μην αφήσουμε τους απογόνους τους να ξαναπηδήξουν την πατρίδα μας.
    Αν είχαμε στείλει το γιοργάκι και το κουλάκι, τώρα δεν θα είμασταν καλύτερα;

  3. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

  4. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  5. εφταξε τηλεοπτικο καναλι απο τις βιντεοκασσετες πουλησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ οπως ο τραγκας

  6. Ρε το γουρούνι, ούτε τον Πάριο δεν ντράπηκε. Μπράβο στο κορίτσι που δεν ενέδωσε. Αν δεν σε γαμήσει καναλάρχης καριέρα δεν κάνεις.

  7. Αν η μποχα είχε φάτσα θα ήταν του Καρατζαφέρη.

  8. κάνε κανένα εξώφυλλο με τον κομμάνο τον Αϊβαλιώτη!

  9. Αποκαλυψη:ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟΝ…ΔΙΓΑΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!!!
    Αυτο ειναι το μεγα σκανδαλο,το οποιο σε συνδιασμο με τα “Τεραστια Ζητηματα Ηθικηs Που Εγειρονται”απο τιs…περιπετειουλεs του Καρατζαφερη,δειχνουν το ποιον του:ΒΡΩΜΙΚΟ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!
    Οπωs ΟΛΟ το τηλεκομμα του δηλαδη,το οποιο εχει το θρασοs να καπηλευεται ιερεs εννοιεs οπωs η ΕΛΛΑΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

  10. ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗ , ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  11. Δυστυχώς όλη η ΝΔ , σχεδόν, τέτοιους ανθρώπους έχει από παλιά. Απλά όπως λέει η παροιμία άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη. Όσοι είναι σε αυτό το μαντρί είναι οικογενειάρχες, είναι πατριώτες, είναι νοικοκύρηδες, ενώ στα υπόλοιπα κόμματα δεν υπάρχουν είναι απατριδες, άθεοι, αλήτες. Ωραίο κόλπο, ωραίο καμουφλάζ έχουν κάνει τόσα χρόνια και κονομανε και βγάζουν τα μάτια τους και υπάρχουν οι ψηφοφόροι που τους θεωρούν σε όλα τέλειους. Μιλάμε για ζώα.

  12. Θυμόμαστε όλοι και τα δημοσιεύματα για την κυρία Αννα Ζωηρού που είχε στο πλάι του ο συγκεκριμένος λιγούρης…!!

  13. Ο ορισμός του πολιτικού κολοτούμπα και της αρπαχτής.

  14. Θέλει τις πρέσπες τώρα και ο δήθεν πατριώτης καρατζαφέρης και οι πρώην βουλευτές του που έγιναν οι πιο διεθνιστές υπουργοί του διεθνιστή μητσοτάκη ξεχνώντας τι λέγανε παλιά. Σημειωτέον ότι σκυρώθηκε και η επέτειος για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων γιατί πέθανε ο Εβραϊκής καταγωγής δήμαρχος! Ούτε η ρεπούση δεν θα το έκανε αυτό!

    1. Αδύνατον… Βρήκαν αφορμή να ακυρώσουν την επέτειο για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων???… Έλεος…..

  15. Δηλαδή τον έβαλε η Βενια ΓΚΟΛ;;;

  16. Αυτός ήταν που έλεγε δε θέλω τον Παπαδήμο πρωθυπουργό και μόλις του είπαν θα βγάλουμε την offshore που έχεις στη δημοσιότητα,την άλλη ημέρα έλεγε χωρίς τον Παπαδήμο δε μπαίνω στην κυβέρνηση.

  17. ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΣΟΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ 2001 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 7 ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ

  18. Κάνατε τη ” Ρόμπα ” … ” Ρόμπα” !!! Δεν έχεις κάνει το εμβόλιο…? Σουτ και γκολ… τραγούδαγε ο Καραγκιόζης αυτός χέρι χέρι με την αχονευτη κυρατσα του τσοντοκαναλου του..!! Μποχα βρώμα και δυσωδία στα Λιγουρία του ΛΑ.Ο.Σ Λακαμαδες Οχετός και Σιχαματα..!! Αυτοί είστε…

Comments are closed.