ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Συνέβη χθες στην Πανόρμου – Άρθρο φωτιά από αναγνώστη

Κοινοποίηση:
ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

Το παρακάτω κείμενο μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας αυτού που θα διαβάσετε. Αν ισχύουν όλα αυτά, σίγουρα σημαίνουν πολλά:

Επί της Οδού Μ. Χατζηκωνσταντή ( πλησίον στάση Μετρό ΠΑΝΟΡΜΟΥ ) κατέβαιναν ομάδα ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ νεαρών ατόμων ηλικίας 16 ετών έως 22 ετών χωρίς μάσκες λόγω COVID19 στο μέσον της ασφάλτου φωνάζοντας συνθήματα όπως ένα εξ των οποίων « ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ » κτλ με κατεύθυνση την συμβολή των οδών Μ. Χατζηκωνσταντή με ΠΑΝΟΡΜΟΥ ( στα EVEREST ).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 Το σώμα των διαδηλωτών δεν προέβει σε βανδαλισμούς των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, ούτε σε ληστεία πορτοφολιών των περαστικών (ημέρα Σάββατο η γειτονιά έχει λαϊκή μπροστά από τον Πύργο Απόλλων οδός Λουίζης Ριανκούρ Αρ. 64 ούτε επιτέθηκαν να σπάνε εισόδους πολυκατοικιών για πλιάτσικο, ούτε έριξαν μολότοφ, ούτε έσφαξαν με τα κονσερβοκούτια. ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΦΟΡΆ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΙΣΩΣ  γιατί αυτή ήταν η πρώτη φορά επί 50 συναπτά έτη που είχαμε τέτοια φαινόμενα επί της συγκεκριμένης οδού Χατζηκωνσταντή. Άρα ήταν και μια πρόβα τζενεράλε ας πούμε να πάρουν την παρθενιά της ήσυχης και νομοταγούς οδού όπου διαμένουν φιλήσυχοι και ειρηνικοί νοικοκυραίοι Δεξιοί κατά πλειοψηφία ψηφοφόροι της Νέα Δημοκρατίας.

Όμως ως ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ πέρασαν από την οδό που διαμένω 50 έτη και γεννήθηκα εδώ, διότι ουδείς από τα μπαλκόνια δεν βγήκε να τους φωνάξει « ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ » ούτε τους πέταγαν λουλούδια γαρίφαλα ( κόκκινα λόγω Αριστεράς ). Δηλαδή αντιμετωπίστηκαν με κλειστά μπατζούρια και ρολά ( όπως το 1941 που μπήκαν οι ΝΑΖΙ στην ΑΘΗΝΑ ως Κατακτητές ) και επειδή έχω σπουδάσει Ιατρική στην πόλη Τιμισοάρα ΡΟΥΜΑΝΙΑ ούτε όπως το 1989 οι Ρουμάνοι διαδήλωναν κατά του Τσαουσέσκου και ξεχύνονταν από τις πολυκατοικίες ο Ρουμανικός Λαός να συνδράμει πρώτα τους Διαδηλωτές και μετά το Ρουμανικό Στρατό που έριξε τον Τσαουσέσκου τότε. Εδώ είχαμε την πλήρη απαξίωση των διαδηλωτών του ΣΥΡΙΖΑ ως ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ που πέρασαν και οι περαστικοί από το πεζοδρόμιο που έτυχε εκείνη τη στιγμή να διέρχονται με τα ψώνια ή για ψώνια τροφίμων τους κοίταζαν άνευ ζητωκραυγασμών ουδεμία αποθέωση ούτε ένα ΜΠΡΑΒΟ είμαστε μαζί σας ούτε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ απλά βουβοί τους κοίταζαν σαν να είδαν εξωγήινους και όταν η ουρά της πορείας πέρασε τότε γυρνώντας πλάτη κούνησαν και τα κεφάλια τους αποδοκιμαστικά!!!

Άρα ουδεμία διείσδυση ο ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ για μια δήθεν κατάσταση στημένη και από πριν κανονισμένη.

Οι μόνοι που γέλαγαν και ούρλιαξαν με κραυγές χαράς και τζερτζελέ ήταν το δίπλα διαμέρισμα οι  Άραβες και γκόμενες γελάκια εκ Τρίπολης Λιβύης ενοικιαστές της κυρίας Σ.  Μ. που τους έμπασε μέσα στην πολυκατοικία μας και μας χάλασε τις ζωές μας γιατί έχει γιους μαλλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ με καρεδάκι ο ένας που έρχονταν παλιά με την γκόμενα του εδώ για ένα στα γρήγορα στυλ γαμιστρώνα αντί ξενοδοχείου ημιδιαμονής, μέχρι που το ενοικίασαν στα μπουμπούκια γκαμιλιέριδες από Τρίπολη Λιβύης ένας εκ των οποίων πέραν του χάκερ HASAN IMBRAHEM RABEA born 1992 μας έβρισαν και πήδηξαν και στο μπαλκόνη 4 φορές και έσκισαν την τέντα κτλ  ΝΑΙ μεγάλοι « ΠΡΥΤΑΝΙΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ » όπως τους έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου ΔΕΞΙΟΣ ΝΔ μέλος της Ριγηλής και Τοπικής Αμπελοκήπων ΝΔ κτλ  Και δεν λένε να ξεκουμπιστούνε από το 2015 μου τους νοίκιασε η άλλη. Οπότε μόνο αυτοί αλάλαξαν ΥΠΕΡ του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλωτών που τους νταντέβουν και όλα αυτά τα χρόνια! 😉

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο κομμουνισμός πρέπει να διαλυθεί, όπως έχει διαλυθεί σε όλα τα σοβαρά κράτη

  2. ΔΙΟΤΙ για την ΚΟΥΦΗ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ πυθανον να εχει επιβληθει αποκλεισμος. ας φαει το φαι του.τα συντροφια μεσα και εξω απο την ΑΥΛΗ περνουν καλα λεφτουδακια[ιδιως οι του εξωτερικου] ΚΑΙ αυτος ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ αλλο ενα ΦΟΝΟ? ΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ και ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ στα ΑΥΓΑ ΤΟΥ.

  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ

  4. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΑΤΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ.

  5. Μια χαρά τους κοροιδεύει τώρα, μια χαρά σε λίγες βδομάδες θα τους χειροκροτάς….όταν η Κουλή σας θα τους βγάλει μπροστά υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μια χαρά καπάκι θα τους ξαναβρίζεις για την Κουφή την Ντίνα και το αίσχος των ανθ-ελληνικών πανεπιστημίων και μια χαρά στο τέλος και σύντομα μάλιστα θα συγκρεβατοθείτε-συγκυβερνήσετε, Λιγδιάρες και Καροτάκηδες με”μαστίγια,χειροπαίδες,μάσκες”και”ατελείωτο εμβολιασμό”και μεταξύ σας και προς τον λαό.
    *****Το τι σημαίνει Νατιβισμός,μη σε ρωτήσω καλύτερα……!!!!!Το τι σημαίνει λεξικό ή ότι υπάρχει κι ένα βιβλίο που λέγεται λεξικό, μάλλον μάταιος κόπος!!!!
    ***** Σίγουρα κι εσύ και τα παιδιά σου”βολεμένα”από την νδούλα και άξιο το χαρτζηλίκι που σας πέταξε ο”χοντρός”σας σπόνσορας κι αυτό το τριήμερο!!!!

  6. Ο τύπος που συνέταξε το κείμενο ζει στο 1980…

  7. Πρέπει να ντρέπεσαι για το κόμμα σου και τον αρχηγό σου.
    Τουλάχιστον αυτοί έστω και Συριζαίοι όπως λές (δεν είναι και λεπροί) σηκώθηκαν από τον καναπέ και βγήκαν να διαδηλώσουν για την ελευθερία που μας έχει στερήσει ο αρχηγός σου πάνω από ένα χρόνο και κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε.
    Εσύ κάθεσαι στην τηλεόραση και βαράς παλαμάκια και προσοχή σε όλη τη λέπρα της Νου-δούλας. Μπράβο.

  8. ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ……ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. Ελληνες για την πατριδα γλυκαναλατε…για να ξεβρωμιση ο τοπος….η ψοφα μαζι με τους μαραθωνιτες….γιατι αυτοι γεμισανε λαθροπιθικια….κασιδιαρη δαγκοτο ανθελληνες βολεμενοι….τωρα σκασε και σκαβε…ηρθε η ωρατις πληρωμης των ανευθηνων κα βολεμενων ψηφον σας…α δεν βαριεσαι αδερφε….ηθρε η ωρα να ξεβολευτητε…εγω θα πιασω τον καναπε….δεν θα τρεξω για τους βολεμενους….

  10. Δεν άκουσες τίποτα για τις μκο του αντινατιβιστή γερμανοτσολιά ??
    δεν ντρέπεσαι για το κόμμα της νέας παιδεραστίας που ψηφίζεις ??

    Οι συριζαίοι τους είχανε στις μόριες να ξεπαγιάζουν τους λάθρους
    και με αυτόν τον τρόπο απέτρεπαν να έρθουν κι άλλοι.
    Επίσης δεν έδινε χαρτιά στους λάθρους ,όσοι πιάνονταν στην ευρώπη
    δεν επιστρέφονταν στη χώρα μας.
    Ο Κούλης σου τους δίνει χαρτιά, σπίτι, ρεύμα,φαί,ίντερνετ,κάρτα ατμ
    και τους κατσικώνει εδώ
    θέλουν δε θέλουν.

    Εν ολίγοις ,πιο πατριώτες ήταν οι ζαίοι συγκριτικά με τους νου-δούλους….

  11. Και τι ακριβώς καταγγέλει το κομματόσκυλο; Ότι πέρασαν οι άπλυτοι του τσίριζα από την γειτονιά του;;; Το ίδιο είστε . Μην κανείς πως δεν άκουσες το θα παταξω τον νατιβισμο του γουρλομάτη προεκλογικά , φάε τώρα στην μάπα τους αραπαδες που πηδάνε στο μπαλκόνι σου και σκίζουν τέντες με αφορμή μια διαδήλωση , σε μια άλλη στιγμή θα πηδήξει μέσα και θα σας κόψει και τα κεφάλια . Κατάλαβες τώρα γιατί δεν έπρεπε να κανείς πως δεν άκουσες το ” θα παταξω τον νατιβισμο” ;;;;;;;;;;;;;;

  12. Ο τσύριζα είναι καρκίνος στο σώμα της Ελλάδος

  13. Αν σιχαθηκε τους Κουμουνιστες γιατι ψηφιζει ΝΔ .Δεν εχει καταλαβει οτι και η ΝΔ ειναι μια ακομη εκδοχη του κουμουνισμου?

Comments are closed.