ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΕΤΣΙ – ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ – “ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κοινοποίηση:
putin555

Η Ρωσία υποχρεώθηκε να εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας εν είδει αντιποίνων για ανάλογες επιθέσεις από το Κίεβο, υποστήριξε σήμερα ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Δυστυχώς, δεχθήκαμε πρόσφατα μπαράζ επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές μας και ήμασταν υποχρεωμένοι να απαντήσουμε», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Πούτιν υποστήριξε επίσης ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις εξαπολύθηκαν στο πλαίσιο της εκστρατείας με στόχο την «αποστρατιωτικοποίηση» της Ουκρανίας, καθώς έπληξαν εμμέσως την ουκρανική στρατιωτική βιομηχανία. Οι ρωσικές δυνάμεις, είπε ο Πούτιν, απέφυγαν τέτοια πλήγματα στη διάρκεια του χειμώνα «για ανθρωπιστικούς λόγους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Ουκρανία ειχε τα περσσοτερα πυρηνικα οπλα της Σοβιετικης Ενωσης.Η Ευρώπη ζητησε να αποσυρθουν για να ειναι ασφαλης.Τωρα να τα αποτελεσματα.Αν τα ειχε θα κουνιοταν ο Πουτιν.Χρειαζεται και λιγη ιστορια.Τωρα οι ευρωπαιοι φοβουντε καθοδο της Ρωσιας και τρεχουν να βοηθησουν την Ουκρανια για να σταματησει την καθοδο.Ευτυχως υπάρχει το ΝΑΤΟ.

  2. Παιδιά με όλο το σεβασμό και χωρίς να το παίζω έξυπνος πηγαίντε να κάνετε κανα μεροκάματο και αφήστε τι θα κάνουν όλοι υπόλοιποι..η ζωή θέλει και λιγάκι καλοπέραση κι άμα δεν έχεις λεφτά στην τσέπη φεύγουν τα χρόνια τζάμπα..

  3. Γ@μα τους ασαλιωτα Βλαδιμηρε και ξεκινα απο τον Πελασγο εδω μεσα……

  4. Καφτους ρε Βλαδιμηρε να τελειώνουμε με τα καθάρματα της Ουκρανίας…
    .

  5. Πηδά τους Βλαδίμηρε χωρίς σάλιο.
    Άλλωστε χάρη θα τους κανεις.

  6. Βλαδίμηρε να θυμάσαι ότι ο ελληνικός λαός είναι μαζί σου,δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς που μας κυβερνούν……

Comments are closed.