ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – Εξωφρενική πρόκληση του Ιγνάτιου – Πήρε την λαθροδήλωση και την…

Κοινοποίηση:
sev_ign_metanastes

Σε διατεταγμένη υπηρεσία φαίνεται ότι είναι ο Μητροπολίτης Δηητριάδος Ιγνάτιος αφού εδώ και λίγη ώρα ανέβασε την λαθροδήλωση και στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης.

Να θυμίσουμε τι ακριβώς είπε:

«Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται την προσφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες. Για μένα αυτός δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Ορθόδοξος. Η Ορθοδοξία περιθάλπει όποιον άνθρωπο από όπου και αν είναι. Αυτό σημαίνει Χριστός. Όσο θα κηρύττουμε τον Χριστό αυτό θα το κάνουμε πράξη» υπογράμμισε στον ραδιοσταθμό Alpha ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Συμπλήρωσε ότι «στους πρόσφυγες και τους μετανάστες είναι ο Χριστός σήμερα. Αυτόν τον Χριστό διδάσκουμε… Θα είμαστε υπόλογοι αν δεν τον υποδεχτούμε. Μόνο με αυτόν τον Χριστό μπορούμε να γιορτάσουμε πραγματική Ανάσταση το Πάσχα».

«Όταν είδα να ανοίγουν παρεκκλήσια στα νησιά για να μπουν οι άνθρωποι, ήταν η αγιότερη πράξη που υπήρξε. Ακόμα και την φυσική εικόνα, το ξύλο, όπου και αν την βρούμε, θα την πάρουμε, θα την καθαρίσουμε και θα την βάλουμε σε ένα καλό σημείο του σπιτιού μας. Έτσι είναι και ο άνθρωπος. Βεβαίως έχει πόνο, κόπο. Όσο και αν μας λοιδόρησαν εμάς τους Έλληνες, δικαίως τώρα στρέφουν όλοι τα μάτια και λένε ότι οι Έλληνες είναι άνθρωποι» ανέφερε ο κ. Ιγνάτιος.

Τα σχόλια δικά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τρίζουν τα κόκαλα του Χριστόδουλου στο Α΄Νεκροταφείο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!! ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!
    ΕΔΩ ΤΡΩΕΙ, ΠΙΝΕΙ & ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΟΧΙΚΗ ΒΙΛΑ & ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, ΛΕΕΙ ”ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ” & ΒΡΩΜΙΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ & ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ (ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ) ΓΙΑ ΤΟ ‘ΘΕΑΡΕΣΤΟ’ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ & ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
    ΠΟΙΟΣ?!?
    Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ & ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ?!?
    ΠΟΙΟΙ?!?
    Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΗ ”ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”?!?
    Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ΛΙΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) Ή Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ – ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ – ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ – ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ – ΨΕΥΤΟΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ?!?
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, Ο ΄ΛΥΚΟΣ’ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΑΥΛΗ’ – ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ!!!

  2. `ΒΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑΕΡΗΜΟΚΛΗΣΙΑ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΛΗΣΤΩΝ Κ ΑΝΟΜΩΝ? ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΑΝΟΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ Κ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙΣ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ? ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΝ ΖΩΗ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ Κ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ
    ΠΟΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ? ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΜΑΓΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ ΝΠΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΓΕΥΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ? ΜΕΤΑΝΝΟΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΥΡ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ

  3. « Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον που αρνείται να ζήσει χωρίς κλιματιστικό 24/24ώρο, χωρίς οδηγό, οικιακή βοηθό, δεν έψαξε ποτέ του να βρει εργασία γιατί οι απόφοιτοι εκκλησιαστικών ακαδημιών διορίζονται μισθωτοί άπαντες και ισχύει ότι και στο Ελληνικό διεφθαρμένο δημόσιο με τους “μεσολαβητές” για διοικητικές θέσεις, χωρίς αχθοφόρο, έτοιμο καθημερινά μαγειρεμένο ζεστό και πάντα φαγητό, τραπέζι που δεν θα σκουπιστεί ποτέ από το ίδιο γιατί υπάρχει ο τραπεζοκόμος και η οικιακή βοηθός, πόσιμο εμφιαλωμένο αγορασμένο νερό, ρούχα που θα τα πλύνει και στεγνώσει σιδερώσει οικιακή βοηθός, δεν μπορώ να δεχτώ να με εκπροσωπεί κάποιος και να το λέει δημόσια που ποτέ εγώ/εμείς δεν του δώσαμε κανένα δικαίωμα να μας εκπροσωπεί και να λέει αντί εμάς, ποτέ μα ποτέ.

    Άμα θέλει ο ρασοφόρος αυτός να κάνει πράξη όσα λέει ας φιλοξενήσει στο σπίτι που μένει και ας το γεμίσει τελείως με συγκεκριμένους αλλοδαπούς που αναφέρεται, και να ζήσει με αυτός σε όλο το υπόλοιπο της ζωής του, ας πουλήσει τα πάντα που του ανήκουν και ας τα χαρίσει σε αυτούς, ας σταματήσει τώρα που τα λέει αυτά και ας απολύσει όλο το πολιτικό και κληρικό προσωπικό που του προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες, και ας κάνει όλες τις υπηρεσίες αυτές ο ίδιος του και μετά να μιλάει. Δεν τον διόρισε κανείς κυβέρνηση, και με το εαυτό του και την εξουσία που του έδωσαν κάποιοι ας κάνει ότι θέλει, με άλλους ανθρώπους και τις κυριότητες του δεν έχει λόγο να μιλάει και δεν έχει δικαίωμα να λέει τίποτα». Τότε θα πω και εγώ εύγε, μπράβο στο ανθρωποειδές αυτό, είδε κανείς να λέει εννοεί και πράττει ότι και ο Χριστός; Ποτέ »

Comments are closed.