“ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ κ’ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ”. Επετειακό τεύχος: ” Βρωμερός εσμός φύτρας δοσίλογων, ρουφιάνων, ριψάσπιδων, θέλει κλάδεμα και φωτιά και τσεκούρι. Να μαυρίσει η γη, να μη μείνει τίποτα όρθιο…”

Κοινοποίηση:
exofillo24-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1856, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια Αλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης 24 και Πέμπτης 25 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser24-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo24-3

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αφου φτασαμε σε σημειο να παρακαλαμε τους νεκρους ηρωες να καθαρησουν για εμας… Που εφτασε η ξεφτιλα μας ως νεοελληνες.. Αχρηστοι ολοι μας

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΥΛΟ…ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΚΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

  3. Ο Κολοκοτρώνης ειναι ο Μητσοτάκης με μουστάκι;

  4. Οι προδοτες ζοριζονται με τους ηρωες γιατι δεν μπορουν να τους φτασουν. Εδω για να βγουν εξω θελουν τη μιση αστυνομια να τους φυλαει, πως να μη ζηλευουν τους ηρωες που δεν φοβουνταν τους τουρκους. Και επειδη τα βοθροκαναλα των καναλαρχων μιλανε για ταξικη επανασταση, η επανασταση ηταν εθνικη. Ταξικη θα ηταν σημερα λαμογια δημοσιογραφοι αλλα δεν μπορει να γινει γιατι εσεις οι αριστεροι με τις δεξιες τσεπες υποστηριζεται τους σημερινους κοτσαμπασηδες για να ειστε αρεστοι στα αφεντικα σας. Δειτε τα καναλια που δικαιολογουν οσα εγκληματα κανει η κυβερνηση σε βαρος των εγκλειστων ελληνων και κατα τα αλλα η πλειοψηφια των δημοσιοφραφων ειναι …αριστεροι.

  5. ελάτε να τα πάρετε.. ΕΛΑΑΑΤΕΕ!!!

    στεφ κάνε καμιά εκπομπή με τον κ. Πρέκα μέρες που είναι.

    επιβάλλεται.

  6. Το μυστήριο
    Το παζλ άρχισε να συναρμολογεί ο κύριος Πατούλης, πριν από τρεις μήνες όταν, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας του, ανακοίνωσε στη σύζυγό του την απόφασή του να μείνει μόνος.
    Ο Πατούλης δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει αν είναι bi. Πάντως σίγουρα τη πηδούσε και καμιά φορά την Πατουλαινα παρ’ όλο που μετά από τόσα χρόνια γάμου υπάρχει αδελφοποίηση των συζύγων.
    Τώρα που μπαίνει στην εμμηνόπαυση και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία στατιστικά αποδεικνύεται ότι επιδεινώνονται με την εμμηνόπαυση λόγω πτώσεως των ορμονών τη σουτάρει.

  7. Και γιατι να σηκωθει ρε μαλακες ανεγκεφαλοι ο ανθρωπος.. 10 εκατομμυρια αχρηστοι ειμαστε και περιμενουμε να σηκωθει ο νεκρος… ρε αι στο διαολο βλαμμενοι. Να σηκωθει ο ανθρωπος να παει παει απο συγκοπη με τους ανικανους που θα δει γυρω του.. Ουστ μαλακες

  8. «Καθίσταται υποχρεωτική η διεξαγωγή rapid test δύο φορές την εβδομάδα σε όλο το προσωπικό -ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, λοιπότων Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ, που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
    Αυτο δε το κάνουν μόνο για τη στοχοποιηση των ανεμβολιαστων ατόμων του υγειονομικού προσωπικού αλλά και για πωλούνται τα τεστ που αγόρασε ο Κούλης από τη SIEMENS.
    Αυτό είναι ένα μέτρο το οποίο θα εφαρμοστεί και σε όλους τους Έλληνες πολίτες μετα από τους μαζικούς εμβολιασμούς. Εφ’ όσον το πιστοποιητικό εμβολιασμού περιλαμβάνει και τα τεστ άσχετα αν είναι κατά (50-60)% αναξιόπιστα όλοι οι εργαζόμενοι όσοι δεν απολυθούν δλδ θα το υποστούν.

  9. Τη να σηκωθει ρε…..αν σηκωθεί και σας δει τι τουρκοσποροι που είστε θα βάλει το καριοφίλι στον κρόταφο και θα αυτοκτονήσει…..για σας τους τουρκογυφτους ανώμαλους πολεμήσαμε……

    1. Ρε αλλογενή βάρβαρε σκασμός. Η επιχείρηση κατά της τιμής των Ελλήνων θα τιμωρηθεί ανελέητα.
      Σε κατωτέρω ανάρτηση γράφει ότι και οι 5000 Εβραίοι της Πελοποννήσου κατεσφάγησαν από τους εξεγερμένους Έλληνες.
      Λοιπόν σιωπή, γίνεσθε αντιληπτοί.

  10. Η Ελλάδα δεν ελευθευθερωθηκε και ποτέ… Οι Έλληνες ξεκίνησαν την επανάσταση αλλά μετά έγινε εμφύλιος… Με την ναυμαχια του Ναβαρινο που έγινε από τυχαίο γεγονός ξεκίνησε η ναυμαχια οι ξένοι νίκησαν αλλά έχασαν σχεδόν όλο το στόλο 80 πλοία κ πόσους χιλιάδες ναυτες Και έτσι επέβαλελαν να παραδώσουν κράτος στους Έλληνες αλλά στην ουσία σε αυτούς…. Δολοφονησαν το Καποδίστρια φυλάκισης κ κυνηγησαν τους Ήρωες και τοποθετησαν δικές τους οικογένειες σαν αυτους τους κοτσαμπασιδες στην φωτογραφία να κάνουν κουμάντο κ αυτοί να τρώνε τα χοντρά λεφτά από τους ραγιαδες

  11. O Γέρος του Μωριά στα απομνημονεύματα του γράφει ότι δεν φοβήθηκε τον αλβανό Ιμπραήμ και τους αραπάδες του αλλά τους προσκηνυμένους, αυτούς που υπέγραφαν το σχετικό έγγραφο, το προσκηνυτάριον, με το οποίο εδἠλωναν υποταγή στον σουλτάνο.
    Γι αυτούς το φωτιά και τσεκούρι,άλλους έκαψε ζωντανούς και ετέρους τους άνοιξε το κεφάλι στα δύο με τσεκούρι.
    Η πιο ωραία στιγμή του Αγώνος η εκπόρθηση της Τριπόλεως τον Σεπτέμβριο του 1822. Εσφάγησαν οι μουσουλμάνοι, Έλληνες προδότες και οι 5000 Εβραίοι της Πελοποννήσου, που είχαν καταφύγει στην περιτειχισμένη τότε Τρίπολη.

  12. Στεφανε ακουγεται πως το 80% και βάλε των ασθενων στις ΜΕΘ και στα νοσοκομεια, ειναι στην πλειοψηφία αλοδαποι και οχι ελληνες…
    Κανε σε παρακαλω ενα ρεπορταζ να μαθει ο κοσμος γιατι τον κλεινουν μεσα…

  13. Τα “παρμένα”τους κεφάλια…..κάθε πρωί στα μανταλάκια!!!!
    ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΧΉΣ
    ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΙΣ ΖΩΈΣ ΜΑΣ……&……….
    “ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ. ….στην…….ΠΑΝ-ΆΓΙΑ…….ΑΙΏΝΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ”
    *****Σε ΌΛΕΣ&σε ΌΛΟΥΣ σας……ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ….ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ

  14. «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ»…
    ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΚΑΚΕΛΑΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ! ! !
    Σε μια Ελλάδα, που από την απελευθέρωση της από μια χούφτα Ηρώων από τον Τούρκικο Ζυγό …. τα κόμματα που την κυβέρνησαν ΤΗΝ ΧΩΡΑ (φέρνοντας ίντριγκες και Εθνικούς διχασμούς) ήταν το ΡΩΣΙΚΟ το ΓΑΛΛΙΚΟ και το ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και φυσικά ΠΟΤΕ κάποιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…
    -Σε αυτή την Ελλάδα, φέτος θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 χωρίς την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, αλλά με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων (που μέσα στη φτώχια μας θα τους πληρώσουμε την καλοπέραση) από τις χώρες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και την ανεξαρτησία μας, αφού ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ (υπερπολλαπλάσια) ΕΩΣ ΧΘΕΣ ! ! !
    -Σε αυτή την Ελλάδα, φέτος γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως που οδήγησε την Χώρα στην απελευθέρωση της από τον Τούρκικο ζυγό, ενώ οι υποταγμένοι της Καγκελαρίας ετοιμάζονται να δώσουν πίσω το μισό Αιγαίο, αδιαφορώντας για τα ποτάμια αίματος που χύθηκαν για να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ….
    -Σε αυτή την Ελλάδα φέτος, γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως με αυτοδιωριζόμενη υπεύθυνη του εορτασμού την ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ, ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ για να γιορτάσει μαζί με τους υπηκόους ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, μια που οικονομημένοι λοιμωξιολόγοι που κατ εντολή των ΠΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ μήπως και στεναχωρηθεί Σουλτάνος φίλος τους.
    -Σε αυτή την Ελλάδα, φέτος γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, όταν πάνω από 18000 επιστήμονες ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ οι φωστήρες που σώζουν την Ελλάδα μόνο με λόγους στα ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ τους εξόρισαν με τον τρόπο τους και δουλεύουν εκτός της Χώρας…
    -Σε αυτή την Ελλάδα, φέτος γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως, με την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου που έσκισε και ποδοπάτησε μαζί με μερικούς άπλυτους δήθεν επαναστάτες -σε δημόσιο χώρο-, την εικόνα της Παναγίας να είναι ακόμα στη θέση της και να την πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.
    -Σε αυτή την Ελλάδα φέτος, γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως μαζί με τις “ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ αφού οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας ανέβασαν στο facebook την σημαία τους αντί της Ελληνικής στον «Όρκο των αγωνιστών» του Βρυζάκη, χωρίς κανείς κυβερνητικός παράγοντας ή εισαγγελέας να βγάλει άχνα, την ώρα που αυτοί απαιτούν σεβασμό από την κοινωνία για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, όταν δείχνουν κατάφωρη ασέβεια σε όσους σέβονται την ιστορία αυτού του τόπου.
    -Σε αυτή την Ελλάδα, φέτος γιορτάζουμε 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως με το εξώφυλλο στο ένθετο περιοδικό BHMAgazino της κυριακάτικης εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» του ομίλου Μαρινάκη, όπου στην θέση των ηρώων της Επανάστασης του 1821, έχουν τοποθετηθεί ξένοι ηγέτες της ΕΕ, όπως της Βρετανίας, της Ρωσίας κλπ, ενώ η απόλυτη ύβρις είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εμφανίζεται ως στρατηγός Μακρυγιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Μπόρις Τζόνσον ως λόρδος Μπάιρον, ο Εμανουέλ Μακρόν να είναι «ντυμένος» Καποδίστριας, ο Μάριο Ντράγκι να παρουσιάζεται ως Ανδρέας Μιαούλης και πάει λέγοντας…
    Τελικά από εκεί, μόνο αγαπημένος τους Λιγνάδης λείπει ! ! !
    Για αυτό, είναι περίεργο … πως τελικά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, μπορούν να χωράνε σε μερικές λέξεις που αφορούν τον εορτασμό των Ελλήνων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως…..
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  15. Το ποιο ωραίο πρωτοσέλιδο ever….κόψιμο τα κεφάλια κ μετα πάτημα στο λαιμό να βγαίνει η γλώσσα….Γιατί; αυτοί ξέρουν!!!

  16. στεφανε βαλε κανα cd το σ/κ στην εφημεριδα ρε συ με τιποτα κλεφτικα παλια παπασιδερη και τετοια που να μιλανε για τους ηρωες του 21

Comments are closed.