ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 24ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ – ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Κοινοποίηση:
ermou

Στο χειρουργείο μπαίνει εσπευσμένα η 24χρονη κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άντρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα μπαίνει στο χειρουργείο με τραύματα στον πνεύμονα ενώ φαίνεται να έχει σπασμένο πλευρό και ρήξη διαφράγματος.

Συγκεκριμένα, η τραυματίας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό με αιμορραγία που προκλήθηκε από δυο πολύ βαθιά μεγάλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη στο ύψος της καρδιάς.

Δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει η ζωή της, και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, η κοπέλα είναι 24 χρονών και σπουδάζει ναυτιλιακά. Αυτή την ώρα, η νεαρή βρίσκεται στο χειρουργείο.

Η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για το συμβάν περίπου στις 13:30.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου και μετέφερε το θύμα στον Ευαγγελισμό, με βαθύ τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο δράστης, 32 χρονών, Ιρακινός, ο οποίος και συνελήφθη, χρησιμοποίησε μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Όταν έκανε την πράξη του, φώναζε ότι είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι’ αυτό τη μαχαίρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

67 Σχόλια

  1. Άκουσε κανείς τις metooδες να λένε κάτι για την απόπειρα γυναικοκτονίας; Που σε λίγες ώρες ή μέρες να γίνει και κανονική ανθρωποκτονία αν δε τα καταφέρει. Που είναι αλήθεια όλες αυτές οι τρελές με το μωβ μαλλί να στήσουν πανό και να διαμαρτυρηθούν έξω απ’ το κρατητήριο. Α ξέχασα στο ισλάμ κάνουν μόκο. Μόνο ο στρέιτ λευκός άντρας με την τοξική αρρενωπότητα του ενοχλεί.

  2. κεντρο της αθηνα και δν τον σαπακιασαν μετα την επιθεση οι νεοραγιαδες λουλουδες αριστερες νεοναζιστικες αδερφες πουχουμε για συμπολιτες γτ συνελληνες μας δν ειναι…οπου βρισκουμε αντιφακλανα κεερφαδερφη ανταρχιδι και συντροφο κουμουνιστη πρεπει να τον βαζουμε να δαγκωνει το πεζοδρομιο και αφου τραγουδαμε τον εθνικο υμνο να παταμε με δυναμη κατω τη ελληνικη μποτα μας…και οτι μεινει απτο σκουπιδι το πεταμε στο κομπακτορα του δημου αθηναιων δλδ του δημου των νεοναζι αριστερων παιδοφιλων βρεφοφαγων λοατκι πλας!

  3. Δώθηκε το Start αλλά ακόμα η αρχή.Ετσι θα σφάξουν τους δειλους Αθηναίους του ΤikTok οι λάθρο.Δεν πολεμούν για την Ελευθερία τους και κάθονται στις οθόνες.Θα τους εξηγήσουν το όνειρο τώρα οι Ταλιμπαν.

  4. Κάτι έχει ξεκινήσει, στήνονται τα πιόνια στις θέσεις τους…

    Υπουργείο κοινωνικής συνοχής…τι σας προαναγγελει?

  5. Αυτά και χειρότερα έκαναν οι αλλαχμπάρηδες στο Super Nova. Αλλά οι Ισραηλινοί δεν είναι φλούφληδες σαν και εμάς. Δεν θα αφήσουν ούτε εναν μαχητή της Χαμάς ζωντανό.

  6. Στέφανε, τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών που τους φυλάνε καμία πενηνταριά μπράβοι, μιλάνε για ψυχολογικά προβλήματα του Ιρακινού όταν ο ίδιος φώναζε ότι είναι τρομοκράτης! Ακόμα και οι τούρκοι θα παραδέχονταν Ισλαμική τρομοκρατία και τα τουρκοκάναλα γελοιοποιήθηκαν πάλι! Το ίδιο και οι ανθέλληνες καναλάρχες που κάνανε τάχα τους δεξιούς αλλά είναι φιλότουρκοι και φιλοισλαμιστές και σίγουρα παίρνουν μίζες από Τουρκία και Κατάρ!

  7. Έχει ξεκινήσει ήδη… Ας πρόσεχατε πρωτευουσιανοι, τα καλύτερα έρχονται!!

  8. Ξεκωλιάρη Καιρίδη που να μη προλάβεις να ξημερώσεις παλιοαδερφάρα

  9. Αν υποθέσουμε, πως το άτυχο κοριτσάκι είχε χάσει τη ζωή του. Ποιος θα ευθύνονταν γι΄ αυτό; Ο τρελάρας Ιρακινός; Ο Ελληνικός Στρατός που δεν φυλάει τα σύνορα; (γιατί μη μου πείτε πως ο ψαχάκιας ήρθε καθ΄όλα νόμιμα στη χώρα). Το λιμενικό; Η αστυνομία; Οι ΜΚΟ; Οι πολιτικοί; Οι τελωνιακοί; Η δικαιοσύνη; (που πιθανότατα να είχε αφήσει τον αλλοδαπό ελεύθερο να αλωνίζει, αντί να τον απελάσει, μιας και πιθανώς να είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν). Τα σκληρά ναρκωτικά που κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας; (με πιθανότητα ο Ιρακινός να είχε πάρει τις πρέζες του). Τέλος πάντων, ποιος θα ευθύνονταν και τί θα λέγαμε τώρα στους γονείς της κοπελίτσας; Ελάτε…..σκεφτείτε…..το ξέρετε….έλα λίγο….τ΄ όχουμε……Να το πάρει το ποτάμι; Η κοπελίτσα που δεν πρόσεχε!!!!!

  10. η κοπελα ειναι ελληνιδα ή αναρχομπολσεβικα υπερ των λαθρο??????

    1. Ψεκασμενη Ουγκανη σαν εσένα ήταν ρε τρόμπα

      1. δικια σας κνιτισα αξουριστη βρωμιαρα μπολσεβικα ταξικη αδερφη με τον αραψ σου, σαν τη σταλινάρα κουτσουμπα λενε ηταν ρε εαμοβουλγαρε!

      2. αμα ηταν νεοναζι αντιχριστη μπολσεβικια,δικια σας δλδ καλα να παθει!

      1. μαμακιας και μαλακιας ονομα και πραμα…τραβα βιασε και σφαξε τη μανα σου αναρχοαπλυτο αριστερο νεοναζιστικο σκουπιδι!

  11. Δε θέλατε κασιδιάρη ούτε για δήμαρχο ε; Να σας κόψουν το λαρύγγι τώρα, μες το κέντρο της Αθήνας.

  12. Στέφανε ήταν τζιχαντιστής και είπε ότι είναι τρομοκράτης. Και τα τουρκοκαναλα των εφοπλιστών πάνε να τον βγάλουν τρελό! Γιατί δεν μαχαίρωσε καμία μουσουλμάνα με μπούρκα και έσφαξε με μαχαίρι 24 εκατοστών την Ελληνίδα;

  13. Που ναι αυτό το @ρχιδι ο Καιριδης να λογοδοτησει……..ωεο η πουστρ@

  14. ….θα πατάξω τον Νατιβισμο!!!!!!
    ( και εγώ και όσοι στρογγολοκαθησουν στις καρέκλες που μας διορισαν τα διεθνή πλοκάμια του σατανά)

  15. Periergh sumptosh einai oti sth Polonia egine taxa atuxhma shmera me travmaties.Paliotera oi moamethanoi xrhsimopoiousate oxhmata px gallia germania se apopeires tromokratias. Uparxoun ekatontades peristatika se Agglia Gallia Germania apo to2015 osto2021 katagegramena. An o suliftheis 33xronos exei katagoghs apo teties xores isos de einai atuxhma alla Kati allo…

  16. Ο τύπος είναι φανατικός μουσουλμάνος που
    Θέλει τις γυναίκες με μπουργκα και χωρίς μακιγιάζ….
    Και έβγαλε μαχαίρι για να τιμωρήσει μια αθώα Ελληνίδα για την εμφάνιση της…
    Μόνο με εκτέλεση θα καταλάβει τον νόμο στην πραξη….αν τον αφήσουν θα κάνει τα ίδια…

  17. Μητσοτακαρε κεφαλοκυνηγε και βρωμοπουστα Καιριδη Αι Σιχτιρ στο φιναλε! Εδω ειναι Ελλαδα ! Παρτε τους “επενδυτες” σας που κονοματε και αντε στο διαολο!

  18. Γιατί εσείς εκεί στο μακελειό κρύβεται το πρόσωπο απο το αλλοδαπό

    1. γιατι ειναι συστημικοι κ αυτοι… φιλαρακο…. μιλαμε γι τρομοκαρτικο χτυπημα με ομολογια κ δε το λενε καν

    2. Τι το θες το πρόσωπο; την βρίσκεις με φωτογραφίες αλλοδαπών ατιμουλη;;

  19. Μισέλ τον παίρνεις καθόλου ρε βαψομαλλιά;

  20. Ο τελευταιος που φταιει ειναι ο Λαθρο . Ο Πρωτος ειναι : ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΣΑΜΑΡΑΣ , ΓΑΠ , ΤΣΙΠΡΑΣ , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ , ΚΟΥΒΕΛΗΣ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ , ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ , ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ , ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ , ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ , ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !
    Οταν ζεις σε μια χωρα με μισθο 10 ευρω τον μηνα κ σου πουν , ελα εδω να παρεις 8 επιδοματα , τζαμπα ρευμα , νερο , θερμανση , μια δουλεια 1000 ευρω τον μηνα κατα Προτεραιοτητα κ το Προεδρο να φωνασκει ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ …… τοτε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ !!!! Το θεμα ειναι , για παραδειγμα ο Βελοπουλος , αν εκλεγει , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ;;;; Θα σας πω εγω …. ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

  21. ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΨΩΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥς ΘΕΛΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥς ΒΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥς ΣΤΙς ΔΙΚΕς ΤΟΥς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΔΥΠΛΑ

  22. Μην τυχόν και τον απολαύσετε ; Μην διώχνετε τις επενδύσεις από την χώρα.

  23. απο την μαζικη καθοδο λαθρο το 92 και το αδειασμα που μας εκαναν οι πολιτικοι πολυ απλα επαψα να ψηφιζω πουστροδημοκρατικο τοξο ας κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι του εκλογικου σωματος εκτος και εαν ακομη δεν βλεπουν οτι ο εχθρος ειναι εντος των τοιχων

  24. Ε ρε και να ήταν επί Σημίτη τι θα λέγανε οι Βοριδοπλευρογεωργιλαδηδες; Τώρα δεν ζητάνε απελάσεις, γίνανε σαν τον Τσιπρα στη νδούλα!

  25. Τα παραπονα σας σε αυτους που τους δινουν δουλειες αλλα και σε αυτους που πηγαινουν στα μαγαζια τους που εχουν ανοιξει και ψωνιζουν και τους δινουν λεφτα

  26. Αδελφια πρεπει να καταλαβετε ολοι οτι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ξεκιναει απο την Ελλαδα κ οχι απο την Καλιφορνια – Νεα Υορκη !!!! Εαν περασει αλλη Ορθοδοξη Χωρα το Νομοσχεδιο της Πουστιας , θα κατσω να με γαμησετε . Οι Τσεχοι , η Mega Gangbang Χωρα Πορνων κ Βαρβαρων , απερριψε το Νομοσχεδιο !!! Οταν ξυπνησετε κ αυτο που ολοι σκεφτομαστε καθημερινα γινει πραξη , τοτε θα αλλαξουμε πορεια . Οσο τους κοιταμε τοσο θα μας σκλαβωνουν .

  27. Η Ελληνική Λύση ειναι ηδη στο 10% και βαλε. Δωστε ενα 25-30% οσοι εχουν τα αντερα να δουμε πραγματικη αλλαγη

  28. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ?

  29. Το λεγαμε απο παλια, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ

  30. και αντικατασταση πληθυσμου και εκκαθαριση, 2 σε 1. Σιγουρη επένδυση Ελλαδα 3.0

  31. Περισσότερα δικαιώματα στους λοάτκι με ταυτόχρονη αύξηση των μεταναστών. Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις, σύμφωνα με το οθωμανικό δίκαιο.

  32. Οπου δείτε βουλευτες του Συριζα κ ΝΔ γιαουρτοστε τους η Λιθοβολήστε τους για την καταντια μας

    1. Tου ΠΑΣΟΚ οχι?Γιατι τα ιδια σκ@τα ειναι κι αυτοι

  33. Ειναι τζιχαντιστικη επιθεση και πανε να τον βγαλουν δηθεν τρελο,οτι κανουν οι γενοκτονοι και στην ευρωπη ,σφαζουν τον κοσμο οι αλαχμπαρηδες απο την μια και τους κουβαλανε καραβιες οι προδοτικες κυβερνησεις απο την αλλη, με τις υγειες σας.

  34. Ίσως πρέπει να βγουν μερικά τάγματα και όπου δουν ιρακινοπακιστανό να τον στέλνουν για πιλάφια…

  35. Έχετε υπόψιν ότι ένας από τους δράστες, ανήλικος κατά δήλωση, που σκότωσαν το παιδί στον λόφο του Φιλοπάππου είναι ήδη έξω εκτίωντας τα 3/5 της ποινής. Αρχικά 10 χρόνια αλλά μετά 8 λόγω αλλαγής των ποινών στον πανικό κώδικα τοη Συριζα.

    1. Ωραια οι γονεις ξερουν ποιος ειναι , ας πληρωσουν καποιον να τον κοψει φετες κ να τον πεταξει στα ποντικια να τον φανε . Οταν δεν υπαρχει δικαιοσυνη κ αφορα στο παιδι σου , αναλαμβανεις εσυ να αποδωσεις δικαιοσυνη .

  36. 41 ΤΑΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑΤΙ ΝΔ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

  37. Ελληνεζοι υπανθρωποι διαχρονικά ψηφίζετε το δημιοκρατικο λοατκι τόξο.
    Καλό αφανισμό.
    Τόσα χρόνια οι αλβανοι κ τα λοιπά κατακάθια από ισλαμικες χώρες σκοτώνουν κλέβουν κλπ.
    Αλλά η χρυση αυγή πήγε φυλακή επειδή ψοφησε ένας τουρκογυφτος τραπερ.

    Χίο πέρασε το σχόλιο.

  38. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
    ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!!. ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΜΕ… ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝ….. …

  39. Μήπως με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καλύτερα?? Η με το ΠΑΣΟΚ?? Μόνο με μια πατριωτική δύναμη θα καθάριζε η Ελλαδα

  40. ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ – ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ… ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ…

  41. δεν υπαρχει σωτηρια σ αυτο το τοπο.Το λαγαριασμο να τον στειλουν στο ιερατειο των βρυξελλων στους σορος, και στα ντοπια εκτελεστικα οργανα που μαζεψανε ολη τη σαρα και τη μαρα.Σε τι εφταιγε η κοπελλα , μπορουν να μας πουν?Αποζημιωση- το ελαχιστον- απ’αυτους πους τους εισαγουν στην ελληνικη επικρατεια

  42. φώναζε ότι είναι πράκτορας και τρομοκράτης, οπότε χρειαζόμαστε άμεσα περιορισμό των ελευθεριών μας και έναν επιπλέον αντιρατσιστικό νόμο επειδή θα πει κάποιος έξω οι λάθρο

  43. Ο Μιχαλάκης είναι σίγουρα καλά, τον φυλάνε & οι 300 σαν τα μάτια τους.
    Οι Πολίτες κινδυνεύουν καθημερινά από τους αχαΐρευτους “επενδυτές” που μαζέψανε οι 300 άχρηστοι.

  44. 41 . Φανταστειτε τι εχει να γινει με Predator , Προπαγανδα , Επιστολικη , 20.000 κ Προβατα . 61 κ πλεον φευγουμε απο την Νεοφιλελευθερη Σκατοτρυπα Χρεους Δολοφονων Μαφιοζων κ Λαθρο του Πλανητη .
    ( Αυτο το πραγμα που το παιζει Προεδρο κ η μονες δηλωσεις που κανει ειναι για Λαθρο Πουστηδες κ Ουκροναζι , τι εχει να πει ;;; )

  45. Ξεκίνησε να το παίζει τρελός. Ξέρει ότι έχει έρθει σε μια χώρα μπανανία. Θα του στείλουν δικηγόρο από τους καφρηλες του ΚΕΕΦΡΑ πώς τους λένε αυτούς τους απλυτους .

  46. Τον είπανε ότι θα πάει να δουλέψει στα χωράφια γιατί χρειάζονται εργατικά χέρια και θύμωσε. Αυτός ήρθε ως επενδυτής και όχι ως εργατης.

  47. Πατερα, μανα, αδερφια εχει;;;; τοτε ας κανουν αυτο που πρεπει….

  48. 32ΧΡΟΝΟΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ

    1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ

  49. Αρχησαν τα οργανα,μαζικες διαδηλωσεις οπου οι κουκουλοφοροι αγνωστοι εχουν τον πρωτο λογο και ρημαζουν μαγαζια ,σπιτια ,αυτοκινητα.Οι αδελφες κανουν παρτυ ……στο κεντρο ,και η Βουλη ασχολειται με αυτους για μηνες ,αλλα μακρια απο ακριβεια,ανεργεια,αδικια.
    Αλλοδαποι ορμουν στην μεση του δρομου και μαχαιρωνουν αθωους πολιτες.Γιατι δεν λετε την εθνικοτητα του ,το ονομα του ,πως ηρθε στην ελλαδα.Στο εξωτερικο αμεσως δινουν αυτες τις πλροφοριες.
    Ο νεος δημαρχος υπερμαχος των αλλοδααπων!!!!! και των λαθρων (Ζαιος γαρ) και φυσικα και των αδελφων ψυχων.
    Ποτε θα ερθει παλι η εποχη που οι ελληνες κοιμοντουσαν με ανοικτα παραθυρα και δεν κυκλοφορουσε Πακι η Μπαγκλα ουτε για δεγμα????

  50. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ!
    ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!!
    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑ ΙΕΔΩ ΠΛΕΟΝ !!!

  51. Και τώρα τι θα γίνει θα τον συλλάβουν και θα τον πάνε στον κυρ Εισαγγελέα; να του δώσει προθεσμία τι ψέματα να πει!!! Θα του δώσουν και χαρτί ψυχιατρικό και μετά τι όλα καλά!

Comments are closed.