ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ 10ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. “Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ”. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ “. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; Κ.ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ;

Κοινοποίηση:
sxoleio

Την οργή των γονέων έχει προκαλέσει η κίνηση μιας δασκάλας σε Δημοτικό σχολείο της Αθήνας να προβάλει στους 10χρονους μαθητές της, ταινία ερωτικού περιεχομένου μεταξύ αγοριών στην εφηβεία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές της δασκάλας επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση κι ανέφερε στους γονείς του, όλα όσα είχαν συμβεί την ώρα του μαθήματος. Αναστατωμένοι οι γονείς από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού τους, κατήγγειλαν την κίνηση της δασκάλας και ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς που ανέλαβε την υπόθεση,

«Οι γονείς του αγοριού που έκαναν την καταγγελία είναι εκπαιδευτικοί και αναστατώθηκαν όταν είδαν το παιδί τους να επιστρέφει από το σχολείο, την περασμένη εβδομάδα σε άθλια κατάσταση. Το παιδάκι ήταν σε κατάσταση σοκ, έκανε εμετούς και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν ταραγμένη. Οι γονείς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το παιδί τους κι όταν τον ρώτησαν, αυτός τους είπε:

«Η δασκάλα, την 4η ώρα του μαθήματος, μας έβαλε μια ταινία με τίτλο: «Τα αγόρια στο ντους». Το περιεχόμενο της ταινίας είχε αγόρια στην εφηβεία σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ έκαναν ντουζ και υπήρχε κι ένας εκπαιδευτής στην ταινία που τους έλεγε να γίνουν άντρες και να σκληραγωγηθούν» λέει  ο δικηγόρος της οικογένειας και συνεχίζει:

«Όπως καταλαβαίνετε, η ταινία αυτή σόκαρε τον 10χρονο μαθητή αλλά και τους υπόλοιπους μαθητές και εξόργισε τους γονείς. Για αυτό η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το θέμα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα. Την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήσαμε το εξώδικο στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας και να μας γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή, καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργείου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

96 Σχόλια

  1. Πλακωστε την δασκαλα στο ξυλο για να μαθουν τοσον η ιδια οσο και αλλοι μοντερνοι που στει δες τι θα πη Ελλαδα.
    Αφηστε τις πολλες ευγενειες και αν το εγκρινει η Κεραμεως η οχι και απαιτειστε να εκδιωχθει σπο το σχολειο.
    Κακως δεν αναφερετε και το ονομα της για να ειναι παραφειγμα προς αποφυγη
    Δεν παιζουμε με τις ψυχες των αγγελων
    Απαιτειστε εδω και τωρα δυναμικες λυσεις

  2. Αυτή είναι η παιδεία μας.Με αυτό το τέρας παλεύει χρόνια τώρα ο Νατσιός της ΝΊΚΗΣ ,ο μοναδικός από τους πολιτικούς που έχει κανονική δουλειά ως δάσκαλος και εμείς είμαστε έτοιμοι να τον απορρίψουμε!!

    1. που ξαφνικά φωτίστηκες και ανακάλυψες την νίκη και την επαινείς, που όλοι μαζί οι υποστηρικτές της δεν γεμίζανε ένα ταξί ..

      Αντί για αμερικανακια θα πρέπει να σας λέμε ελληνάκια, καλόπιστοι και κουτοπόνηροι μέχρι αηδίας.

      Δεν αφήσανε την λιακο με 10% να κατέβει και έγιναν μάγκες όλα τα κομματίδια που διαφημίζουν τα μμε και με τρελή διαφήμιση που θέλει τρέλα φράγκα, τίποτε δεν είναι τσάμπα

  3. Αίσχος.
    Δέκα δευτερόλεπτα από την σκηνή του μπάνιου, είναι αρκετά για να αηδιάσει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Η ταινία υποστηρίζει την ανοχή σε κακοποίηση, αν αυτή πηγάζει από τον κιναιδισμό.
    Αν αντί για αγοράκια, η ταινία παρουσίαζε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, θα έλεγαν τα ίδια οι υποστηρικτές της ταινίας;
    Προβάλλεται μία ξεκάθαρη ανωμαλία, πλην, υποστηρίζεται από ισχυρούς και κάθε κίνηση ενάντια σε αυτήν την λογική, τείνει αφανώς σε καταδίκη.
    Κρίμα, για όλους.

  4. Τώρα και τα coffee lab έβγαλαν διαφήμιση με πισωγλεντηδες. Μην ξαναπιειτε καφέ εκεί

  5. Μπορεί τα παιδιά στην ταινία απλά να παίζανε τις πιτσικουλιές και κάποιοι να τα κολλάνε άδικα ταμπέλες. Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε για να μη γινόμαστε και παρανοϊκοί.

  6. Παμε απλα:Η ταινια εγκριθηκε απο την Κεραμεως.Αυτα,οχι για κατι στοκαρισμενα τρολλτυπου Πελασγου,αλλα για καποιους που νομιζουν οτι ο Μητσοτακης των παιδοβιαστων,των μαστροπων,των δολοφονων και του τραφικινγκ εχει ηθικη ή κατι κοπριτες οπως η θεουσα της Παιδειας και ο σαλτιμπαγκος Θεομπαιχτης Αδωνις εχουν καμμια σχεση με τον Χριστο.

  7. Μόδα ήταν παλιά τα μουστάκια, και ξαφνικά όταν ήρθαν οι μεταρρυθμιστές έγινε μόδα να το ξυρίσουν όλοι, αλλιώς δεν ήταν μεταρρυθμιστές.

    Εεε και τώρα μόδα είναι καθώς παντού προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι είναι κουλ να είσαι @#$%. Το πρόβλημα είναι πως όταν περάσει η μόδα, το μουστάκι ξαναφυτρώνει αλλά αν π@#$%ψεις, δεν ξε-π@#$%στεύεις.

    Και είναι παμπόνηροι, όλες οι καμπάνιες στοχεύουν τα παιδιά, η διαφήμιση για το σαμπουάν ξεκίνησε με ένα παιδί, τα παραμύθια των τραβεστί ήταν στα παιδιά, η διαφήμιση της τσίχλας με τις λεσβίες ήταν για εφήβους/νέους, οι ταινίες και όλα είναι για παιδιά. εκεί στοχεύουν… να φτιάξουν τον κόσμο του αύριο στα μέτρα τους.

    Ρε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙA ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  8. Ο/Η Όταν κάποιος λέει έπαιξε μεγάλη π..στιά στα παιδιά λέει:

    και κυριολεκτεί πλήρως γιατί όντως τους έπαιξε την ταινία. Και μια απορία, γιατί ταινίες με ερωτικές περιπτύξεις ανήλικων είναι παιδική πορνογραφία και διώκεται ποινικά και όχι σε τέτοιες ταινόες. Το ίδιο και αν δείχνει ένα γέρος τέτοιες ταινίες σε μια δεκάχρονη θα είναι νομικά επιλήψιμο, αλλά όταν δείχνει κάτι ομοφυλοφιλικό σε 25 παιδιά 10 χρονών σε μια τάξη δεν είναι?

  9. Ο/Η Επειδή βρίζετε όλοι, η ταινία προτεινόταν από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ λέει:

    όπως γράφει και γνωστό θεσμικό σαιτ “πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ότι το φιλμ έχει εγκριθεί για να προβάλλεται μεν σε σχολεία, αλλά σε Γυμνάσια και Λύκεια.”

    Οπότε λέει ότι το πρόβλημα είναι ότι το έδειχναν σε 10χρονα, ενώ προορίζεται να το δείχνουν σε 13χρονα!!! (σου λέει τα μικρά τι να τα πουστ..ψω, ας ωριμάσουν κανα 2-3 χρόνια και μετά. Δεν βλέπουν ότι το πρόβλημα είναι ότι περνάνε λάθος πρότυπα.

    Υπάρχουν πολλές κοινωνικές ομάδες οι οποίες υφίσταντο διακρίσεις και ορθώς σταματησαν, αλλά ποτέ οι οι γυναίκες δεν προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους γυναίκες, οι έγχρωμοι δεν προσπάθησαν να κάνουν τους λευκούς έγχρωμους, οι υπέρβαροι να κάνουν προπαγάνδα να γίνουν οι άλλοι υπέρβαροι, οι τυφλοί να τυφλώσουν τους άλλους. Τους σεβόμαστε και μας σέβονται. Εκτός από μία κάστα.

    Τους π..δες, οι οποίοι θέλουν να τους κάνουν όλους π…δες. Αυτό είναι μοναδικό και δείχνει μια έχθρα και κακία προς το κοινωνικό σύνολο

  10. Μόνο ένα ζευγάρι; Οι υπόλοιποι τι κάνουν; Θα της έβγαζα ταντερα απτό κ@λο. Την απομάκρυναν; Μακελειό πες μας ποιο σχολείο;

  11. Πολύ σοβαρό. Στο ΕΚΔΑ/ΙΝΕΠ καλούν σε επιμόρφωση υπαλλήλους του δημοσίου τομέα με θέμα συζήτησης την καλύτερη αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ και πως να τους αποδέχονται και εξυπηρετουν.οι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς ρατσισμό. Μιλάμε για επιδοτούμενα προγράμματα. Γαμω τον ρατσιστικό σκατονομο που ψήφισε οκ ΣΥΡΙΖΑ και διατήρησε η ΝΔ. Μακελειό ψαξτο. Να δει ο κόσμος το ψήφισε

  12. Πάρτε μαλακες ΝΔ τώρα. Που όλο το υπουργικό συμβούλιο είναι παιδεραστές, μοιχοί, λουγκρες και τρανσλαβερ. Και ΣΥΡΙΖΑ με τους τραβεστί παραμυθακηδες στα νηπιαγωγεία και ταυτότητα φύλου στα 16.
    Πάρτε το χαμπάρι. Αυτή θαναι η καθημερινότητα μας πλέον.

  13. στην επόμενη τετραετία θα βάλουν τον μίχο να κάνει διαλέξεις σε σχολεία! Τι ‘ποιον μίχο’; Τον ξεχάσατε κιόλας, ε; Τον εξαφάνισε η λίστα πέτσα μαζί με την ατζέντα του με τους παιδόφιλους

      1. Oυγκα-ουγκα τενεκε, εσυ μπορεις να πιστεψεις οτιδηποτε

  14. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 2η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ 1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ??ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ??ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 4 ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ TOP ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΖΩ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ……ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ!!!!!

  15. Συνομωσίες συνομωσίες έτσι δεν λένε οι αψεκαστοι όταν τους τα λέμε εδώ και 20 χρόνια το λιγότερο; Πάντως γουστάρω πλέον ακόμα δεν ψιφισατε συνταγματικό τόξο και σας βάλανε την επόμενη κιόλας μέρα χέρι στα παιδιά σας χαχαχαχα κάποτε έκλαιγα που δεν ακούτε από εδώ και πέρα μόνο γέλιο ζω για την μέρα που θα σας πηδάνε τα παιδιά και τις γυναίκες σας μαζί και σας

  16. Δεν ξέρω αν θα είχα κρατηθεί και δεν θα τους τα είχα σπάσει όλα…

  17. Ψηφίστε ΝΔ σύριζα και πασοκ που έχουν ατζέντα λοατκι στο πρόγραμμα τους να γίνουν τα παιδιά σας φουστακια. Δηλαδή δεν γίνεται αυτο? Ο σύριζα η ΝΔ και το πασοκ δεν προωθούν τα αγόρια για φουστηδες? Δεν φωνάζουν τραβελια να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδάκια και τους δίνουν τάχα δώρα σημαιάκια με το σύμβολο των φουστηδων? Ο Τσιπρας τώρα προεκλογικά, δεν είπε πως εάν έβγαινε κυβέρνηση θα έφερνε νόμο όπου ένας φουστης να μπορεί να υιοθετεί παιδάκι? Για αυτό μόνο πατριωτικά κόμματα να αντισταθούμε στο ανώμαλο το άρρωστο και το αφύσικο. Νδ σύριζα και πασοκ είναι αντίθετα στην φύση είναι μετάλλαξη και υβριδια ανθρώπου. Και ποιο υγιεινό αληθινό και όμορφο ποιο είναι? Το προϊόν της φύσης ή ένα υβρίδιο μεταλλαγμένο? Για σκέψου. Γιατί αυτο γίνεται, υβρίδια ανθρώπου πολεμούν τον φυσιολογικό άνθρωπο τον Θεό και την φύση.

  18. αυτήν την κα@@@@α κάποιος να την κρεμάσει;;; να της σπάσει τα μούτρα;;;; για το ψυχολογικό έγκλημα που έκανεστις ψυχές των παιδιων, προφανώς για ικανοποιήσει τις διαστροφές της….. . μά την αληθεια δεν θα την λυπηθώ.
    ησαυρεως πράκτωρ από ινστιτούτο ροκφέλερ.

  19. αυτήν την κα@@@@α κάποιος να την κρεμάσει;;; να της σπάσει τα μούτρα;;;; για το ψυχολογικό έγκλημα που έκανεστις ψυχές των παιδιων, προφανώς για ικανοποιήσει τις διαστροφές της….. . μά την αληθεια δεν θα την λυπηθώ.

  20. θέλουν να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία, όχι την ετεροφυλοφιλία.

  21. Ποιά είναι η δασκάλα? Νά πανε οι πατεράδες κ νά της δώσουν τό βραβείο… Θα το θυμάται καθε φορά που έχει πρωτότυπες ιδέες! Αν καταφέρει να ξαναπάει σχολείο…
    Τό βραβείο αυτό δίνεται εκτός σχολείου.
    Φαντάσου τί αρχίδι είναι πού δέν φοβήθηκε τούς γονείς🤯 Βραβείο, λοιπόν, μετά μουσικής!

  22. Βγάλτε οπωσδήποτε τα πλήρη στοιχεία της καριολας. Εξώφυλλο κάθε μέρα μέχρι να φυλακιστεί η χειρότερα.

  23. Μαλάκα Έλληνα, εσύ που ψήφισες και νομιμοποίησες το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του “συνταγματικού τόξου”, τώρα παραπονιέσαι και ζητάς την κεφαλή του πιονιού επί πίνακι αντί να έχεις το κεφάλι του σατανά στο πιάτο; Μπορούσες αλλά δεν το έκανες, τους ψήφισες ή άραξες στην καφετέρια, το μπαλκόνι/καναπέ σου ή την παραλία. Τώρα λουστεί τε τους, τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα, μετά πεθένεις και ησυχάζεις. Τα παιδιά, τα εγγόνια σου και τις γενιές που έρχονται δεν τις σκέφτηκες. Είναι αργά πλέον για δάκρυα.

  24. Τι ψήφισαν ιο γονεις των παιδιών στις εκλογες.Τιποτα δεν θα κανουν στην δασκαλα πατε στοίχημα;

  25. Η κ. Κεραμεως, προφανως δεν γνωριζει οτι ακομα κι ενα παιδι 13 ετων μπορει να μην ειναι ετοιμο να δεχθει πληροφοριες για ομοφυλοφιλους.
    Τελος, τι δουλεια εχει ενα σεξουαλικο φιλμ στα σχολεια?
    Πορνο στους ανηλικους?
    Και ρωτω, γιατι φυλακιζουν ενηλικες για παιδικη πορνογραφια?

  26. Έχουν ζαβλακωσει τα παιδιά λες και δεν βλέπουν tv στα σπίτια τους! εδώ δεν ξέρουν τα βασικά Ελληνικά, οι ταινίες τους μαραναν…οι εκπαιδευτικοί κλασικά, αρκεί να μην κάνουν μάθημα και να πέφτει το παραδακι!

  27. Τα “αγόρια στο Ντους” το ειδαν και κοριτσια; Ε ρε που φτασαμε και μετα εχει αδικο ο Βελοπουλος με την Παναγιά Γκέισσα γαμ@ την koloερτ σας και γαμ@ το κουλο-κρατος σας.

  28. στέφανε βαλτο στο πρωτοσελιδο. είναι σοβαρή είδηση αυτή. κάντε κατι στέφανε με την πολιτική, πρέπει να βγει πατριωτικο κομμα, πρεπει να καθαρισει ο τοπος γρήγορα πριν χαθουμε.

  29. Οι γονείς τι θα κάνετε;; έπρεπε να την σαπίσει στο ξύλο

  30. Όσοι ψηφίζετε αυτούς που τα προωθούν και διαμαρτύρεστε, να πάτε να γαμηθείτε.

  31. Γιατί νομίζετε ανέβηκε το ΚΚΕ?
    Η πλύση εγκεφάλου γίνεται στα σχολία, πάλι θα τα λέμε?
    Κάθε χρόνο το ΚΚΕ θα ανεβαίνει αφού περισσότερα νέα παιδιά θα ψηφίζουν αριστερά.
    Είχε μοναδική ευκαιρία η Ελλάδα με τη Χ.Α. πριν αρχίσουν να κατασκευάζουν φωτογραφικούς νόμους κ οι Έλληνες ψήφισαν συριζα κ κουλη.
    Σκασμό τώρα και τα παιδιά σας λούγκρες…

  32. Έχουν βάλει τα παιδιά στο στόχο οι άχρηστοι οι νεοταξίτες. Από τα υπουργεία προωθούνται αυτά. Απλά φροντίζουν τα ΜΜΕ να μην μαθαίνει τίποτα ο κόσμος για να τους ψηφίζουν.

  33. Σκαστε ρε;ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!ΜΕ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ .Ειπαμε είναι μέρος εκπαίδευσης…για μια παιδεία που θα στελεχώσει την ταχύτερη οικονομία της Ευρώπης,μελλοντικά .

  34. ΑΡΧΙΚΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
    απλή δημοκρατική διαδικασία για τη δασκάλα.
    υγ ανοιξτε τη Γυάρο για τον διευθυντή.

    1. Να μου ζήσεις λεβέντη έτσι μπράβο τα πες όλα σε τέσσερις σειρές

  35. …..asiatisa η ”’κυρια” και απογονος του ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΛΩΤ.

  36. Καρκίνο σε οτι αγαπατε ολοι εσεις που προωθειτε την ομοφυλοφιλία.
    Αφου δεν καταλαβαινετε αλλοιως……

  37. Νικηφόρα εισαι καθε μερα μλκς ή μονο σημερα?

  38. Ποιος θα τους παρει με τις πετρες οι ελληνες αντρακλες ή οι ελεινιδες αχα χα

  39. νέα δημοκρατία ψηφίστε μαλακες και έχει και συνέχεια
    πρώτα παραμύθια από τραβεστί τώρα τσόντες
    καλά να σας κάνουν
    και την επόμενη φορά θα σας τα γαμησουν κιόλας για εκπαιδευτικούς λόγους
    και ακόμα δεν άρχισε η τετραετία
    και μην νομίζετε ότι θα μπει φυλακή
    ίσα ίσα που θα πάρει και προαγωγή

  40. Ανωμαλαρεν Αλαζονεν Κεραμεοσκατο! Κατα τ αλλα ψηφειστε Κουλαρα να σας στραπονιασει περισσοτερο ! Ευτυχως που υπαρχει….κι αντιπολιτευση που αναρωτιεται γιατι εχασε με 20%!

  41. Πάλι καλά που δεν φόρεσε η δασκάλα κανα στράπον να στραπονιάσει τα παιδιά και η Κεραμέως να βαράει παλαμάκια.Άγιο είχαμε.Αυτά προωθεί η νέα τάξη πραγμάτων.Αφού δεν ξυπνάτε νεοραγιάδες,θα ξυπνήστε αναγκαστικά με τα 10 ρίχτερ που θα γκρεμίσουν τον άθλιο κόσμο που φτιάξατε

  42. Είμαι πολύ περίεργος τι λέει η ίδια ότι ήταν η αιτία που έδειξε το βίντεο. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να το ακούσουμε για να δούμε τι σκέφτονται όσοι κάνουν τέτοια, εκτός και αν είναι διαταραγμένη ή δεν μας τα είπαν καλά

  43. Οι βρωμεροι σαταναδες θελουν κρεμασμα αλειμμα με μελι και να ανοιξεις μετα εκατο μελισσια για καλωσορισμα.Τα καθαρματα!!! Φωναζα απο την αρχη …. Ξεσηκωθειτε γονεις !!! Ολοι στον υπνο.Να τωρα τα αποτελεσματα.Οσο κοιμαστε εσεις θα χανετε τα παιδια σας.Παρτε το χαμπαρι μια και καλη και ανεβαστε μανικια.Εχουμε πανω απο την Ελλαδα τον διαβολο με τους οπαδους του.Ορθιοι ολοι μας και ολοι μαζι θα καταφερουμε την εξοντωση τους.

  44. Έπεσαν οι ανώμαλοι να καταστρέψουν τα παιδιά μας, αυτή είναι η κοινωνία που οραματίζεται η άθλια Κούλα για τη χώρα.

  45. Η ταινία αυτή προτείνεται από το υπουργείο Παιδείας για προβολή στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

    Και η απόφαση αυτή πάρθηκε το 2021 από τη Νίκη Κεραμέως και την κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Για όσους δεν γνωρίζουν είχε γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από γονείς στο υπουργείο Παιδείας, τότε που την έθαψαν όλα τα κανάλια.

    1. Και πότε μπήκε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα δημοτικά και το ξέρουμε έξυπνακια;

  46. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΚΑΙ DAP;;;

  47. Τι ψήφισαν οι γονείς του μαθητή δεν μας είπαν όμως για να ξέρουμε.Νεοέλληνα μαλάκα για να ψηφίσεις την ΝΔ με αυτά τα ποσοστά και γενικά τους παρανοϊκούς της Βουλής κάθε κινήματος σημαίνει ότι είσαι καταβάθος ανώμαλος πως σου αρέσει η ψωλή πως είσαι γλύφτης πως είσαι κλέφτης πως είσαι απατεώνας πως είσαι πολλά και διάφορα.Εσύ επέλεξες δούλε να κάνουν τα μικρά παιδάκια ανώμαλα για αυτό Έλληνα ραγιά σάλτα και άντε γαμήσου.Και σου λένε μετά μιλάει ο Χίος άσxημα.Πως να μιλήσει γελοίε Νεοέλληνα όταν με την ψήφο σου αφήνεις εσύ ο ίδιος με την συγκατάθεση σου τα ίδια σου τα παιδιά στο έλεος των ανώμαλων.Ρε τι σκατά κάνει ο στρατός απορώ δηλαδή.Τι ΛΟΚ και τι ΚΕΑΠ και τι ΟΥΚ και
    τι Ζ-ΜΑΚ.Ολοι τους είναι απλοί θεατές στην εξόντωση του Ελληνισμού και του ένδοξου αυτού Έθνους.

  48. Ναι καλα, πρωτον τιποτα δεν θα παθει η δασκαλα και δευτερον ξερει η Νεα Ταξη ποσο διευθαρρμενοι και αδιαφοροι για τα παιδια τους ειναι στην πλειοψηφια τους οι ιδιοι οι γονεις σημερα, ειδικα οι ελεινιδες που τρεχουν να παρελασουν στα γκειπραιντ μαζι με τους ντιντιδες… ρωτηστε μια οποιαδηποτε γυναικα αν ειναι αντιθετη στα γκειπραιντ κι αν βρειτε μια στις δεκα να με χεστε. Κατα αλλα εκκλησια την κυριακη στολισμενες σαν σε δεξιωση αντιδωρο στο χερι και το ματακι παιζει αβερτα..

  49. Αξύριστη ζαία δασκάλα με “προοδευτικές” μεθόδους. Ευτυχώς θα τους τελειώσουμε συντόμως. ΝΔ 45% για να εξαλείψουμε τα κομπλεξικά λέφτια.

    1. Για την ιστορια πανυβλακα πελασγε ειναι προταση και εγκριση Κεραμεως.Και μην ξεχνας οτι η μοναδικη αθετικη ανοδος του Μητσοτακη ειναι για τα προνομια[οχι δικαιωματα]των ΛΟΑΤΚΙ του Πατελη.Ρουφα τ’αυγοσου,παπαρα.

  50. κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε, η δασκάλα θα ηρωποιηθεί, το πρώτο περιστατικό έγινε γνωστό και την επόμενη φορά δεν θα διαμαρτυρηθεί κανείς μην τον πουν και φασίστα, έτσι έγινε με την εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων, ακυρώθηκε την πρώτη χρονιά λόγω αντιδράσεων και από την επόμενη άρχισε να γίνεται κανονικά

  51. Ο/Η Θέλουν να πουστέψουν όλα τα παιδιά, να έχουν πελατεία λέει:

    αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι εμετικό, ξεκίνησαν με σκεπασμένη προπαγάνδα, μετά το πήγαν σε εντελώς φανερή προπαγάνδα με διαφημίσεις τύπου σαμπουάν (δεν έχω δει ως σήμερα καμία διαφήμιση να λέει γίνεται straight) μετά το πήγαν σε άλλο επίπεδο με μια διαφήμιση τσίχλας και τις λεσβίες, μετά ξεσάλωσαν εντελώς και έβαλαν τραβεστί να διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά, και τώρα φτάσαμε να βάλουν ομοφυλοφιλικές τσόντες σε 10χρονα. Και για να καταλάβεται την αηδία στο μυαλό τους, αν ήταν έστω κανονική τσόντα, όλοι οι straight θα ήταν πάλι εδώ και θα τα έχωναν, αλλά τώρα που είναι μια “διαφορετική” τσόντα, δεν έχει βγει ούτε ένας “διαφορετικός” να το καταδικάσει. Γιατί το θέλουν, να τα κατηχήσουν από μωρά, μην ξεφύγει κανένα και βγει κανονικό.

    Και δεν θέλει απόλυση, φυλακή θέλει. Αν έπιαναν καναν γέρο να δείχνει κρυφά τσόντες σε ένα παιδάκι 10χρονο, δεν θα τον έστελναν δικαστήριο? Ναι. Άρα και εδώ το ίδιο, μάλιστα είναι και μαζικό

  52. Τα βήματα των λοατκι είναι τρία. Α) αναγνώριση από την κοινωνία, Β) δικαιώματα από την πολιτεία, και Γ) επιβολή στο έθνος. Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε. Στηρίξτε με την ψήφο σας την ΝΙΚΗ αυτές τις εκλογές, είναι η τελευταία μας ελπίδα γιατί μιλάει για Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια

  53. φανταζομαι τα νεαρα πουστακια που ειδαν τη ταινια οτι θα ερεθιστικαν και πηγαν στις τουαλετες του σχολειου και χαιδευτηκαν

    1. Σωστά τα λες φίλε μου. Ενώ αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους έβαζε κατευθείαν τον Roco Siffredi να ξεπαρθενι@ζει πιπίνια

  54. Έπρεπε να βγει ο Τσίπρας να κάνει την μεγάλη αλλαγή και ρίξει την ηλικία συναίνεσης από τα 15 στα 11 για να γίνουν τα παιδιά σας πορνίδια για να στρώσετε χαρακτήρα. Τι παραπονιέστε, εσείς δεν είστε προοδευτικοί?

  55. Με 40% στους παιδεραστές της ΝΔ και 20% στους ανθέλληνες πουστρόφιλους αριστερούς που δώσατε τι περιμένετε να κάνουν;

  56. Η κυρια κεραμεως τωρα φιλτατε δικηγορε της οικογενειας ιπτατε τρελα μεθυσμενη απο το 41% και ονειρευεται την τετραετια, οταν το μαθει θα προαγει την δασκαλα αυτη.

  57. πειτε μας σε ποιο σχολειο εγινε. πως λενε την δασκαλα?

  58. Καλά σας κάνει ο Κουλής την επόμενη φορά τα Ζαβά σας θα είναι πιο εξοικειωμένα μέχρι να το λατρέψουν

  59. Αν δεν απολυθεί η δασκάλα τότε εμέσσως το υπουργείο το προωθεί.

  60. Τα κάνουν ομοφυλόφιλα
    Ευτυχώς δέν έχω παιδιά
    Νεολαία Νέας τάξης πραγμάτων
    Ώρε τι έρχεται

  61. Βάλτε τσόντα στο πανί να τον παίξουμε και ακόμα είμαστε στην αρχή τι ψηφίσανε οι γονείς Το χαίρεται η ψυχή μου και δε με απασχολεί για τους gay την ταινία θα την δουν και αργότερα τα παιδιά αν θέλουν να διαλέξουν από μόνα τους δεν το επιβάλουμε έρχονται τα χειρότερα άντε βρε και στους πλειστηριασμούς θα κάνω καινούργιο συκώτι

  62. σωστά έπραξε η δασκάλα δεν πρέπει τα παιδιά να μεγαλώνουν με κόμπλεξ απέναντι στα ομοφυλόφιλα άτομα.άλλωστε σίγουρα και κάποια από αυτά τα παιδιά που είδαν τη ταινία μπορεί να νιώθουν gay και πρέπει να απενοχοποιηθούν.

    1. πόσο φαίνεται πως δεν έχεις παιδιά. Και προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει που οι γυναίκες σε αποφεύγουν.

    2. Εσύ μήπως είσαι σαν αυτόν που λέει το ανέκδοτο.Παιδί μου μην γίνεις πούστης και κομμουνιστής,και πως τα έφερε η πουτάνα η ζωή έγινες και τα δυο.Τι λες βρε αρχίδι που έπραξε καλά η δασκάλα;Αν θες εσύ τα παιδιά σου,τα ανίψια σου κάνε τα ότι θες.Να αφήσεις των άλλων τα παιδιά ήσυχα..

      1. ivan ; Ρωσοπόντιε ο γιος σου μπορεί να το γυαλίζει το πόμολο και να μην το ξέρεις ή η κόρη σου να έχει ερωτευτεί κρυφά μια συμμαθήτριά της.Το νου σου ζαβέ..

        1. Θανάση βαλ τον τραχανά να βράσει.ΤΟΝ ΓΙΟ μου να μην τον πιάνεις στο στόμα σου.Εγώ δεν έθιξα κανενός το παιδί.Έχω και τον νου μου και super pose beretta.Αν έρθει με κανέναν αγκαλιά ξέρω τι θα κάνω.Δεν θα αφήσω την ανωμαλία να διαφημίζετε να γίνουν και άλλα παιδάκια ανώμαλα.Ο Θεός τον κώλο μας τον έδωσε για άλλη χρήση ,όχι για να τον κάνουμε ρεκτιφιέ.

          1. Ε βέβαια ! Άμα έρθει αγκαλιά με κανέναν πάρε τη μπερέτα και σκότωσέ το παιδάκι.Φίλε μου IVAN το παιδάκι σου και το κάθε παιδάκι να φροντίσεις να είναι ευτυχισμένο και να μη γίνει κακός άνθρωπος.
            Το τι θα κάνει στο κρεββάτι του και λόγος δεν σου πέφτει, και λόγο δεν θα σου δώσει.Να είσαι σίγουρος.

  63. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

  64. Τι ψήφισαν οι γονείς του μαθητή;
    Αυτό πρέπει να ρωτάμε πρώτα απο δω και πέρα.

  65. Εμεις…ομοφυλοφιλοι…..η Τουρκια σε λιγα χρονια θα ειναι 100.000.000 !!!!!

    1. Γιατί, για τίποτα straight τους έχεις τους 💩τουρκους;

  66. ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ….
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΜΟΝΟΝ.

  67. οι γονείς των παιδιών να την κάνουν μύνηση να την πάνε στα δικαστήρια…

    1. Τι δεν κατάλαβες απτό άρθρο που διάβασες;
      Εσύ ψήφισες κιόλας;

  68. Θα δείτε ότι το πουσταριο θα τα βαλουν με τους γονείς.
    Θα κυριαρχήσουν οι ανώμαλοι

  69. Κουλη και Κεραμεως δεν θελατε ζωντοβολα μου??

  70. κρεμασμα…………………………………ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Comments are closed.