ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ! Η σοκαριστική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον σχολιασμό της ΠΟΥΣΤΡ@ΒΙΖΙΟΝ – “Αδερφή είμαι, αλλά όχι κακιά”

Κοινοποίηση:
775773

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάς εξέπληξε καθώς μίλησε ανοιχτά για τον εαυτό του, για τα σχόλια που δέχεται και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Έντιμο από μία άποψη αλλά σε ώρα που βλέπουν παιδιά. Αλλά στην πουστροβίζιον όλα επιτρέπονται ενώ οι άλλοι είναι φασιστόμουτρα, ρατσιστές και τα γνωστά…

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής .

Και συνέχισε: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Να τους χαίρεστε εκεί στην ΕΡΤ και στο Μαξίμου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΣΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ…ΟΠΩΣ ΟΙ VEGAN ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΡΕΑΣ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ…

  2. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας έλεγε ποτέ άρχισε να ερωτοτροπεί με άλλους κιναιδους. Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, θα του ξέφευγε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις όντας ανήλικος, ή και με ανήλικο. Αλλά, στις συνεντεύξεις ερωτήσεις κάνουν όμοιοι του, με πρόθεση να διαφυλάξουν τα συμφέροντά του.

  3. Βασικά έχουν πολύ κουράσει με το θέμα τους κάπου ώπα και φτάνει

  4. Όπως καταλάβατε θα τον τρώτε στην μάπα στην Gayvision, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ – FOR EVER.
    Mέχρι να γίνει χούφταλο σαν τον Μικρούτσικο.
    Και καμμιά άλλη δουλειά να μην έχει, αυτήν ΔΕΝ την αφήνει.
    Πότε θα καταλάβετε ότι άλλαξε το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;
    Μα όταν ξεκουμπισθούν από το τηλεοπτικό κι όχι μόνο γίγνεσθαι όλοι αυτοί.
    ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ, αντιλαβού ???

  5. Τελειωμένη αδερφαρα και μάλιστα απ τις πιο σιχαμερες

  6. ΑΤΑΛΑΝΤΕ, ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!

  7. Δεν βλεπω για ποιο λογο να αποτελει θεμα ή να ειναι ειδηση για το αν καποιος ειναι gay , αυτα δεν εχουν νοημα εν ετει 2022 . Πειραξε κανεναν ? σκοτωσε ? εκλεψε ? Το τι κανει ο καθενας δεν μας αφορα

    1. Δεν μας αφορά αλλά ο συγκεκριμένος μας τα έχει κάνει τσουρέκια

    2. Απο την στιγμη που πληρωνουμε εμεις την ΕΡΤ και βεβαια μας αφορα.
      Προτιμουσα να πληρωνα στην ΕΡΤ της Κορεας απο τον Καπουτζιδη

      1. @Tasos Και εμείς πληρώνουμε την ΕΡΤ και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια με την Μαρία και τον Μητσο.
        Καιρός να δούμε τον Μητσο με τον Βαγγέλη.

  8. Ο/Η Να κλείσει η πουτάνα η ΕΡΤ, να μην ξαναπάμε Γιουροβίζιον να πετάμε τα λεφτά του ελληνικού λαού στους πουστοδιαγωνισμούς! λέει:

    Κακιά πουστοαδερφή είναι γιατί όλες οι αδερφές είναι κακές επειδή ζηλεύουν και μισούν τις γυναίκες και θα ήθελαν να είχαν γεννηθεί αυτές με το συγκεκριμένο φύλο. Όμοια οι λεσβίες μισούν τους άντρες για τον αντίθετο λόγο.

  9. Ποιος ασχολειται μαζι σου μωρη ξεφωνημενη και το τι βαζεις στον κωλο σου ….

    με το καλο και καρπουζι

  10. Μακριά από εμάς και τα παιδιά μας και είναι ελεύθερος-η να βάλει στα οπίσθια του-της ακόμη και υποβρύχιο.Δεν μας ενδιαφέρει.

  11. Παντως στη διαφημιση που κανει για τον αντενα πλας
    Οταν φευγει παρατηρω οτι ο κολος του εχει σηκωθει πολυ ψηλα.
    Δλδ του σηκωνεται μονο απο πισω του πισωγλ€ντη.
    Ντροπη και ειμαι κι απο σερρες

    1. Και μόνο που παρατηρεις τον κώλο της Καπουτζίδως, να πας σε γιατρό άμεσα. Να σου μπουν υποψίες (όχι τίποτα άλλο).

  12. και ποιος ασχολειται μαζι σου ρε καπουτζιδη και τι βαζεις στον κωλο σου .,.,..,

    αλλες εποχες θα ησουν λουσμενος πισσα και πουπουλα .,.,..,

    παντως .,.,.με το καλο και καρπουζι ,.,.,.,.

  13. Καπουτζίδη παλιοαδελφή, δεν υπάρχει τίποτα να επιλύσουμε αλλά ούτε και να αποδεχτούμε από εσένα και τους ομοίους σου. Εφ’ όσον γεννήθηκες ανώμαλος, κάνε ότι σε ευχαριστεί στο σπίτι σου. Εμάς δεν μας αρέσει ούτε να σε ακούμε αλλά κυρίως να σε βλέπουμε να κουνιέσαι σαν την Βουγιουκλάκη! Το εάν είσαι επιτυχημένος, το οφείλεις αποκλειστικά και μόνο, στον μέσο εγκεφαλικά καμένο νεοέλληνα που παρακολουθεί όλους εσάς τους ανώμαλους ΛΟΑΤΚΙ αφού έχετε καταφέρει να αλώσετε σχεδόν στο συνολό του τον καλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο…………..

    1. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτός είναι φυσιολογικός (εφόσον η ομοφυλοφυλια υπάρχει στη φύση) ενώ εσυ ο ανώμαλος που επιτίθεσαι σε κάποιον χωρίς να σε πειράξει (πράγμα που δεν συμβαίνει στη φύση);;;

  14. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει. Αν συναντήσω τον κ. Καπουτζιδη και φωνάξω γεια σου ομορφη αδελφή η γεια σου έξυπνη αδελφή έχω καποιες κυρώσεις επειδή δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε εκφράσεις όπως λένε προσβλητικες γι αυτά τα άτομα? Νομίζω ότι αυτός προσδιορισθηκε έτσι για να τον αποκαλουμε. Δυστυχώς όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος και ασπρίζουν τα μαλλιά του…. Εν πασει περιπτωσει δεν έχω ιδιαίτερο προβλημα αλλά ρε φίλε μην προκαλειτε σε κάθε ευκαιρία. Μην προσπαθειτε με το έτσι θέλω να κάνετε το γκρι ασπρο

  15. Τράβα μάθε τρόπους έκφρασης από τον Λάκη και μετά βγες να μας δημοσιοποιήσεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις τις οποίες θες ντε και καλά θέλεις να μας της επιβάλλεις που έχεις αγορεύει άτυπα σε εκφραστή παντως είδους ανώμαλων που κατακρίνουν καθετί φυσιολογικό.

  16. Τράβα μάθε τρόπους έκφρασης από τον Λάκη και μετά βγες να μας δημοσιοποιήσεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις τις οποίες θες ντε και καλά να μας της επιβάλλεις που έχεις αγορεύει άτυπα σε εκφραστή παντως είδους ανώμαλων που κατακρίνουν καθετί φυσιολογικό.

  17. Πλήρωνε ελληνικέ λαέ ΕΡΤ για να σου προβάλλει παντως είδους ατάλαντους και κακιστρους ανώμαλους που δεν τους φτάνει η προβολή τους στα μπουκωμενα με κρατικό χρήμα ιδιωτικά βοθροκαναλα πάτησαν πόδι και εκεί.Μονο ο Λάκης έχει επίπεδο.

  18. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ Κ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ… Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ?…..

  19. Εχουν ξεφυγει τελειως απο ολες τις μεριες.Εβλεπα κραγιον σε καποιους και ακουγα καποιον να μιλα που ο ηχος της φωνης του … μου τρυπαγε τον εγκεφαλο και μου σηκωνε τις τριχες στο κεφαλι μου ορθιες απο τα νευρα.Τωρα για να εχεις δουλεια και αξια θα πρεπει να εισαι … ανδρας με οπισθια φωνη .Ευγε στην καταντια μας !

  20. Αυτοι που τον προβαλλουν τον σιχαμενο φταινε.

  21. Μα φυσικά και είσαι έξυπνη αδερφή. Διότι εκμεταλλεύεσαι 10 εκατομμύρια χαχόλους που ψηφίζουν προδότες που σου δίνουν βήμα να είσαι κάθε χρόνο σχολιαστής. Για την Κοζάκου, τη ΝΔ συνδικαλίστρια που δεν την κουνησε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα λόγια περισσεύουν.

  22. δεν εισαι αδερφη. ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. εχεις παπαρια. αδερφες ειναι οι νοσοκομες, οι καλογριες. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ. θα αλλαξουμε τα ελληνικα για χαρη σου.

  23. Τελικά, γεμίσαμε π@@στηδες. Όχι απαραίτητα σεξουαλικά.
    Στο μαχίμου, σχεδόν πάντα, κατοικούν π@@στηδες που πίνουν το αίμα των Ελλήνων.

  24. Πληθυνατε πληθυνατε και καβαλησατε και καλάμι εκεί που κρυβοσασταν.Άκουσε αταλαντε που νομίζεις ότι είσαι πετυχημένος.Κορυφαία αξιοσέβαστη και
    καλή είναι ο χαμηλών τόνων Λάκης. Εσύ είσαι μια κακή κάκιστη κακιστρω που μισεί κάθε τι φυσιολογικό.Γκε Γκε;

Comments are closed.