ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ – ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ… ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΘΗΝΑ»!

Κοινοποίηση:
405813648_388295330204674_3668102549287607155_n-Αντιγραφή-1200x480-1

Συνεχίζεται η επιθετική πολιτική του πολιτικού ισλάμ στην Θράκη υπό την αιγίδα της τουρκικής υπηρεσίας θρησκευτικών υποθέσεων DIYANET με ιδιαίτερη έμφαση στον εξαναγκαστικό προσηλυτισμό των μουσουλμανοπαίδων και απώτερο στόχο τον έλεγχο της Μειονότητας.

Ο παρακρατικός και χρηματοδοτούμενος από το τουρκικό κράτος ψευδομουφτής Κομοτηνής και πρόεδρος του άτυπου παρακρατικού και παρανόμου συμβουλευτικού οργάνου γνωστού και ως ΑΣΕΜΤΔΘ Ιμπραήμ Σερήφ συνεχίζει με προσευχές, προγεύματα, κηρύγματα να εφαρμόζει την τουρκική πολιτική στην Θράκη.

Αυτή την Κυριακή η πρόσκληση στις 6.30 το πρωί αφορά στον Άρατο του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΣΤΕ

  2. Τα γνωρίζουν και οι πέτρες αυτά κύριοι δε βλέπουμε όμως να ματώνει κανένας κωλος

  3. Βγάζουν και βουλευτές στις εκλογές τι Ισλάμ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ΟΡΝΕΑ.

  4. Όταν πριν δύο εβδομάδες ο Γιάννης Λαγός στο εφετείο αποκάλυπτε με φωτογραφίες και στοιχεία για τον ρόλο του Ναιμ Ελγαντουρ και τον πρακτόρων της Τουρκίας η πρόεδρος του φώναζε δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Ο Ναιμ Ελγαντουρ είναι κατήγορος στην δική των Ελλήνων εθνικιστών. Βέβαια μόνο ο Γιάννης Λαγός μάχεται στο εφετείο την ώρα που οι υπόλοιποι κάνουν τα μεροκάματα και περνούν άδειες κανονικα και δεν μιλούν. Μια χαρά τα έχουν βρει με το σύστημα . Αλήθεια που είναι τα πατριωτικά σάιτ να καλύψουν τα όσα σοβαρά γίνονται στην δική;;;; Ρητορική η ερώτηση ……..Τώρα είναι αργά με την συνενοχή κάποιων “εθνικιστών” που εργάζονται μια χαρά για το σύστημα και την ΝΔ…

  5. Η πολλή Δημοκρατία βλάπτει…τώρα να κυρηχτει σε έκτακτη καθεστώς η Θράκη κ να βγει ο στρατός στους δρόμους……μόνο έτσι αλλιώς….

  6. Οι τουρκοι χρησιμοποιουν τους νομους της ΕΕ για τις μειονοτητες εφοσον η μπανανια εστω σαν ουραγος ανηκει στην ενωση , επισης χρησιμοποιουν την αναφορα της θεσσαλονικης ως συμπρωτευουσας για να εχουν στην κομοτηνη αλλα και στην θεσσαλονικη προηξενεια ωστε οι πρακτορες να αλωνιζουν με διπλωματικα εγγραφα και ακαταδιωκτο, τωρα τι θα γινει μετα την διαλυση της ευρωπης οταν και οποτε γινει βλεπουμε. Αυτα γινονται μονο σε χωρες σκορποχωρια δηθεν υπο αναπτυξη ο κοσμος κουραστηκε απο τις διπλωματικες ηττες και την οικονομικη διαλυση αλλα ουδεις δεν ξεσηκωνετε..

  7. διότι κατά τον Βελόπουλο φταίει ο Κασιδιάρης που είναι “ρατσιστής”, επίσης οι Πρέσπες είναι μια κακή συμφωνία αλλά όχι προδοσία και τέτοια…

Comments are closed.